- 1 Şubat 2016
- 873
- 532
- 29
Insallah duzelirsiniz esinle olan araniz hic degilmi bi taraf iyi olunca insana guc veriyo. Rabbim yardimcin olsun canimyalan degil ama sanmam bunlarin dusunceli olacagini sıkintıdan 47.5 kg a indim ciddi anlamda bitkinim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah duzelirsiniz esinle olan araniz hic degilmi bi taraf iyi olunca insana guc veriyo. Rabbim yardimcin olsun canimyalan degil ama sanmam bunlarin dusunceli olacagini sıkintıdan 47.5 kg a indim ciddi anlamda bitkinim
Saat 11de uyumus oluyo iki saatte bir net uyaniyo. Normalde iki haftadir bi saatte bir yarim saatte bir uyanirdi bunada şükur. Emiyo sadece.Bir de merak ediyorum geceleri deliksiz uykular başladı mi?
Benim oglum emmiyor mama yiyor ve 3 ila 3,5 saatte bir uyaniyor 12 den sonra.
allah razi olsun canimInsallah duzelirsiniz esinle olan araniz hic degilmi bi taraf iyi olunca insana guc veriyo. Rabbim yardimcin olsun canim
Ben kullanıyorum, çok memnunum. İçinde zıplamayı henüx keşfetmedi ayakta durup oyuncaklarıyla oynuyor 10-15 dakika, sayesinde bi kahve içebiliyorum. İkinci el aldım tutumluanneden. Markası brightstarsKızlar aramızda bebegi icin hoppala kullanan var mı. Varsa memnunmu. Markası nedir.
Kizlar dis mi bunlar. Boyle olupda cikan oldumu. Daha varmi sizce
Evet diş ama daha var gibi görünüyorKizlar dis mi bunlar. Boyle olupda cikan oldumu. Daha varmi sizce
BizKızlar aramızda bebegi icin hoppala kullanan var mı. Varsa memnunmu. Markası nedir.
Sağol cnm. Bende düşünüyorum en azından 10 15 dk takılması bizi rahatlatır.Ben kullanıyorum, çok memnunum. İçinde zıplamayı henüx keşfetmedi ayakta durup oyuncaklarıyla oynuyor 10-15 dakika, sayesinde bi kahve içebiliyorum. İkinci el aldım tutumluanneden. Markası brightstars
Pilsan oyuncağın canım kapıya asılıyor..Maşallah murat tuna ya ne kadar da tatlı. Rabbim nazarlardan korusun kollasin.
Markası nedir acaba bunun. Tavana asılanlardan sanırım.
Teşekkür ederim. Kapıya asilmasi iyiymis.Pilsan oyuncağın canım kapıya asılıyor..
Teşekkür ederiz bu arada hepimizinkini inşallah
Bi cikamadilar ya zaten baya huzursuzlasti istahi hic yok ciksada rahatlasa kuzumEvet diş ama daha var gibi görünüyor
Ama heralde iki tane ayni anda cikmaz. Insallah cabuk cikarirda rahatlar kuzumEvet hemnde 2 tane
Oglumun once bir disi gorundu 4 gun sonra iki tane disi vardi :) ayni boyleydi dis etlerAma heralde iki tane ayni anda cikmaz. Insallah cabuk cikarirda rahatlar kuzum
üzüldüm. keske kendilerine bir ceki duzen verseler.yalan degil ama sanmam bunlarin dusunceli olacagini sıkintıdan 47.5 kg a indim ciddi anlamda bitkinim
benimkide ek gidaya gecince azaldi. senin 25 cikardigini bebek 50 cikarir 2si bir 100 yapar. 75 bile yapsa iyidir. azda olsa emzirmeye bak. dr bana bir damla bile hasta oldugunda cok ise yarar demisti. azda olsa isede gitsem emziriyorum.İnşallah ama benim sütüm hiç yok ;( iki göğüstende 25ml zor çıkıuor