- 1 Şubat 2016
- 873
- 532
- 29
Dsutu allaha sukur gece dortten sonra daha iyi oldu atesi 37.4 olduNemli bezler ayak bileği ve baldırlara koyulunca daha etkili oluyor.
Umarım düşmüştür ateşi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dsutu allaha sukur gece dortten sonra daha iyi oldu atesi 37.4 olduNemli bezler ayak bileği ve baldırlara koyulunca daha etkili oluyor.
Umarım düşmüştür ateşi..
Anlamamistim valla kafam okadar doluyduki bunu bilmiyodum ama ogrendim tesekkur ederim hersey icin. Suan iyi allaha sukur atesi dustu 37.4 oldu daha iyiCanım yazdım ya dışardan soğuk uygulamak havale riskini artırıyor diye.. yani bezlerin soğuk olması, duş aldırılan suyun soğuk yada soğuğa yakın olması vs.. detay yazmadım ondan anlaşılmadı galiba pardon.. şimdi nasıl oldu kuzucuk?
Calpol icin demisti bana da eczaci kullanilmiyor diye.Kizlar bebeklere kullandigimiz parasetamol suruplar acikdiktan 15 gun sonra etkililigini kaybediyormus. Bazen atesi de dusurmemesinin sebebi buymus
Calpol icin demisti bana da eczaci kullanilmiyor diye.
Çok geçmiş olsun canım neyse ki düşmüş ateşi.anne olmak gerçekten çok zorKizimin atesi 39.2 cikti acile gittik kanda idrarda bisey cikmadi ama ates de dusmuyo inip cikiyo surekli ates dusurucu ver desi doktor. Tabi ilgilenmediler bile evdeyiz suan ayaklari parmaklari buz gibi neyapdiysam dusmuyo suan38.5 gordum biraz daha iyi ama napabirm baska atesin dusmesi icin dus aldirdim kollarinin altina islak bez koyuyorum
Saol canim evet ya dustu sonunda bugun daha iyi o neseli hallerine geri dondu allaha sukur dun gercekten cok kotuydu nefes almakta bile zorlaniyodu kuzum. Anne olmak cok zormuss sitresi yeter insanaÇok geçmiş olsun canım neyse ki düşmüş ateşi.anne olmak gerçekten çok zor
Oglum 27 subatta dogdu. 27 agustosta yani yarindan sonra 6 ayini dolduruyor. 15 gundur geceleri 10 a yakin saatte bir en fazla 2 saatte bir uyaniyor. Bazen gece 1 2 saat uyanik kaliyor Ilk 4 ay gece uykulari cok iyiydi. 2 3 kere uyanirdi. Donemsel bisey mi acaba. Cok yoruluyorum gunduz de surekli mizildaniyor. Kendi kendine oynamiyor. En fazla 5 dk. Bu aralar biraz emdikrten sonra aglamaya basliyor. Kendini geri atiyor emmiyor. Sutumde var ama eden boyle yapiyor anlamiyorum. Bwnzer seyleri yasayan var mi? Hep boyle gidecek fiye cok korkuyorum. Ogretmenim okullar acilinca cok daha zor olacak. Uykumu hicslamiyorum napacam bilmiyorum
Oglum 27 subatta dogdu. 27 agustosta yani yarindan sonra 6 ayini dolduruyor. 15 gundur geceleri 10 a yakin saatte bir en fazla 2 saatte bir uyaniyor. Bazen gece 1 2 saat uyanik kaliyor Ilk 4 ay gece uykulari cok iyiydi. 2 3 kere uyanirdi. Donemsel bisey mi acaba. Cok yoruluyorum gunduz de surekli mizildaniyor. Kendi kendine oynamiyor. En fazla 5 dk. Bu aralar biraz emdikrten sonra aglamaya basliyor. Kendini geri atiyor emmiyor. Sutumde var ama eden boyle yapiyor anlamiyorum. Bwnzer seyleri yasayan var mi? Hep boyle gidecek fiye cok korkuyorum. Ogretmenim okullar acilinca cok daha zor olacak. Uykumu hicslamiyorum napacam bilmiyorum
Bu bariz diş ağrısı belirtisi çıktı mı??Oglum 27 subatta dogdu. 27 agustosta yani yarindan sonra 6 ayini dolduruyor. 15 gundur geceleri 10 a yakin saatte bir en fazla 2 saatte bir uyaniyor. Bazen gece 1 2 saat uyanik kaliyor Ilk 4 ay gece uykulari cok iyiydi. 2 3 kere uyanirdi. Donemsel bisey mi acaba. Cok yoruluyorum gunduz de surekli mizildaniyor. Kendi kendine oynamiyor. En fazla 5 dk. Bu aralar biraz emdikrten sonra aglamaya basliyor. Kendini geri atiyor emmiyor. Sutumde var ama eden boyle yapiyor anlamiyorum. Bwnzer seyleri yasayan var mi? Hep boyle gidecek fiye cok korkuyorum. Ogretmenim okullar acilinca cok daha zor olacak. Uykumu hicslamiyorum napacam bilmiyorum
Çok geçmiş olsun şükür düşmüş canımDsutu allaha sukur gece dortten sonra daha iyi oldu atesi 37.4 oldu
Evet alttan iki dis görunuyor hafif. Gorundukten sonra da agri yapar mi? Insaallah tamamen ciktiktan sonra gecer. Gerci o zaman da yenileri gelir. Ne zaman rahatlar bu annwlerBu bariz diş ağrısı belirtisi çıktı mı??
Evet birkaç hafta ağrı ve huzursuzluk devam ediyor maalesefEvet alttan iki dis görunuyor hafif. Gorundukten sonra da agri yapar mi? Insaallah tamamen ciktiktan sonra gecer. Gerci o zaman da yenileri gelir. Ne zaman rahatlar bu annwler
Evet birkaç hafta ağrı ve huzursuzluk devam
var mi dir bi caresi sabirdan baska
Dis cikarttiniz mi peki? Sanirim donemsel. 6 ayda bu veletlere biseyler oluyor24 subat dogumlu oglum. Yaklasik 1.5 haftadir aynibsekildeydi. Ama simdi duzeliyorr gece uykusu. Daha kucukken dediginiz gibiudi benim oglumda. Gecen gece 2 de uyandi 5 te uyudu. 6.30 da tamamen uyanmisti. Ama cok sukur duzeliyor
Ben sabahları lor yumurta sarısı patates tereyaği pekmez zeytin salatalık yesil biber.tabii ki hepsi ayni gun degil bazen birini bazen birini. salatalik ve yesil biberi yiyemese de kemiriyor elinde hosuna gidiyor.Kızlar yumurta sarısı yediriyormusunuz? Ne vereceğimi şaşırdım malum süt alerjisi var 3 kaşık şeftali püresi yedi sadece bugün. Biraz paylaşirmisiniz yedirdiklerinizden. Bu arada 6 ay 5 günlük olduk
Teşekkürler canım fikirlerBen sabahları lor yumurta sarısı patates tereyaği pekmez zeytin salatalık yesil biber.tabii ki hepsi ayni gun degil bazen birini bazen birini. salatalik ve yesil biberi yiyemese de kemiriyor elinde hosuna gidiyor.
Bi kere yoğurt bi kere meyve.
Yapabilirsem bi sebze haşlaması,çorbası veya yemeği yapmaya calisiyorum. Bi iki kere tavuk suyuna arpa sehriye denedim sevdi. Bi depeybir suyuna sehriye yaptim onu o kadar sevmedi ama bi iki kaşık yedi. Cok da düzenli degil açıkçası. keyfine göre belli olmuyor bazen yiyor bazen açmıyor ağzını zorlamıyorum.
Instagramda beb_ek_gida diyr bi sayfa cok guzel tarifler var onlara baslamayai düşünüyorum artik. Ise giderken yapip bırakacağım gun icinde ben yokken yesin diye.
O da zamanla alışır her bebek farklı üzme kendini. Blender ile başlar gitgide puturlu hale getirmeye çalışırsın kademeli olarak. Alerji icin de menüler vardir mutlaka doktora danıştın mi ne dedi ?Teşekkürler canım fikirler
İçin,bizim menü kısıtlı tereyağı lor ve süt ürünü veremiyorum.kızım pütürlü girdiği zaman ağzına çıkarıyor böyle 6 aylık şu şu yiyor diyenleri okudukça iyice bunalıma giriyorum kendim bişey veremiyorum diye