- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm emme problemi nasıl düzeldi bizd yaşıyoruz bazen n oyun şarkıyla bazen sakinken alıyor bazen hiç almıyor geceleri iyi.bu arada merak etme biz mart anneleri herkes ayda 400,500 alıyo. Bir arkadaşında meme reddi ve az kilo alımı vardı bir ayda 250 gr idrar kültürüne baktılar enfeksiyon çıktı cnm istersen sende bi baktır istersen baktırmadıysan gelişi durduran ennyaygın şeymiş idrar yolları enfeksiyonu birde kızlarda çok oluyo malumEvet canim iki ay boyunca meme reddi yasasik simdi duzeldi aynen hic durmuyo ayaklari elleri ters donuyo iki dakika da koydugum yerde bulamiyorum. Cok hareketliler ya ondan demekki.
Hayırlı olsun işin cnm inek sütü nasıl içiriyorsun biberonla mı ? Birde kutu süt mü ?merhaba kızlar artık işe başladım pek gıremıyorum tospiğimi bıraktım artık sadece gece emıyor gunduz herseyı yıyır yogurt sebze corba ve meyva puresı bıde ınek sutu ıcıor gunde 100ml bugun aşısı var bende yokum aklım onda anne olmak zor
Ayy hamile dönemlerimiz geldi aklima Kubramiz vardi o bakiyordu cinsiyete..Gebelik sayfasindan nub teorisi baslik altina yazabilirsiniz..Bana kiz gibi geldi..Kızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz lütfeeen
Idrar kultur yaptirdik bi sorun cikmadi canm.emme olayinida emzik biraktirarark cozduk cok cektim simdi emzik niyetine beni aliyo tam iki ay boyunca emzirmek b guc oldu bana cok inat etti sonunda allaha sukur astik. Sizde biberon yada emzik kullaniyosaniz biraktirin kimi cocuk ikisi birarada yapamiyoCnm emme problemi nasıl düzeldi bizd yaşıyoruz bazen n oyun şarkıyla bazen sakinken alıyor bazen hiç almıyor geceleri iyi.bu arada merak etme biz mart anneleri herkes ayda 400,500 alıyo. Bir arkadaşında meme reddi ve az kilo alımı vardı bir ayda 250 gr idrar kültürüne baktılar enfeksiyon çıktı cnm istersen sende bi baktır istersen baktırmadıysan gelişi durduran ennyaygın şeymiş idrar yolları enfeksiyonu birde kızlarda çok oluyo malum
Ben uykudan uykuya veriyorum onu bile azaltınca çok fark ediyor zaten 6. Aydan sonra diş sağlığı için en iyisi kullanmaması doktora gidelim bi eğer huysuz luğu alerjiden değilse acımak yok emzik bırakılacak sallama azalacak inş :). Sevindim kültürün temiz çıkması na dediğim gibi bizim gurup 3. Aydan sonra hep az almaya başladı gayet normal sağlık olsun gerisi boş benim kide 2600 doğdu şimdide zayıf.Idrar kultur yaptirdik bi sorun cikmadi canm.emme olayinida emzik biraktirarark cozduk cok cektim simdi emzik niyetine beni aliyo tam iki ay boyunca emzirmek b guc oldu bana cok inat etti sonunda allaha sukur astik. Sizde biberon yada emzik kullaniyosaniz biraktirin kimi cocuk ikisi birarada yapamiyo
Cnm emziğinasıl bıraktırdın tecrübeni paylaşır mısınIdrar kultur yaptirdik bi sorun cikmadi canm.emme olayinida emzik biraktirarark cozduk cok cektim simdi emzik niyetine beni aliyo tam iki ay boyunca emzirmek b guc oldu bana cok inat etti sonunda allaha sukur astik. Sizde biberon yada emzik kullaniyosaniz biraktirin kimi cocuk ikisi birarada yapamiyo
Kızlar cinsiyet tahmini yapabilir misiniz lütfeeen
Aynrn oyle saglikli olsun yeter.bencede iki gun emzigi bi birak deneBen uykudan uykuya veriyorum onu bile azaltınca çok fark ediyor zaten 6. Aydan sonra diş sağlığı için en iyisi kullanmaması doktora gidelim bi eğer huysuz luğu alerjiden değilse acımak yok emzik bırakılacak sallama azalacak inş :). Sevindim kültürün temiz çıkması na dediğim gibi bizim gurup 3. Aydan sonra hep az almaya başladı gayet normal sağlık olsun gerisi boş benim kide 2600 doğdu şimdide zayıf.
sagolasn tesekkurler kutu sut degıl gercek taze sagılmıs kaynatılmıs ınek sutu gelıo bana her hafta yogurduda ondan yapıorum kutı sut vermek zorundaysam pınar organık ıcırıyorum.bıberonla ıcıor ablasıHayırlı olsun işin cnm inek sütü nasıl içiriyorsun biberonla mı ? Birde kutu süt mü ?
Nasıl bıraktırdın acaba cnm ağladığında napıyordunAynrn oyle saglikli olsun yeter.bencede iki gun emzigi bi birak dene
Erkeğe benziyor diyrn doktorum eğer kız olduğunu anlarsa onu dövücemKız bu Canım.
Gece uyutrken cok zorlandim uyumuyodu dengesizlesti ama bes gun icinde duzeldi gun icinde aktif olarak vermiyodym zatn ilk arar aglar ama diren buseferde emzik yerine seni emmek isticek bence iki gun bi dene biberin bile vwrme alistrma bardaklari var onlari kullan. Meme reddine ilk sebeb oln biberon ve emzikmisNasıl bıraktırdın acaba cnm ağladığında napıyordun
Erkeğe benziyor diyrn doktorum eğer kız olduğunu anlarsa onu dövücem
Hmm. Dr diyorsa bilemem.
Daha iyi bilir.
Boynum kıldan ince.