Ne zaman istersen özelden atabilirsin canım. İstersen ben de atabilirim iplik gibi olmuştu bizde daha önce ama artık daha da fazla oldu
Biz bütün testleri yaptırdık ama birşey çıkmadı. Doktor haklı kan almak çok zordu 4 tüp kan aldılar kuzumdan artı doğru sonuç da vermiyor
Bizim ilk gittiğimiz doktor yanlış diyet verdi bir ay diyet yaptım sonra birden tamamen bozdurdu diyeti çocuk daha kötü oldu. Sen bilirsin ama ağırlıklı tüketmek belki daha da kötü olur.
eğer alerji varsa bir hafta tüketmezsen sonuç alırsın.
tamamen düzelmese de fark eder
Kızım da pişik oldu iyice. Heryerini sardı yüzü kızardı vallahi içim yanıyor. Keşke ben olsam da o olmasa.
dua ediyorum sadece Allah yardımcısı olsun hepimizin.
İshal kabız durumu da yoktu ama eşim de ben de ağlayacaktık bezin o halini görünce
bugün gideceğiz doktora bakalım. Diyetim çok sıkı zaten daha neyi çıkaracaklar bilmiyorum. En büyük korkum sütten kesip mama vermesi. Emzirmeyi çok seviyorum her emzirdiğimde şifa olsun diyorum ama ne bileyim zor işler
Kızımınki de böyle ama alerji durumu yoktur bence. Sadece yedikleri ağır gelmiş olabilir. Böyle durumlarda ek gıdaya ara verip sadece anne sütü verdiriyorlar (ya da mama) düzelince tekrar yavaş yavaş geçersin ek gıdaya belki işe yarar canım