- 13 Haziran 2016
- 167
- 191
Ben evlendiğimden beri mesafeyi korumaya çalışıyorum ama çocuk bahane ediliyor gerçekten bir kere habersiz çat kapı geldiler odadan çıkmadım ben de yol geçen hanı mı yeni doğum yapmışım kv bile gelir odaya kapıdan bakar emziriyorsam gel demem özellikle emziriyorum derim çıkar bir kere bile taviz vermemek lazım kp hep oğlumun evi oğlumun arabası diye konuşur benim ailemin yanında da bana yalakaşık yapar Can'ım kızım bilmem ne samimiyetsizDün gece sinirlerim tavan yapti kayinbabam alişmiş gece yarısı geliyor tam gözüm uykuya dalacak 12:30 saat kapıya nasıl vuruyor durmadan bizde yatak odasındaki klima bozuk diye içerde yatıyoruz bir süredir. Eşim gitti kapiyi açmaya söyle yatiyorlar dedim içeri girmesin eşim kapadı kapıyı yatiyorlar mutfağa gidelim dedi adam daldı içeri gelmiş üzerimden atliyor kızım uyurken gidip öpüyor:/ yani çok afedersinde çıplağım belki. Kalktim süt verdim kızıma ama konuşamadim sinir ve uykusuzluktan. Alışmış gece yarısı geliyor bir daha gelirse baban bu saatte kapıyı açma dedim eşime uyku saati ya. Arabasi var altinda binsin geri gitsin.
Sabaha kadar yatamadim sinirden ne cahil anlayışsız insanlar. Benim babam olsa asla içeri girmez asla. Ela bahane oldu resmen herkese