- 7 Ağustos 2011
- 453
- 396
Maasallah canim afiyetle yesin bebisin.kac saat beklettin uzerine ortu ne kalinliktaydi.sirrini paylas bizimleGünaydın
İlk yoğurt denemem başarıyla sonuçlandı ve taş gibi ev yoğurdu mayaladım zafer benimdir kızlaaaarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maasallah canim afiyetle yesin bebisin.kac saat beklettin uzerine ortu ne kalinliktaydi.sirrini paylas bizimleGünaydın
İlk yoğurt denemem başarıyla sonuçlandı ve taş gibi ev yoğurdu mayaladım zafer benimdir kızlaaaarrrr
Kayinvalidem berbat ötesi birşey canım görüşmüyoruz. Oda hamileyken canıma okudu kv kp den beter anlayacağın.Aslında kayınvalideler böyle durumlarda eşlerini zaptederler, senin kv yok mu?
Benimki meme olayından sonra eşini hep uzak tuttu benden sağolsun.
Yani yine hergün geldiler ama rahatsızlık vermemeye çalıştılar.
Eşini dikkate almıyo mu kp bu arada, uyarınca ne diyo mesela Canım?
Ellerine sağlık canım süper görünüyor:)Günaydın
Maasallah canim afiyetle yesin bebisin.kac saat beklettin uzerine ortu ne kalinliktaydi.sirrini paylas bizimle
Ellerine sağlık canım süper görünüyor:)
en korktuklarmdan benım kayınpederm yok malesef ama her emzırmemde ede bırı varsa kardsım falan kapımı kıtlerım emzırırım hepte kıtlı kapıya gelırler ne hıkmetse:)derandiren tatlım sırf sana moral olsun diye anlatıyım ozaman, yoksa hatırladıkça yerin dibine giresim geliyo:
Ben kayınpedere memem açık yakalandım.
Nokta.
Galiba atak yapiyim soyledigini sağol canımAtak haftasıdır ozaman Canım.
Üzerine okuyorsunuzdur zaten, bi de odasında sirkeli tuzlu su bulundurmak iyi gelebilir.
Ağzı açık bi şekilde.
Evde sirke bulundurmak sünnet zaten.
Bu şekilde odaya koymak da faydalıymış.
Necis varlıkları uzak tutmak için.
Bizim kıza iyi gelmişti.
Ne Insanlar var ya ayıp be Allah sabır versin canım sana eşinin uyarmasi gerekiyo birazDün gece sinirlerim tavan yapti kayinbabam alişmiş gece yarısı geliyor tam gözüm uykuya dalacak 12:30 saat kapıya nasıl vuruyor durmadan bizde yatak odasındaki klima bozuk diye içerde yatıyoruz bir süredir. Eşim gitti kapiyi açmaya söyle yatiyorlar dedim içeri girmesin eşim kapadı kapıyı yatiyorlar mutfağa gidelim dedi adam daldı içeri gelmiş üzerimden atliyor kızım uyurken gidip öpüyor:/ yani çok afedersinde çıplağım belki. Kalktim süt verdim kızıma ama konuşamadim sinir ve uykusuzluktan. Alışmış gece yarısı geliyor bir daha gelirse baban bu saatte kapıyı açma dedim eşime uyku saati ya. Arabasi var altinda binsin geri gitsin.
Sabaha kadar yatamadim sinirden ne cahil anlayışsız insanlar. Benim babam olsa asla içeri girmez asla. Ela bahane oldu resmen herkese
Ben seni yiyebiliymiyimgunaydınlar hepınıze annişler hafıf oturuyorz artık:)
Çok tatlı olmuş Itır'cıkgunaydınlar hepınıze annişler hafıf oturuyorz artık:)
Amin amin canım sağol. Laftan anlamaz böyleleri anlayacak adam o saatte gelmez zatenNe Insanlar var ya ayıp be Allah sabır versin canım sana eşinin uyarmasi gerekiyo biraz
derandiren tatlım sırf sana moral olsun diye anlatıyım ozaman, yoksa hatırladıkça yerin dibine giresim geliyo:
Ben kayınpedere memem açık yakalandım.
Nokta.
gunaydınlar hepınıze annişler hafıf oturuyorz artık:)
Maşallah tatlışa ne güzel olmuş:) senin kızla tereyagli ekmek in elifi benziyor gerçektengunaydınlar hepınıze annişler hafıf oturuyorz artık:)
Bana yazdın sanırım,zaten öyle yapacağız bu kaçtır geliyor alışkanlık yapmış kendine,üstüm müsait olmayabilirdi çok sinirlendim de bişey diyemiyoruz maalesef.Ben gece bebek agladiginda babamin odaya dalmasindan rahatsiz oluyodum. (Annemlerdeyim bi suredir) Kayinpeder daha kotuymus. Bence kapiyi acmayin uyuyoduk diyin ertesi gün de sorarlarsa.
yıyebılırsın ablasıBen seni yiyebiliymiyim
evet benzıolar nerede tereyağlı ekmek sende resım at kızcene bakım)Maşallah tatlışa ne güzel olmuş:) senin kızla tereyagli ekmek in elifi benziyor gerçekten
cok ayıp etmış gercekten allah sabır versın zorbır durumDün gece sinirlerim tavan yapti kayinbabam alişmiş gece yarısı geliyor tam gözüm uykuya dalacak 12:30 saat kapıya nasıl vuruyor durmadan bizde yatak odasındaki klima bozuk diye içerde yatıyoruz bir süredir. Eşim gitti kapiyi açmaya söyle yatiyorlar dedim içeri girmesin eşim kapadı kapıyı yatiyorlar mutfağa gidelim dedi adam daldı içeri gelmiş üzerimden atliyor kızım uyurken gidip öpüyor:/ yani çok afedersinde çıplağım belki. Kalktim süt verdim kızıma ama konuşamadim sinir ve uykusuzluktan. Alışmış gece yarısı geliyor bir daha gelirse baban bu saatte kapıyı açma dedim eşime uyku saati ya. Arabasi var altinda binsin geri gitsin.
Sabaha kadar yatamadim sinirden ne cahil anlayışsız insanlar. Benim babam olsa asla içeri girmez asla. Ela bahane oldu resmen herkese
Ben evlendiğimden beri mesafeyi korumaya çalışıyorum ama çocuk bahane ediliyor gerçekten bir kere habersiz çat kapı geldiler odadan çıkmadım ben de yol geçen hanı mı yeni doğum yapmışım kv bile gelir odaya kapıdan bakar emziriyorsam gel demem özellikle emziriyorum derim çıkar bir kere bile taviz vermemek lazım kp hep oğlumun evi oğlumun arabası diye konuşur benim ailemin yanında da bana yalakaşık yapar Can'ım kızım bilmem ne samimiyetsizDün gece sinirlerim tavan yapti kayinbabam alişmiş gece yarısı geliyor tam gözüm uykuya dalacak 12:30 saat kapıya nasıl vuruyor durmadan bizde yatak odasındaki klima bozuk diye içerde yatıyoruz bir süredir. Eşim gitti kapiyi açmaya söyle yatiyorlar dedim içeri girmesin eşim kapadı kapıyı yatiyorlar mutfağa gidelim dedi adam daldı içeri gelmiş üzerimden atliyor kızım uyurken gidip öpüyor:/ yani çok afedersinde çıplağım belki. Kalktim süt verdim kızıma ama konuşamadim sinir ve uykusuzluktan. Alışmış gece yarısı geliyor bir daha gelirse baban bu saatte kapıyı açma dedim eşime uyku saati ya. Arabasi var altinda binsin geri gitsin.