- 27 Temmuz 2009
- 664
- 719
- 41
Bunu ben de merak ediyorum artık sivrisinek mevsimi başladı karar veremedim ne kullanacagima.Slm kızlar
Malum yaz geldi sinekler,sivrisinekler bas gösterdi.Aldiginiz alacaginiz kullandiginiz urunler var mi? Raid gibi urunlerde kimyasal saciyormus ne derece dogru bilmiyorum..Tatil yerleri,piknik alanlari icin dalin,chicco sprey,bileklikler,mor isiklar,lavanta yağları,organik urunler bir suru sey var ne dusunuyorsunuz..
Ben de doğum izni bitince ilk 6 ayda 3 saat sonraki 6 ayda 1.5 saat biliyorum. yazın iyice arastiracagim.kızlar selam. doğum izni bittikten sonra ilk 6 ay 3 saat olan süt izni 1.5 saate düşmüş dedi bi tanıdığım kendisi sağlık çalışanı. netten arattim bulamadım kendi yonetmeligimizde de 3 saat yazıyor hala. bakıp bana gönderecek ama sizlere de bi sorayım dedim duydunuz mu böyle bir şey
Bizim bir kaç gün arayla 2 tane çıktı altta.dis çıkaran var mi bebislerden..
Bize 3. Ayda verdiler demir damlasini ama ben başlamadım 6.ayda başlamayı düşünüyorum tabi sağlık ocaginin verdiğini değil hala araştırıyorum.Merhaba kızlar bayram, şehir dışına gitme derken yazamadım. Sıcaklar çok fena elime telefon alamıyorum inş tüm bebişlerimiz iyidir. Babaannemize gittik tanıştı kızım çok iyi geldi temiz hava vs çok şükür korktuğum gibi olmadı...
4. Ay bitti benim kızımda şubat sonlarda doğduğumuz için maşallah herşey yolunda kontrolümüze gittik klasik Demir damlası verildi dişleri boyar ama 6. Yaşda Nasılsa dişler dökülecek dendi :) kullanmayı düşünmüyoruz şimdilik...
Bu arada prima kullanıyorum imceliğini vs seviyorum ama artık kokusu benim çok Can'ımı sıkıyor Baby me bez kullanan oldu mı hiç? Diğer ürünleri favorim ama bezi deneyemedim çünkü bir pakette 100 lü var daha küçüğü yok prima ile ayn ücret neredeyse memnuniyet konusunu merak ediyorum
Baby & Më ıslak mendillerini ben de kullanıyorum çok memnunum ama bezini denemedim dediğin gibi pahali ve sayısı fazla.
Aktardigimiz 5 hafta da dahil mi doğum izni bitimine yoksa doğum sonrası 8 haftalik süre mi ilk 6 aya dahil.Devlet memurları için ilk 6ay 3saat canım sonraki 6ay 1.5 saat
MMaşallah Buğra ya gelişimi çok güzel gidiyor. bizim bugünkü sağlık ocağında ki kontrolunde 7400 gr 67 cm çıktı pazartesi doktor kontrolüne götüreceğim ikisi arasında kiloda 300 boyda 3 cm fark ediyor bakalım doktorda ne çıkacak.Canım 1 ay da hiç boyu uzamamış ama kilo almış tombalak.
Şahsen ben boyunun uzamasını tercih ederdim :)
Boyu 63 cm kilosu 8400.
Geçen ay 7800 idi.
BBen her banyoda kullanmıyorum çok terlerse şampuan kullanıyorum.Her gun yıkayanlar her yikamanizda sampuan kulllaniyor musunuz ?