kızlar merhaba uzun zamandır giremedim herkesin keyfi yerindedir umarım
biz uğraşıp duruyoruz. 3 ve 4. dişler geldiği ve artık ısırmayı öğrendiği için çok zorlanıyorum. o ilksüt geçip süt akımı yavaşladığında hart diye ısırıyor. bilinçli yaptığını da sanmıyorum bu aralar çok fena her şeyi ısırıyor zaten. napıcam bilmiyorum. sağarak devam etmek en son çarem ama emzirmenin rahatlığını tutar mı? daha 4 ay 20 günlüğüz çok küçük
sürekli mızır mızır 3 korkunç gün geçirdik bu hafta, bugün çok şükür iyi gibi. diş jeli, calpol hiçbir şey fayda vermedi. belki rahatlatmıştır ama ağlamalarını kesmedi işte. ben annemlerin yanına taşınıyorum diyordum en son bilet alıyordum ertesi sabaha (2 gün önce döndüm
) karamsar oluyorum bazen istemeden çünkü sonu yok. üstler çıkıcak öbürleri başlayacak. Allahım bize sabır versin
onun dışında iyice hareketlendi gece sürekli uyanıyor bu ara ben de size soracaktım ama yukarda konuşmuşsunuz. gece uyanıp uyanık duruyor daha önce hiç yaşamazdık böyle bir şey. 3 gibi uyanıyor 10 dk uyanık takılıyor. geçen gün 4ten 5:30a kadar salla/emzir yaptım 1.5 saat uyumadı. bu da mı diş
akşam 9da uyayan bebeğim 12de zorla uyuyor
bir de sizin bebişler de yapıyor mu 1 aydır ayaklarının ikisini de kaldırıp uykusunda vuruyor. uyanma evresinde yapıyor böyle 10 dk kadar hemen alıp emziriyordum dalıyordu. şimdi yeni dalsa da o ayaklar küt küt vuruyor solucan gibi. artık daha güçlü tabi uyandırıyor bizi. bu gece kararlıyım kendi odasına yatıracağım. çünkü her vurduğunda beşik öne arkaya sallanıyo
bizden bu kadar kafayı yememe ramak kaldı