- 1 Mart 2007
- 6.009
- 12.278
- 37
Ilk kez karsilastigimiz bir seyi arastirirken manipüle olmayanimiz yoktur sanirimGunaydin Kizlar. Oglumun yuzu de yaklasik 1.5 aydir kizarilliklar vardi. Doktoru atopik dermatit dedi kortizonlu krem ve nemlendirici verdi. 1 hafta kullan 1 hafta birak dedi. Yaptim ama daha da artti yuzundeki cenesinin altinaa dogru ilerliyor
Gecen haftada universite hastanesine gitti. Allerjiye sevk ettiler bizi ve ileri bir tarih verdiler. Yinede hocayla konustum mustela kullan gunde 4 kere dedi. Simdilik bir kizariyor bir artiyor ama oglumun yuzundeki deri sertlesti bebek cildi gibi degil
Internette atopik dermatiti biraz arastirdim. Aman Allahim neler yazmislar. Ilerde %70 ihtimalle alerjik rinit yada alerjik astima donusur. Omur boyu gecmeyebilir falan filan. Oturup aglayacaktim nerdeyse
Bizim miras gibi genlerimizden gecen bir sorun atopiklik..Maalesef 3.ayimiza kadar eldiven cikaramadik bu yuzden..Kardesimin oglu 3 yasina gircek hala gecmedi ama bazilarinda da 2 yasina kadar bitiyor..Ona kortizonlu kortizonsuz kullanmadigimiz krem kalmadi kabuklu agac yemisleri,cimen,ev akari alerjisi var..Ona bioderma kendimize de linola kullaniyoruz..
Nisastali su rahatlatiyor ama tamamen gecmesini biz de dort gozle bekliyoruz..