2017 Şubat Anneleri

mesela dün bebeği uyut güzel bi çay koy en sevdiğim diziyi izleyelim dedi. O arada babamın yanına gidip gelecekti. Bi işi vardı. Yolda gelirken dayısı tutmuş bende aradım babam yeni çıktı dedi. Yarım saat oldu cvp vermedi bende sinir oldum tartıştık. Stresten ne yapıcağımı şaşırıyom bazen :KK43:
Haketmis o zaman :) en sinir olduğum dur bı yere gidip sonra başka bir yere takılmalari
 
ek gıda konusunda beni kastetmişsiniz sanırım :KK25: benim bebeklerim erken doğdu normal doğum yaptım ama 9 gün sütüm gelmedi gelince de çocuklar almadı.çok zor zamanlar geçirdim ben istemem mi sütüm olsun emzireyim...o kadar üzüldüm ki yeni yeni atlatıyorum bu durumu..anne sütü olan tabi vermesin ama mama yeterince beslemiyor benim çocuklarım çoğunuzunkinden 1 ay büyük ama boy kilo olarak sizinkilerden küçüklerdir bile.. o yüzden ne ile beslenebilirlerse onu vermek zorundayım .sağlıklı bebeklerinizi bol sütünüzle tabiki besleyin.ama zr durumda olan insanlar var ve ben ek gıdaya mecburum.çok da sevdiler mamalar da iğrenç gerçekten.:kahve:
Ben seni de kastetmedim :) parantez açtı. Emmeyen sütü yetmeyen bebeği sınırın da altında kilo alan Dr tavsiyesi olan hariç diye :) bı çok anne söylediğine göre litrelik süt uretiyo ama buna rağmen ek gıda diyo onlara şaşırıyorum sadece Burda değil zaten dedim ya fb de fln da öyle bu durum :)
 
Canım benim özel durumunuzu bilmiyoruz :KK43: ama bebişlerin için en iyisini yapıyorsundur Emin'im. Ama herşey yolundayken anne sütünü azaltıp da tadına baksın alışsın diye ek gıdaya başlayan çok var İnan. Bir de benimki tat almıyor sanırım iğrenç bir ilaç veriyorum onu bile gülerek yiyor kaşığa saldırıyor anlamadım gitti :işsiz:
Aynen canım tat alma duyuları daha şuan yok işte bende buna şaşırıyorum çok severek yedi fln deyince mesela benimki kangurusunu bile yanları cok severek yalıyor napim şimdi bı parça veriyim mı ':))) tat almıyorlar saha herşeye saldırma yalama aranma halindeler hala :)
 
Aynen canım tat alma duyuları daha şuan yok işte bende buna şaşırıyorum çok severek yedi fln deyince mesela benimki kangurusunu bile yanları cok severek yalıyor napim şimdi bı parça veriyim mı ':))) tat almıyorlar saha herşeye saldırma yalama aranma halindeler hala :)
Ayyy ne cahiliz keşke ölsek :KK70:
 
Aaaaaaaa 2017 Şubat annesi olamadım ama inşallah 2018 Şubat annesi olacağım :)
Hayırlı olsun canım ne güzel bı tevafuk bu :) Rabbim inş sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin güzel bı hamilelik gecir inş :)
 
rica ederim kaz bulmaya çalışın bence çünkü tavuk suyundan hem daha besleyici hemde bebeklerimin ikisi de çok sevdiler tavuktan daha çok hoşlarına gitti .kemik eti de haşlayacağım et suyu için.
Kaz dana ve kuzu eti ve suyu 8ayda verilmeye başlanır normalde ağır gelmesin bebeklere
 
Prima premium care kullanan anneler. 1 2 3 numaralarini kullandim.onlar gayet guzeldi kalindi bezin dokusu 4 numarayi kullniyorum ama cok ince geldi bez bana. Aktif bebek gbi degil. Acaba benim bez sahte prima falan mi:KK51::oha::KK64:
 
Loveali Loveali @TuRuNCu yorumlarınıza katılıyorum. Ancak ben doktor tavsiyesi üzerine başladım sayılır kızım uzun boylu ve alması gereken kilonun altında olduğu için doktor tavsiye etti.doğal Ev sütü ile yoğurt yapıyorum. Beş gün oldu toplamda beş kaşık yedi. Versem bi tabak yicek o derece yani:KK66: birde elmayı rendele ile doğal suyunu çıkarıp tattırdım biraz.çok şükür bi sorun olmadı. Üstrlik gazını çok sesli çıkarmaya başladı. Sütümün artması için denemediğim yol kalmadı hala da artmasında ısrarcıyım. Bugün 4 aylık oldu kızım.. umarım bi sorun yaşamam. Teşekkürler :KK66:
Kilo alımı sıkıntı bebeklerde ek gıda erken başlanabilir (genelde yoğurt ve elma armut suyu dışında verilmez) ama 8.aya kadar 2çay bardağını asla geçmeyin ilk bir yaş asıl besin anne sütü
 
Kızlar sizin büyükler ne yapıyor ? Yani kv büyükanne falan. Yahu bizde bi tane var :KK35:muhalefet gibi kadın. Kızım ne yapsa bi yorumu var. Çişi azıcık kokuyordu geçen kulağı ağrıyo diyo. Salyası dökülüyo kızımın bu bebek aç gözlü emme refleksş yanağına ne dokunsa emmek ister ya. Hemen oooo bu kız obez olacak çok yet sizi batırır diyo. Dedim ki nene git basvur bi poliklimik aç burda harcanıyosun.:sopa:herseye bi yorummm
 
X