- 19 Ekim 2015
- 570
- 477
- 30
Bnim bu ayda pek umudum yok cnim yinede hayrlisi bat 4 kaldi senn ne kdar varCnm hiç endişelenme benim yumum küçüktü. 4 günde büyüdü. Günlerini değerlendir umudunu kaybetme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnim bu ayda pek umudum yok cnim yinede hayrlisi bat 4 kaldi senn ne kdar varCnm hiç endişelenme benim yumum küçüktü. 4 günde büyüdü. Günlerini değerlendir umudunu kaybetme
benım bata 8-10 gün falan var.... çat iğneside vurulmadım belkı geç adet olurum .... buğün adetimin 20. günü... hayırlısı artık cnmm yaaa çok fazla üzülme hersey olacagına varıyor.... nasibimizde varsa er yada geç anne olacagız inşBnim bu ayda pek umudum yok cnim yinede hayrlisi bat 4 kaldi senn ne kdar var
kız seni dün rüyamda gördüm.forumda hamilelik takvimi açmıştın. 2017 şubatlara. dedim erken değil mi. sen de bu bebek yanlışlıkla oldu yazmıştınÇok güzel bir hamilelik geçirirsiniz inşallah :)) hazirana doğru kesin öğrenmeler başlar yakında kalabalıklaşir burası :)) sevgiler.
( 2016 subat annesi)
aa sen nerelerdesinn??kız seni dün rüyamda gördüm.forumda hamilelik takvimi açmıştın. 2017 şubatlara. dedim erken değil mi. sen de bu bebek yanlışlıkla oldu yazmıştın
kız seni dün rüyamda gördüm.forumda hamilelik takvimi açmıştın. 2017 şubatlara. dedim erken değil mi. sen de bu bebek yanlışlıkla oldu yazmıştın
aa sen nerelerdesinn??
Ben kızla uğraşıyorum. dis cikaracak galiba acayip asabi.Haha şaka gibi yaaa :)) korkmuyor değilim. Gidip test yapayım ben nolur nolmaz :))
Ben kızla uğraşıyorum. dis cikaracak galiba acayip asabi.
Test yapmayi bende düşünüyorum. bazen midem bulanıyor
yalniz kızlar biz burayi bile işgal ettik.hadi gidek gari.terlikle kovalancaz şimdi
Ben varım :)Merhaba anneler:) benim gibi erkenden test yapan meraklı olan var mı?
Hayırlı olsun:) ben de dayanamadım yaptımBen varım :)
Adetime 4 gün kala öğrendim
Hiç belirti olmadı bende şu an regl olacakmışım gibi hissediyorum ilkinde de öyle olmuştu. İnşallah hamilesindir.Ayyy canlaarrr :) bizimde bat 1 haziran. Bende bu topiğe dahil olurum inşallah. Hamişlerin duası kabul olurmuş bi duanızı alırım :) belirtileriniz neydi :) bende bu ay çok belirti olduda ondan soruyorum
Ayy canm hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsinHiç belirti olmadı bende şu an regl olacakmışım gibi hissediyorum ilkinde de öyle olmuştu. İnşallah hamilesindir.
Beende meraklılardanım. Çok erken öğrendimMerhaba anneler:) benim gibi erkenden test yapan meraklı olan var mı?
Hayırlı olsun:)Beende meraklılardanım. Çok erken öğrendim
2016 bitti 2017 ye mi dadandik yeni bebisler gelsinBizimki de asabiii. Hadi kaç bizim yere gidelim :))
Kan testi yaptınızmı kaç çıktı acaba?Hayırlı olsun:)