Soracağım canım bakalım inşallah geçerDoktora Sor canım bunu demek ki mikrobik bir sorun var sürekli tekrarliyor.
Aynen bende çok kötüyüm sabah bulantıları daha zor geliyor
Günaydınnnn uykucu annelerden biri olarak gözümü yeni açabildim.Kan testi olarak hemogram tam kan TSH hormon testleri açlık kan şekeri testi toksoplazma elisa gibi testler yazmış bana ben cuma günü sağlık ocağında yaptırdım.Pazartesi sonuçları alıp salı günü gidicem doktora nasipse.Hayırlısı olsun hepimiz içinKızlar doktor hangi kan testlerini istiyor? Cuma doktoruma randevum var gitmeden devlette yaptırsam diyorum
Hayırlı olsun gözünüz aydınArkadaşlar bugün bebeğimiz 5 haftalık oldu.çok şükür keseyi gördük üstten.beta 1100.
Bende de hiç belirti yok sadece regl olacak gibi karın ağrısı okuyor arada bel ağrısı ile. Uyku hali aynen uyumayı sevdiğim için ayırt edemedimkızlar Günaydın ben de yarın kontrole gidicem insallah kese için. Bugün 5 haftamız bitti. Henüz hiç bir belirti yasamiyorum uyku hali var ama ben uyumayi hep severimbelirti için erken mi siz de ne zaman belirtiler başladı kızlar ben mi evham yapiyorum
Hayırlı olsun canım.Açıkçası bende de uyku halsizlik çok yemek yeme ve çok sık tuvalete gitme dışında bir belirti yok.Bulantı hiç yok ama benim ilk hamileliğimdede olmamıştı .Oyüzden bulantı olmaması beni şaşırtmıyor.Herkesin bünyesi farklı belirtileri de evham yapacak bişey yok canım.İnşallah güzel bir hamilelik geçiririzkızlar Günaydın ben de yarın kontrole gidicem insallah kese için. Bugün 5 haftamız bitti. Henüz hiç bir belirti yasamiyorum uyku hali var ama ben uyumayi hep severimbelirti için erken mi siz de ne zaman belirtiler başladı kızlar ben mi evham yapiyorum
senin de yeniymis canım hayırlı olsun.Bende de hiç belirti yok sadece regl olacak gibi karın ağrısı okuyor arada bel ağrısı ile. Uyku hali aynen uyumayı sevdiğim için ayırt edemedimbenim regl dünüm Dün idi zaten henüz.
Sağol canım sana da hayırlı olsun. aslında bulantimizin falan olmaması güzel ama henüz keseyi falan görmedim ya o yüzden galiba biraz endişe yaşıyorum.inşallah hepimiz hayırlı güzel bi hamilelik geciririz canımHayırlı olsun canım.Açıkçası bende de uyku halsizlik çok yemek yeme ve çok sık tuvalete gitme dışında bir belirti yok.Bulantı hiç yok ama benim ilk hamileliğimdede olmamıştı .Oyüzden bulantı olmaması beni şaşırtmıyor.Herkesin bünyesi farklı belirtileri de evham yapacak bişey yok canım.İnşallah güzel bir hamilelik geçiririz
ben istesemde yapamam canım normaldoğum mecburi sezaryan benimki. benim tansiyponum sureklı dusuk dr tutma dediArkadaslar bugun orucum cok zor gecti resmen tukenmis bi vaziyetteydim bide cok gergin oluyorum oruclu iken hormonlarin da etkisi ile sanirim esim daha izin vermiyor sagligim icin bakmakla yukumlu oldugum bi oglum var onunla ilgilenemiyorum borc haneme yine yazilacak oruclar uzuluyorum da ama yapacak biseyim yok maalesef...
Bu arada SSVD yapmayi planlayan var mi benim gibi?
benimkiler sivi değilDemir eksikliği ve folik asit olarak yazılan sıvı ilaç tadı çok kötü ya kullanan var mı yada buna bi çözüm bulan :-(
gözünaydın canımArkadaşlar bugün bebeğimiz 5 haftalık oldu.çok şükür keseyi gördük üstten.beta 1100.
cok bulantım yok ama midem çok yznıyorGünaydın arkadaşlar benim gibi bulantiyla cebellesen varmı yoğurt yiyorum habire iyi geliyor biraz
hayırlı olsuun canım beraber buyurler ne guzelMerhaba benim oğlum 11 aylik ve ben 5 haftalik hamileyim bu süpriz oldu çok erken ama Rabbinden geldi allahim tüm annelerin yardımcısı olsun
Ben napcam ya bilmiyorum.
Hamile kaldığım ay kaşıntı için fitil kullanmiştim,şimdi yine başladı
Çok rahatsız ediyor hiç geçmeyecekmi bu illet[/QUOTE
1 bardak suya 1 y.kasıgı organık elma sırkesı koyup temizlersen kasıntı geciyor canım
ben özele gittim ama drum hastanede yaptır pahalı dişarıda dedıKızlar doktor hangi kan testlerini istiyor? Cuma doktoruma randevum var gitmeden devlette yaptırsam diyorum
daha coğu belirti için erken canımkızlar Günaydın ben de yarın kontrole gidicem insallah kese için. Bugün 5 haftamız bitti. Henüz hiç bir belirti yasamiyorum uyku hali var ama ben uyumayi hep severimbelirti için erken mi siz de ne zaman belirtiler başladı kızlar ben mi evham yapiyorum
kasık agrım devam ama gogus agrım gectikızlar bu haftaya kadar kasıklarımda ağrı vardı, göğüslerimde sızlıyordu. ,ama 2 gündür ne kasık ağrısı kaldı ne göğüs ağrısı normal mi sizce?
Sağol evet çok yeni regle 3 gün kala 109 çıkmıştı değerim. Tekrarlamadim henüz pazartesi bi gidip tahlillerimi yaptıracağım devlette cuma da kendi doktoruma gideceğim herşey güzel giderse kese görünür dedi İnşallah. Senin nasıl durumun ?senin de yeniymis canım hayırlı olsun.
canım ben de bat a 3 gün kala ogrenmistimSağol evet çok yeni regle 3 gün kala 109 çıkmıştı değerim. Tekrarlamadim henüz pazartesi bi gidip tahlillerimi yaptıracağım devlette cuma da kendidoktoruma gideceğim herşey güzel giderse kese görünür dedi İnşallah. Senin nasıl durumun ?
Bennn her sabah ve aksam yemek yiyene kadar öğuruyorum sut icersem direk cikartiyorumGünaydın arkadaşlar benim gibi bulantiyla cebellesen varmı yoğurt yiyorum habire iyi geliyor biraz