2017 Şubat Anneleri

Amiiin amiiin canım. Bende aynı duyguları yaşadım sorun olunca. Ama kader ışte neler yasayacaginin stresine girerken kendini bambaşka bi yerde buluyorsun.Yarın yazarım sonucu burda paylaşmak iyi geliyor insana :*
Aynen tanimadigin bi çok insanla aynı stresi aynı heyecanı aynı tedirginliği yasiyosun ve karsilikli ayni dualarda bulusuyosun tuhaf ki aynı duyguları yaşadığın halde kendini bırakıp karşıdakini teselli ediyorsun :) şimdi bile gözlerim doldu çok duygusal oldum ya ben :)
 
Geçen aylarda çatlatma iğnesi sonrası topigindeyken bu ay şubat annesi topiginde buldum kendimi :) bebek gerçekten bir mucizedir bu hayatta ama bizim gibi sorunlular için büyük bir mucize :)
 
Gittik canım,doktor verdi ilacı. Vallahi zorlanıyorum,ramazan biterse hayırlısıya rahatlayacagim inşallah. Benim yerime de dinlen canım :))

Reyhancim akıntıyla birlikte çok az pembelik gibiydi. 200 lük progestan yatarken alıyorum yalnızca. Bakalım inşallah bir sıkıntı yaşamayız. İnşallah senin gibi biz de duyarız kalp atışını,rahatlayacagim o zaman.
 
Kızlar hangi şehirde hangi semtte olduğumuzu yazalım,doktor yada da hastane konusunda fikir alışverişi yaparız. Ben istanbul maltepe deyim. Var mı yakın kimse?
 
Kızlar hangi şehirde hangi semtte olduğumuzu yazalım,doktor yada da hastane konusunda fikir alışverişi yaparız. Ben istanbul maltepe deyim. Var mı yakın kimse?
Bende istanbul maltepedeyim
Maltepe tip merkezine gidiyorum rukiye hanıma oglumda da ona gittim ama ssvd yapmak istedigim icin degistirecegim doktorumu, sen kime gidiyorsun?
 
Bu arada kizlar yegenim kadin dogum hemsiresi ultrasonumu gosterdim kesenin icinde yolk sac gordu
Bide akinti icin doktorum fitil verdi kararsizim kullanmakta ne yapsam bilemedim
 
Ben de batmandayim burda ogretmenim ama yaz tatilinde istanbulda olcam bahçelievler ınsallah iyi bir doktor orda bulurum


Ah istanbul u cok ama cok özlüyorum bende oradayım üstelik bende Bahçelievler dydm... Safa hastanesinde Semra Hanım vardı gayet iyiydi komsm ona giderdi.. Şuan ankarada yım burda bilmiyorum üni hastaneside prf ayarladım ama oda cok pahalıya gelmez umarım
 
Kızlar merhaba,

14 Haziran regl günümdü olmayınca test yaptım evde çift çizgiyi gördüm. KAn testi yaptırdım hemen betahcg 184,75 çıktı.
Nasıl yorumlamalıyım bilemiyorum.
Doktora bugün veya yarın gidicem.
 
Canim oncelikle gozunaydin. Burda cogumuz benzer kayiplar yasamisiz. Ben 2 bos gebelikten kurtaj 1 kimyasal gebelikten dusuk yaptim. 27 yasinda cocuk istedim 31 yasima gircem kac yildir bebek hasretiyle yaniyorum. Ben de pazartesi kalp atisi icin gidicem. O muayene koltugunda hep ayni cumleyi duydum kese buyuyo ama embriyo yok.. ve bu kez yüce mevlam hepimizi o koltuktan mutluluk gozyaslariyla kalkmayi nasip etsin insallah.
 
Gozunaydin canim bikac defa gunasiri bhcg olcumleriyle değerine baktirirsin. 1500leri gecincede dr a gidebilirsin. Folik asit kullanman onemli. Adet günü çıkan degerin gayet iyi maaşallah.
 
Gozunaydin canim bikac defa gunasiri bhcg olcumleriyle değerine baktirirsin. 1500leri gecincede dr a gidebilirsin. Folik asit kullanman onemli. Adet günü çıkan degerin gayet iyi maaşallah.
Ah canım teşekkür ederim içime su serpildi çünkü internet ortamında çok farklı bilgiler var kafam karıştı. Düşük diye düşünmüştüm.
Folik asiti yaklaşık 1,5 aydır düzenli kullanıyordum.
 

Çok duygulandım. Rabbim hayırlısı ile kucağına almanı nasip eder İnşallah. En hayırlı ve en doğru zamanda.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…