- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
- Konu Sahibi balbocegi35
-
merhaba isteme söz nasıl geçtiiYaşım da 23 burcum koç diğer gelin adaylarımıza başarılar diliyorum efenimm bol şanss
Merhaba kızlar, benimde 31 temmuzda kinam 4 ağustosta düğünüm var hayırlısıyla:) bir arkadaş kışın beyaz eşyalar indirimde demiş bu konular hakkindada yardimlasirsak çok iyi olur
Çamaşır bulaşık makinesi samsung çok uyguna aldım bu arada, televizyon Philips , buzdolabı lg biz baya bi araştırdık taradık falan hem içimize sindi hmde uyguna geldiHoşbulduk canım iyiym sen nasılsn ? Neler yapıyosun
Ne aldınız beyaz eşyalarınızı ? Biz de seçtik ama daha almadık
Tv Philips kuzum, çamaşır ve bulaşık samsung buzdolabı lg... Araştır ve netten al indirim görünce kaçırmayın, aralıktan snra düşmez fiyat eski modellerin fiyatları bile artıoHangi marka beyaz eşya ve tvleriniz ?
Samsung ve lg almayı düşünüyoruz biz de hala araştırmalardayım :)
Sizin ne zaman düğün..
Ayyy hadi hayırlısı =) nasıl geçti peki?Yarın isteme ve sözüm olacak şubata da nişan düşünüyoruz inşallahhh
Merhaba kızlar, benimde 31 temmuzda kinam 4 ağustosta düğünüm var hayırlısıyla:) bir arkadaş kışın beyaz eşyalar indirimde demiş bu konular hakkindada yardimlasirsak çok iyi olur
Canım maşallah çok iyi geçti atlattık bunuda çok şükür ama heyecandan ölecek gibiydim kalbim sanki midemde atıyorduAyyy hadi hayırlısı =) nasıl geçti peki?
Darısı başımıza artıkınCanım maşallah çok iyi geçti atlattık bunuda çok şükür ama heyecandan ölecek gibiydim kalbim sanki midemde atıyorduşimdi sırada nişan telaşı başlar bi kaç aya
Hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için; )Hoşgeldin =) martta nişanım var, eylülde de düğün düşünüyoruz
Ayy darısı başına canım benim hepimiz için herşey güzel olur inşallahhhDarısı başımıza artıkınay ne güzel ya inşallah herşey gönlünce olur....
Hepsini güle güle kullan canım. Benim çamaşır mak kayınvalidem almıştı bizim sözden bile önce arçelik o. Mağazada bekliyor. Bulaşık mak bosch buzdolabı ise bosch ile beko arasındayız ikisinden birisni alcaz bakalın artık. Başka hazırlıkların nasıl gidiyor peki?Çamaşır bulaşık makinesi samsung çok uyguna aldım bu arada, televizyon Philips , buzdolabı lg biz baya bi araştırdık taradık falan hem içimize sindi hmde uyguna geldi
Canım maşallah çok iyi geçti atlattık bunuda çok şükür ama heyecandan ölecek gibiydim kalbim sanki midemde atıyorduşimdi sırada nişan telaşı başlar bi kaç aya
Ay aminnn aminnnn inşallahAyy darısı başına canım benim hepimiz için herşey güzel olur inşallahhh
Hepsini güle güle kullan canım. Benim çamaşır mak kayınvalidem almıştı bizim sözden bile önce arçelik o. Mağazada bekliyor. Bulaşık mak bosch buzdolabı ise bosch ile beko arasındayız ikisinden birisni alcaz bakalın artık. Başka hazırlıkların nasıl gidiyor peki?
Ooh çok tatlı heyecanlar bunlar tadını çıkar :)
aa öyle mi canım olsun nasip kısmet işi bunlar. nelerin kaldı eksik peki ?Çeyizimde çok az eksik kaldı ya, ben daha önce nişan attım tatlım ondan çeyizim yapılıydı, Allah bahtımızı güzel yazsın, iyi kaynanalar versin bize
Ütü masam, çamaşır askısı vs gibi detaylar, büyük olarak gelin nevresim takımı, doğumluk çarşaf takımı vs, yastıklar dolcak öle kuzum onlar var bi, şimdi nişana kadar taksitlerimi ödeyim nişandan sonrada dierlerini yaparım artık eylüle daha bir yıl varaa öyle mi canım olsun nasip kısmet işi bunlar. nelerin kaldı eksik peki ?
Ooo baya az kalmış desene :) nişan ne zaman pekiÜtü masam, çamaşır askısı vs gibi detaylar, büyük olarak gelin nevresim takımı, doğumluk çarşaf takımı vs, yastıklar dolcak öle kuzum onlar var bi, şimdi nişana kadar taksitlerimi ödeyim nişandan sonrada dierlerini yaparım artık eylüle daha bir yıl var
Senin nasıl gdio peki var mı bişiler?
Henüz yok çok kararsız kalırım bu konularda ayrıntı çok seçenek çok ya :) ama şuan ki evimizde LG çamaşır makinesi kullandığımizdan kendi evimede cam. Mak. LG istiyorum samsung nedense özellikle çamaşır makinesi ve tvsini istemiyorum ama bakalım. Alırken nelere hangi özelliklerine dikkat etmek lazım peki çünkü modeli seçip indirimi takip etmek lazım. Birde benim 4 Ağustos dugun erken mi daha almak için?merhaba isteme söz nasıl geçtii
biz beyaz eşyaları seçtik henüz almadık ama modelleri belli oldu en azındansenin aklında var mı bişeyler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?