- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Keske olabilseydim..
Senin ki belli mi canım yada nişanlı felan misin
Şimdiden herkesin aklına yerleştirin 3 ay sonra falan düğün düşünüyoruz diye bu herkesin aklında böyle kalsın aceleye girsinler siz bekledikçe uzattikcaaa uzatırlarBir yıldır nisanliyiz ama düğün tarihimiz belli değil.
Bastan beri hic belli olmadi ama su da gecsin düğün yaparız bu da gecsin derken surekli bir sıkıntı oldu. Bizimle ilgili degildi ama düğün yapabilecegimiz ortam olusmadi hala.
hoş buldum canım senin ne zaman düğününTabiki hoşgeldin aramıza
20 21 ve 22 ocak hayırlısıyla inşallah canımhoş buldum canım senin ne zaman düğünün
Şimdiden herkesin aklına yerleştirin 3 ay sonra falan düğün düşünüyoruz diye bu herkesin aklında böyle kalsın aceleye girsinler siz bekledikçe uzattikcaaa uzatırlar
Anladım canım şimdiden akıllarına yerlesseydi keşkeKeşke öyle olabilse.
Bir ay daha duralım önümüzü görelim.
Su an ben çalışmıyorum. Ben çalışıyor olsam daha cesaretli davranirdik diye düşünüyorum.
Bir de kayınbabam haziran gibi emekli olacak. Sanirim onun ikramiyesini bekliyorlar.
Anladım canım şimdiden akıllarına yerlesseydi keşke
Hayırlara vesile olsun inşallah peki çeyiz durumun nasıl aldiklarin oldu muTamamen kendimiz yapacak olsaydik düğünü sorun olmazdi kendi kararimiz söylerdik elbette ama düğün konusunda onlar ısrarcılar..
Bir kac ay sonra netlesir inşallah. Bir de ablam var. Nisanli değil su an evlenme ihtimalimiz bile gererken ablami evleniyor olmamiz biraz olayli olacaktir.. insallah hayrolur.
Hayırlara vesile olsun inşallah peki çeyiz durumun nasıl aldiklarin oldu mu
Ablan kaç yaşında bilerek mi evlenmek istemiyorYok canim annem ceyiz aldirtmiyor. Ablam cok üzüldügu icin acma yarami hic.
Bi tencere takimim var bir kac tane de nevresim pike. Acele etme düğün tarihin belli değil diyor.
Ablamin da saklama kabina varana kadar herseyi hazir nisanli bile degilken.. öyle sacma bir hal..
Kendim zaten cok esya almak istemiyorum. Temel seyleri alıp gececegim. Her sey cok cabul degisiyor. Degistikce eklemek yenilemek istiyorum.
Ablan
Ablan kaç yaşında bilerek mi evlenmek istemiyor
Boşver canım uzulmemeye çalış benim de ablamla aramda 3 yaş var ama ablam 7 yıllık sevgilisi vardı onlar dururken görücgörücü usulüyle tanışmıştık biz nisanlimlaYok canim. Nasip olmadi.
Aramizda iki yas var zaten cok degil..
Evlenmek istiyor. Gecen yil nisandan ayrildi cok kisa süre nisanliydi. Sonra bir daha da kimse nasip olmadi sürekli gelen giden oluyor da bakalim. Hatta aksine evlilil takintisi var kendisinin. Su son dönemimi ciddi anlamda zorluyor hatta..
Boşver canım uzulmemeye çalış benim de ablamla aramda 3 yaş var ama ablam 7 yıllık sevgilisi vardı onlar dururken görücgörücü usulüyle tanışmıştık biz nisanlimla
Aileler anlama sordu sirani veriyor musun diye oda veriyorum dedi hemen isteme oldu tatlı nisan böyle yani ablanizda öyle dese olmazmi hem senin için de iyi tamam ablan ama bir is uzadıkça o kadar sarpa sarıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?