- 10 Mart 2015
- 89
- 44
- 18
- 38
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #1.521
beni de ekler misiniz listeyeCanımm sanki seni haziran-temmuz topiğinden hatırlıyorum. Sen hamileydin deği mi?
Canım bilgilerini yaz ekleyeyim. Yaş deneme merkez başl tarihibeni de ekler misiniz listeye
canım dondurulmuş yapılıyor ama geçen sene ilk tüp bebek tedavimdede estrofem hap kullandımGünaydın canım ben sadece puregon ve Orgalutran kullanıyorum başka bi iğne yok yarın randevum var inşallah kalınlaşmıştır yeterince sizin dondurulmuş tedavisimi yapılıyo onlarda ayrı ilaç kullanılıyo çünkü
inşallah bize güzel haberler verirsinArkadaşlar Merhaba bugün transferimin 10. Günü çok heyecanlıyım yarın test günüm bugün evde test yaptım ikinci çizgi silik galiba oldu bu sefer inşallah yanılmıyorum inşallahRabbim hepimizin yüzünü güldürsün
aynenn bendeeee bazen çok umutluyum olucak die özellkle pozitf habrleri alınca snrada yok yaa tutmadı diyrm erkenden üzülmeye kendimi negatife hazırlamaya çalışıyrm acaba iinc tedaviye ne zmaan başlanıo die düşünyrm sonra gene dönüp kendime olumsuz düşünme kötüyü çağırma die kızıyrm çok inişli çıkışlı psikolojimHayırlı olsun canım,bende 11 ocakta Memorial'de Emre hocaya yaptırdım transferimi.20 ocakta tahlil yap dediler.Ben hemen işe döndüm,düşünmemeye çalışıyorum.Ananas ve kabak çekirdeği tüketiyorum :) Bazen çok umutlu hissedip bazen karamsarlığa düşüyorum...Tuhaf ruh hali :) ALLAH hakkımızda hayırlısını versin inşallah,güzel haberler verelim
merkezde yrım saat yatırıolar sonra ewe yolluolar ben o ilk gün yattım hepikinci günde yattım sonra normale döndüm ağır dawranmadn 4 gün bugunkızlar transferim oldu hastanedeyim suan kaç saat yatmaliyim sizce
ben suan 1 saattir yatıyorum önümüzdeki 10 günde yaticam heralde inşallah güzel sonuçlar alırızmerkezde yrım saat yatırıolar sonra ewe yolluolar ben o ilk gün yattım hepikinci günde yattım sonra normale döndüm ağır dawranmadn 4 gün bugun
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz güzel haber veririzinşallah bize güzel haberler verirsin
Hayırlı olsun canım bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallah ben 1 buçuk saat yatmıştım normalde 1 saat yeterli demişlerdi hastanedekızlar transferim oldu hastanedeyim suan kaç saat yatmaliyim sizce
Hayırlı olsun kardeşim inşallah hayırlı haberlerini duyarızselam bende iki yıldır çocuk istiyorum ama olmadı bir negatif aşılama iki klomen artı çatlatma iğnesi denedim olmadı. bu ay tüp bebek tedavisine başladım ankarada doç dr. cemil kaya nın yanında o da sanırım hrs hastanesiyle anlaşmalı. iki gün önce gonal f iğnelerini yapmaya başladım yumurtalıklar gelişirse 20 yada 21 gibi toplanacaklar beni de listeye ekleyebilirsiniz. rabbim hepimizi umudumuza kavuştursun.
Benim dün aramıslardi 5 döllenmis, yarın tekrar arayacaklarmıs, bugun arama yok yarını bekliorum dualarla, bana ilac vermediler, transferde basliycam sanirim, dondurylmusda önceden vermişlerdi ama taze transferde nedense vermiorlar ..Amin inşAllah canım, çok saol
Çok rahat oldu canım, bakıyordum öyle birden uyudum :) uyandım hafif başım dönüyordu. Azda kanamam var. Senin yumoşlardan ne haber?
İlaçda estrofem, coraspin, crione jel, folbiol vermişler. Transfere kadar kullanacakmışım.
İnş canım hakkımızda hayırlısı. Yarın haber verecekler. Bu benim 2. Denemem. İlkinden de bir kızım var 5 yaşında❤
Ayy bana niye bir sürü ilaç verdiler acaba? Teansfer gününe kadar kullanın demiş. Benide yarın arayacaklar. Çok merak ediyorumBenim dün aramıslardi 5 döllenmis, yarın tekrar arayacaklarmıs, bugun arama yok yarını bekliorum dualarla, bana ilac vermediler, transferde basliycam sanirim, dondurylmusda önceden vermişlerdi ama taze transferde nedense vermiorlar ..
Her dr. Farklı cnm, ne deseler yapıyoruz napalım düştük bir kere ellerine..Allahım sonumuzu güzel getirsin, gecen sefer 10 yumurtam cıkmıstı, 8 döllenmiş ti, 5.gün4 adet vardi, bu sefer 5 döllendi acaba 5.güne kalacakmi ne olacak inanki muamma,beklemekden basga care yok, bir adet saglıklı olsun da ne yapalım o da yeter:)Ayy bana niye bir sürü ilaç verdiler acaba? Teansfer gününe kadar kullanın demiş. Benide yarın arayacaklar. Çok merak ediyorum
Canım hayırlı olsun insallah hepsi 5. Gün A kalite olur:))Kızlar slm ben geldim şükür, 6 yumurta toplanmış. Artık hakkımızda hayırlısı inş döllenirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?