2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Evet canim hepsi onda oldu.. bide genelde standarttir ayni çıkar neden boyle oldu ki dedi.. bilmiyorum inan aklim almadi.. hadi kontrollerimde problem gorulseydi tamam.. 7 civari yumurta var denirken hoppp nereye uçtu.. deseler 7-8 toplandi ama 2 si saglam çıktı anlayacagim.

Açelya canım ya sadece 2 tanemi toplamışlar? Ee diğerleri nerde? Yoksa olgun mu değil di acaba?

İnşallah canım kafamda deli sorular heyecanla sürecin geçmesini bekliyorum yine hüsrana uğramaktan korkuyorum. Hepimiz için hayırlı olsun inşallah.

Ben ilk tüp bebek denememde çok heyecanlıydım... Tutacağına dair inancım daha yükselti sanırım. Ama insan olumsuzu yaşayınca tekrar negatifi görünce "tüp bebekle de tutmayabilirmiş" diye kabullenmeye başlıyor. Yani en azından ben de öyle oldu. İkinci sürece de son derece isteksiz ve heyecansız başladım bu yüzden.. Maddi ve manevi yıpratıcı bir süreç (ama asla bazılarının abartıp büyüttüğü kadar sıkıntılı değil)..

Allah hepimize maddi manevi güç versin.. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Tevekkül benim en güçlü ilacım..

Kızlar galba benm tedavim iptal oldu:-( estrofem başlamıştım ya 3 gun snra bulantı istifra sabaha kadr iki gundur de geçmedi ilacı bıraktım doktra ulaşamadım adet olunca gidicem tedaviyi ertelemesini söylucem

Allahım nasip etsin yatıp kalkıp hayırlısını diliyorum. Hayırlısı olsun hepimiz

Kızlar galba benm tedavim iptal oldu:-( estrofem başlamıştım ya 3 gun snra bulantı istifra sabaha kadr iki gundur de geçmedi ilacı bıraktım doktra ulaşamadım adet olunca gidicem tedaviyi ertelemesini söylucem

"Sizin şer gördüklerinizde mutlaka bir hayır vardır"

İnşallah hayırlısı olur senin için.. Bir sonraki tedavine çok daha sağlıklı ve güçlü başlarsın inşallah canım..

Yaa kiyamam üzülme canim benim Rabbim tez zamanda hayirli sağlıklı bebisler nasip etsin insallah herşey diledigin gibi olur üzülme tmmi tatlım

Benide eklerseniz tabloya sevinirim. İnsan bu süreçte kendini anlayan birileriyle konuşmak istiyor. Bazen eşlerimiz bile bizim kadar derin yasamıyorlar bu süreci.
Yaş 35 ,deneme 1 ,izmir kent ,adet tarihi 07/01/2017
Canim hoşgeldin tedavin hayirli olsun gel başımız üstüne yerin var anca bizler anlarız birbirimizi. Kizlar ayrıca watsap grubumuz var istiyen herkes gelebilir konuşup muhabbet ediyoruz hem zaman geçiyor hemde insanın kafasi bays yerine geliyor :)))Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Hoşbulduk canım whatsapp grubuna katılmak isterim bende

A acelya30 Canim Rabbim tez hayirli sağlıklı evlat nasip etsin.yaşadığımız bu sorunları tez unuttursun insallah.üzülme lutfen Allahım yar ve yardimcin olsun birtanem

Açelya canım ya sadece 2 tanemi toplamışlar? Ee diğerleri nerde? Yoksa olgun mu değil di acaba?

Yani şöyle diyeyim 3 demisti hemsire.. doktor 2 dedi..sanirim 1 boş.. benim oncekindede ultrasinda gorulen 7veya8 di..ama 14 toplanmisti.. 10 dollenen vardi..
Hani olur bazi bayanlarda rezerv azligi vs.. ultrasondan görülür bir veya iki yumurta..onlarla hamilelik saglanmaya çalışılır.. ama benim gorunen yumurtalar nereye uçtu aklim onu almiyor..

Allah herkesin gönlüne gore versin.. Kimseyi bos cevirmesin derim hep..

evet süreç yipratici..manevi anlamda her insan ayni derece yasamiyor biseyleri.. cok ağır hayal kirikligi yaşayan insanlar var..alti ustu bir cocuk olmayiversin diyemiyor bir cogumuz.. maddi olarak ta inan sirf cocugu olsun diye bir ev parasi dokmus eli bos dönmüş insanlar var... Cok şükür biz 2 maasliyiz.. ev kredim ve bir evladim olmasaydi hic dert etmezdim mesela ben.. yeter ki olsun...
tek ve dusuk maasla bir deneme yapabilen ve gerisine gucu yetmeyen insanlar gördüm.. Allah onlarin da yardimcisi olsun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…