- 4 Ocak 2011
- 105
- 121
- 303
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #1.261
Benden 5 tane yumurta toplanmış, iki tane döllenmişti zaten ikisinin de koydular canım.odak noktan idrar oldu için korkun dağılmış sanırım :) kaç tane konuldu
Sagol canim.tsk ederim. Tdv hastadan hastaya degistigi icin kesin yorumlarda yapamiyoruz.3 buyutucu ilaçla baslaık tedaviye. Hayırlısı:)bilgim yok canım bu konuda tam olarak varır dr nin bildiği bir şey ki başlamış tedaviye hayırlı olsun tedavin şimdiden
cnm embriyo transferi basina gelecek en basit operasyondur heralde, uzun ince bir boruyu ignenin ucuna yerlestirip bir sivi yardimiyla rahmin icine enjekte ediyorlar embriyolari, tamamiyle agrisiz, normal muayene gibi gecior..idrar sikisik olmak hakkaten beni de zorlamisti ama elden bisey gelmez, o kadarcik seye de dayanacagiz..umarım öyledir embriyoyu iğne ile mi yerleştiriyorlar ... gazlı bez koymuyorlar mı
genetropin kullanıyorum geçen adetimin 21.günü başlamıştım yarın diğer iğnelere başlıcamadetin 3. gunu yumurtalar henuz buyumez cnm tahminim, ztn uyarici igneye daha baslamadin heralde degil mi?
ikisi bebiş olsun sana test günün ne zamanBenden 5 tane yumurta toplanmış, iki tane döllenmişti zaten ikisinin de koydular canım.
ewt cnm benim de uzun protokoldu, simdi baslayacagin igneler yumurta gelistirici heralde..onlara basladiktan genelde 5-6 gun sonra gelisior yumurtalar =) Allah yardimcin olsun cnm, saglikla devam etsin ve sonuclansin tedavin..genetropin kullanıyorum geçen adetimin 21.günü başlamıştım yarın diğer iğnelere başlıcam
hayırlısı olsun canım rabbm pozitifleri görmemizi nsip etsin bizeSagol canim.tsk ederim. Tdv hastadan hastaya degistigi icin kesin yorumlarda yapamiyoruz.3 buyutucu ilaçla baslaık tedaviye. Hayırlısı:)
opudn kolay olduğu kesin opu da serumdan korkuyorum transferde iğnedencnm embriyo transferi basina gelecek en basit operasyondur heralde, uzun ince bir boruyu ignenin ucuna yerlestirip bir sivi yardimiyla rahmin icine enjekte ediyorlar embriyolari, tamamiyle agrisiz, normal muayene gibi gecior..idrar sikisik olmak hakkaten beni de zorlamisti ama elden bisey gelmez, o kadarcik seye de dayanacagiz..
opuda bana damardan bisey verdiler, aninda basim dondu ve sonra uyandiimda baska odadaydim hersey olmustu..ben de bayilmaktan korkuyorum ama aci verici olduu icin mecburen uyutuorlarmis opu da =(opudn kolay olduğu kesin opu da serumdan korkuyorum transferde iğneden
Ayyyy inşallah canım benim çok sağol Rabbim inşallah sana da bana da isteyen herkese nasip etsin evlat kokusunu içimize çekmeyi...ikisi bebiş olsun sana test günün ne zaman
amin canım teşekkür ederim .. sen ne aşamadaydın kalabalık olunca aşamaları karıştırıyorumewt cnm benim de uzun protokoldu, simdi baslayacagin igneler yumurta gelistirici heralde..onlara basladiktan genelde 5-6 gun sonra gelisior yumurtalar =) Allah yardimcin olsun cnm, saglikla devam etsin ve sonuclansin tedavin..
aynen ben de hep karistiriorum =)) benim de yarin opu var Allah izin verirse, heyecandan kalbim midem her yerim agrior, uyku yok bana bu gece..saga don sola don..midem de bulanir benim acliktan, sabah ac gel dediler, Allahim yardim etsin bana..amin canım teşekkür ederim .. sen ne aşamadaydın kalabalık olunca aşamaları karıştırıyorum
anesteziyi damardan veriyorlar ikinci opudan burnum sızlamış sonra uyuşmuştu bende bayılmamak için direniyordum :) benim damar yolumun açılması bir mesele birde ayılmam bir meseleopuda bana damardan bisey verdiler, aninda basim dondu ve sonra uyandiimda baska odadaydim hersey olmustu..ben de bayilmaktan korkuyorum ama aci verici olduu icin mecburen uyutuorlarmis opu da =(
kaç yumurta oldu gerçi çatlama iğnesi vurulduktan sonra artıyor sayıaynen ben de hep karistiriorum =)) benim de yarin opu var Allah izin verirse, heyecandan kalbim midem her yerim agrior, uyku yok bana bu gece..saga don sola don..midem de bulanir benim acliktan, sabah ac gel dediler, Allahim yardim etsin bana..
zaman geçmez şimdi :) birşeyler yapıyormusun özel olarak kimi ananas yemeyi öneriyorAyyyy inşallah canım benim çok sağol Rabbim inşallah sana da bana da isteyen herkese nasip etsin evlat kokusunu içimize çekmeyi...test günüm 20 Ocak canım daha çok var...
8 civari dedi dr..umarim saglikli olurlar, kocam da hafif nezle oldu , umarim spermi etkilenmez, ztn sayisi sinirda..kaç yumurta oldu gerçi çatlama iğnesi vurulduktan sonra artıyor sayı
Allah senden razi olsun vallai guldurdun beni bu stresli gunumde =))) ben de aglayarak uyanmistim, esim de bana kizmisti ne bu hal diye yeter aglama demisti =)) halbuki anestezinin etkisiyle kimisi agliyor kimisi guluormus..aynen benim de damarimi delip desip en sonunda bulmustu..anesteziyi damardan veriyorlar ikinci opudan burnum sızlamış sonra uyuşmuştu bende bayılmamak için direniyordum :) benim damar yolumun açılması bir mesele birde ayılmam bir meseleeşim herkes sessiz ayılyor sen çığlık atarak ayılyorsun hastaneyi ayağa kaldırıyormuşum her aşaması ayrı bir zor hepimiz için hepimizin allah yrdımcısı olsun
Korkma canım benim valla gözünde büyüttüğün kadar bişey değil. Hastanede tanıştığım, benden 2 gün önce yumurta toplaması yapılan arkadaşımı transfer günü çağırdılar 3 saat embriyonun olgunlaşmasını bekletmişler. Kızcağız heyecanla transfer yapılmasını beklerken haber geliyor embriyo yeterli olgunluğa ulaşmamış o yüzden transfer iptal demişler. Onun da 3. denemesiydi. Yaşadıkları hayal kırıklığını düşünsene. Ben ondan çok etkilendim ağladım. o kadar iğne, eziyet çekiyorsun transfer bile yapılmadan hüsrana uğruyorsun. Bende de aynısı olur diye çok tedirgin oldum. Transfere gittiğim gün canım acır mı diye korkmak yerine embriyolaraımı bana vermezler mi diye korktum hep. Çok şükür ikisi de kaliteli deyince doktor nasıl mutlu oldum anlatamam. İnşalah hiç kimse hüsrana uğramadan güzel sonuçlar alır. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin bizlere inşallah...opudn kolay olduğu kesin opu da serumdan korkuyorum transferde iğneden
Evet ananas kabak çekirdeği incir kuru kayısı falan... En çok da kabızlıktan tırsıyorumzaman geçmez şimdi :) birşeyler yapıyormusun özel olarak kimi ananas yemeyi öneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?