• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ayyy kızlar bu orgalutanı uykuya kalmışım vuramadım. Az önce vurdum. Bir şey olur mu acaba yaa. Offf çok sorumsuzum yaa kendime nasıl kızıyorum
yok cnm ne olacak, sadece catlatma ignesini saatle yapiorlar, belli bir saatte yapip ona gore yumura topluorlar, bu ignenin hicbir saati yok..rahat ol cnm =) aksam ben de catlatma ignesini yapana kadar neler yasadim sorma, en kolay asamasi bu tedavinin heralde catlatma ignesidir, onu basaramadim bir turlu en sonunda tam 250ye getiremeden esim igneyi vurdu bana, eh bakdik biraz daha var icinde onu da vurduk tekrar, ah sorma umarim yeterli doz almisimdir =(((

Allah senden razi olsun vallai guldurdun beni bu stresli gunumde =))) ben de aglayarak uyanmistim, esim de bana kizmisti ne bu hal diye yeter aglama demisti =)) halbuki anestezinin etkisiyle kimisi agliyor kimisi guluormus..aynen benim de damarimi delip desip en sonunda bulmustu..
yanlız değilmişim çok sevindim :)

Korkma canım benim valla gözünde büyüttüğün kadar bişey değil. Hastanede tanıştığım, benden 2 gün önce yumurta toplaması yapılan arkadaşımı transfer günü çağırdılar 3 saat embriyonun olgunlaşmasını bekletmişler. Kızcağız heyecanla transfer yapılmasını beklerken haber geliyor embriyo yeterli olgunluğa ulaşmamış o yüzden transfer iptal demişler. Onun da 3. denemesiydi. Yaşadıkları hayal kırıklığını düşünsene. Ben ondan çok etkilendim ağladım. o kadar iğne, eziyet çekiyorsun transfer bile yapılmadan hüsrana uğruyorsun. Bende de aynısı olur diye çok tedirgin oldum. Transfere gittiğim gün canım acır mı diye korkmak yerine embriyolaraımı bana vermezler mi diye korktum hep. Çok şükür ikisi de kaliteli deyince doktor nasıl mutlu oldum anlatamam. İnşalah hiç kimse hüsrana uğramadan güzel sonuçlar alır. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin bizlere inşallah... :dua:
ay çok üzüldüm benimde dondurulmuş 7 embriyom var kalite kötü bu tedavim de de aynı sorun olursa benimde tüm emeklerim paraşarım boşa gidecek allah hepimizi böyle durumlardan korusun

yok cnm ne olacak, sadece catlatma ignesini saatle yapiorlar, belli bir saatte yapip ona gore yumura topluorlar, bu ignenin hicbir saati yok..rahat ol cnm =) aksam ben de catlatma ignesini yapana kadar neler yasadim sorma, en kolay asamasi bu tedavinin heralde catlatma ignesidir, onu basaramadim bir turlu en sonunda tam 250ye getiremeden esim igneyi vurdu bana, eh bakdik biraz daha var icinde onu da vurduk tekrar, ah sorma umarim yeterli doz almisimdir =(((
AYY canım odamı ayarlamalı? İnş bende yapabilirim. Dün eczacı ayarlamış bugün gidip alacam. Benimde ovitrelle. İnş yapabilirim. Yarın akşam kontrol benimde.

kaçta vurulman gerekiyordu
10 du 12 de vurdum.ama okudum sorun olmaz diyor

AYY canım odamı ayarlamalı? İnş bende yapabilirim. Dün eczacı ayarlamış bugün gidip alacam. Benimde ovitrelle. İnş yapabilirim. Yarın akşam kontrol benimde.

10 du 12 de vurdum.ama okudum sorun olmaz diyor
benim bildiğimde bişi olmaz geçen bende 7,30 olan iğnemi 7,50 de vuruldum

Canım yumurta toplama işleminde genel anestezi ile yapıyorlar. Benim hafif adet sancısı gibi iki gün biraz etkilendim. Ve bende aynı gün kanama da oldu. Ertesi gün durdu. Transfer sonrası ağır işler ya da spor falan yapma dedi. Ben öğretmenim, çalıştığım için 9 gün rapor verdi. Ama ben evde sürekli yatmıyorum transferin ertesi günü yemek bile yaptım :) tabi kendimi çok yormadan ve sık sık oturarak yaptım. 4 kayıp yaşadım demişsin düşük mü oldu canım çok üzüldüm. inşallah Gögsen bey uğurlu gelir sana bebişini sağlıcakla kucağına alırsın. Rapor için bir de düşük AMH sonucu raporunu istemişlerdi benden. Onu da zaten o hastanede yaptırdığım için kendileri çıktı alıp dosyama eklediler. Zaten hastaneye gittiğinde senden neler istendiğini içeren bir kağıt veriyorlar sen endişe etme canım inşallah hakkında hayırlısı olsun :KK36:
Gittigimde hemen ilaclara baslarsa yani uzun protokol secerse rapor cikmasi icin yanimda belgeler yanimda olsun istiyorum. Benim kayiplarimin hepsi kalp atisi olmamasindandi. 4.kurtajdan sonra esime sperm testinden farkli olarak SPERM DNA HASAR TESTI yaptirdik hasar yuksek cikti ilac terdavisiyle 2 ayda hasar dustu. Uroloji dr.una gore kayiplarimin sebebi buydu ama kadin dogum dr.lari sebebin kesin budur diyemiyor. Tedaviden sonra bu ay 4.dogal denememiz. 5. Denemeyi tup bebekle yapicaz. Ikimiz icin de hepimiz icin de tup bebek vesilemiz olsun insallah canim.

Kızlar sizin gögsünüz agrıyor mu? Benim son günlerde cok gergin ve agrili, yumurtalarım catladı mı acaba yaa daha toplamadan? İnsanın gögsü yumurtlamadan sonra agrir genelde cünkü..

Kızlar gonal f kullanıp yarım kalan varsa elinde alabilirim
Canım benim Gonol f elimde var 2 ocakta karışımı yapmıştım. Çok az kaldı ama 150 ünite civarında çıkar. Nerede yaşıyor sunuz? Ankarada iseniz belki ücretsiz bir şekilde ulaştırabilirim. Başka bir ilde iseniz kargoyla göndermeye değer mi bilmiyorum.

Canım benim Gonol f elimde var 2 ocakta karışımı yapmıştım. Çok az kaldı ama 150 ünite civarında çıkar. Nerede yaşıyor sunuz? Ankarada iseniz belki ücretsiz bir şekilde ulaştırabilirim. Başka bir ilde iseniz kargoyla göndermeye değer mi bilmiyorum.
İzmirdeyim bende canım kargo ile alabilirim hem boşa gitmemiş olur

Kızlar sizin gögsünüz agrıyor mu? Benim son günlerde cok gergin ve agrili, yumurtalarım catladı mı acaba yaa daha toplamadan? İnsanın gögsü yumurtlamadan sonra agrir genelde cünkü..
Canım evet benim de göğüs ağrısı ve hassasiyeti oluştu. İlaçların yan etkisi diye düşündüm. Sende de öyledir tedirgin olma aklına kötü şeyler getirme canım.

İzmirdeyim bende canım kargo ile alabilirim hem boşa gitmemiş olur
Canım bir de merional var 2 kutu hiç açılmamış. Onu da kullanıyor musun?

Eklentiler

• Screenshot_20170110-144147.jpg
    Screenshot_20170110-144147.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 18
Back