- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #1.221
Canım bende okurum, zaten ben hergün okuyorum kendim için, sizide katarım. Kızımda tedavinin başından doğumuna kadar hergün okumuştum. İnşAllah bundada nasip olur.Arkadaşlar size bi önerim olacak.bizler burda manevi olarak birbirimize zaten destekçiyiz birde şöyle destek olsak çok güzel olur nacizane fikrim.herkes sırayla birbirine 41yasin okusak ve okuyan sayı belirtse güzel olmazmı?sonuçta bu süreçte duaya çok ihtiyacımız var ve müminin mümine duası kabul olurmuş bizde kimin transferi daha yakınsa ondan başlayarak adım atmış oluruz inşllh.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.aminn
Canım bende 5. İğneden sonraki sabah orgalutana başladım.2 gündür vuruyorumMerhabalar kızlar sizlere sorum olacak az önce doktordan geldim 4 gün puregon 200 vurdum şimdi doktorum yarından itibaren 250 puregon ve Orgalutran vurulacam prrşembe kontrole gidecem sizce erken değilmi Orgalutran için doktorum Alman olduğu için fazla soru soramıyorum herşey yolunda falan dedi Orgalutrana bu defa çok erken başlatıyo gibi geldi Aranızda benim gibi erken başlayan varmı acaba
Hayirli olsun canım. Mutlu haberlerini bekliyoruz. Doktorun kimdi bende aynı hastaneye gidiyorumKızlar merhaba benim adet tarihim 23 Aralık. Ankara Başkent Üniversitesi hastanesinde Tüp bebek tedavisi görüyorum. Dün yani 8 Ocak'ta embriyo transferim yapıldı. 2 tane yerleştirildi. Test tarihim 20 Ocak. Yaşım 33 ve ilk denemeniz ☺ listeye eklerseniz sevinirim sevgili melisela. Teşekkürler...
Cevabın için sağol canım benimde aynen 6. Gün Orgalutran başlayacak ozaman böyle giderse pazartesi opummu olacak acaba bu arada 9 defa tedavi olmuş biri olarak şuan sanki ilk tedavimi oluyorum hem büyük heyecan hem eskiler bayağı kafamdan silinmiş anlamadım eski tedavilerim sürecinde nekadar iğne vurdum hiç aklıma gelmiyo 4 buçuk sene oldu bundan önceki tedavimTedavinin suresi kisiden kisiye degisiyor..senin yumurtaliklarinin cevap vermesiyle alakali.. 11 gun igne olan da var 5 gun olanda... mesela benim 5.gun orgalutrana basladi.. toplam 6 gun puregon oldum.. 3. Orgalutran ve catlatma ignesi 7.gun vuruldu... yarin opum var nasip olursa
Teşekkür ediyorum canım benim... İnşallah hepimiz güzel haberler veririz ☺ doktorum Prof.Hulusi Bülent Zeyneloğlu. Senin doktorun kim?Hayirli olsun canım. Mutlu haberlerini bekliyoruz. Doktorun kimdi bende aynı hastaneye gidiyorum
Bende aslında aralık ayında maxsim korunma hapına başladım tam 33 gün kullandım hemen bıraktığımın ertesi günü tedaviye başladım bugün 5. Günüm bakalım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah bu süreçte buraya hepimiz hayırlı haberler yazarızBenim uzun protokol olduu icin taa il basta yasminin 14. Günü basladim baskilayiciya, tam tamina 22 gün gitti..kısa protokol de heralde az bir süre kullanılıp bıraktırılıyor, cok carpintim falan oldu, siz sanslısınız az süre gene de cnm seninki..
cnm sana farklı bir yol uyguladı mı düşük için önlem olarak? yoksa normal prosedür mü uyguluyor?Bende 4 gebelik kaybı yaşadım cnm ama en son kaybım 1 buçuk sene önceydi ondan sonra birdaha hamile kalamadım o yüzden tüpe başvurduk .bursa acibadem hastanesi doç Dr şahin zeteroğlu beye yaptırdık biz çok memnun kaldık cnm şükür herşey yolunda gitti inşallah da sıkı sıkı tutunur bebişlerim yada bebişim bana . Tedavi olmadan beklemek insanı çok yoruyor.inşallah bir an önce başla herşey yolunda gitsin cnm meleklerine kavuş Allahın izniyle
Yumurtanın büyüklüğüne göre veriliyor erken büyüyen varsa çatlamasın diyedir, telaş yapma cnmMerhabalar kızlar sizlere sorum olacak az önce doktordan geldim 4 gün puregon 200 vurdum şimdi doktorum yarından itibaren 250 puregon ve Orgalutran vurulacam prrşembe kontrole gidecem sizce erken değilmi Orgalutran için doktorum Alman olduğu için fazla soru soramıyorum herşey yolunda falan dedi Orgalutrana bu defa çok erken başlatıyo gibi geldi Aranızda benim gibi erken başlayan varmı acaba
Maasallah belirgenlesmis insallah yaniltmayacak canim. Senin normal tup bebek miydi, mikroenjeksiyon mu, pgt mi?Cnm 5. Gün embriyosunda 10. Gün test tarihi . 4. Günü yaptığımdan daha belirgin bugün inş yanıltmaz Eki Görüntüle 1936578
sezenorhan canim insallah sabah daha koyu goruceksin cizgiyi. Nick ini hatirliyorum konusmustuk seninle daha once gebelik yasamismiydin? Ben 4 kayip yasadim acaba eylul annelerinde falan mi konustuk. Ben de 27 ocakta adet olup tup tedavisine baslayacagim insallah. Sen hangi merkezde yaptirdin tupu?
Canim gecmisolsun senin kayiplarinin sebebi var miydi? Senin pgt mi normal tup bebek mi?sezenorhan Allah yardımcımız olsun benimde 3 kaybim var. Şimdi transfer günümü bekliyorum hayirlisiyla. Yumoslari verdim.Bugün 3. Gün 12 tane dondurulmuşum oldu. Kalanlar 5.güne gidiyor hayirlisiyla .
Benim 3unun de farklı sebebi vardı . O nedenle net bir tanı yok. Genetik test yaptırdık eşimle bi sorun çıkmadı. Normal tüp bebek şuanki. Sanada gecmis olsun.Senikilerin varmı bi sebebi ?Canim gecmisolsun senin kayiplarinin sebebi var miydi? Senin pgt mi normal tup bebek mi?
4.kayiptan sonra esim SPERM DNA HASAR TESTI yaptirdi. Hasar yuksek cikti. Ilac tedavisiyle hasar dustu cok sukur. Uroloji dr.u sebebi bu diyor ama kadin dogum dr.lari cekimser. Tedaviden sonra dogal 4.denememiz ama olmadi. 27 ocak adetimle Ank Baskent Unv tedaviye baslicaz insallah.Benim 3unun de farklı sebebi vardı . O nedenle net bir tanı yok. Genetik test yaptırdık eşimle bi sorun çıkmadı. Normal tüp bebek şuanki. Sanada gecmis olsun.Senikilerin varmı bi sebebi ?
İnş sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi4.kayiptan sonra esim SPERM DNA HASAR TESTI yaptirdi. Hasar yuksek cikti. Ilac tedavisiyle hasar dustu cok sukur. Uroloji dr.u sebebi bu diyor ama kadin dogum dr.lari cekimser. Tedaviden sonra dogal 4.denememiz ama olmadi. 27 ocak adetimle Ank Baskent Unv tedaviye baslicaz insallah.
Gögsen bey benimki canım.Teşekkür ediyorum canım benim... İnşallah hepimiz güzel haberler veririz ☺ doktorum Prof.Hulusi Bülent Zeyneloğlu. Senin doktorun kim?
CANım şuan brnimde öyle habire ıslanıyor, ped koydum ben. Dedim yumurtamı çatlıyor.Kızlar benimde bugün iğnelerin 7. Günü 3 gündür orgulatron vuruyorum çok fazla akıntım var normalmi
Yok canım ben orgalutanı sabah yapıyorum, puregon 7deKızlar bu Orgalutran ve puregon iğnelerini gün içinde aynı saattemi yapıyosunuz yoksa farklı saatlerdemi
CANım şuan brnimde öyle habire ıslanıyor, ped koydum ben. Dedim yumurtamı çatlıyor.
Yok canım ben orgalutanı sabah yapıyorum, puregon 7de
Amin canim insallah hepimizİnş sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?