2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canım bende okurum, zaten ben hergün okuyorum kendim için, sizide katarım. Kızımda tedavinin başından doğumuna kadar hergün okumuştum. İnşAllah bundada nasip olur.

Canım bende 5. İğneden sonraki sabah orgalutana başladım.2 gündür vuruyorum

Hayirli olsun canım. Mutlu haberlerini bekliyoruz. Doktorun kimdi bende aynı hastaneye gidiyorum

Kızlar benimde bugün iğnelerin 7. Günü 3 gündür orgulatron vuruyorum çok fazla akıntım var normalmi

Cevabın için sağol canım benimde aynen 6. Gün Orgalutran başlayacak ozaman böyle giderse pazartesi opummu olacak acaba bu arada 9 defa tedavi olmuş biri olarak şuan sanki ilk tedavimi oluyorum hem büyük heyecan hem eskiler bayağı kafamdan silinmiş anlamadım eski tedavilerim sürecinde nekadar iğne vurdum hiç aklıma gelmiyo 4 buçuk sene oldu bundan önceki tedavim

Bende aslında aralık ayında maxsim korunma hapına başladım tam 33 gün kullandım hemen bıraktığımın ertesi günü tedaviye başladım bugün 5. Günüm bakalım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah bu süreçte buraya hepimiz hayırlı haberler yazarız

cnm sana farklı bir yol uyguladı mı düşük için önlem olarak? yoksa normal prosedür mü uyguluyor?

Yumurtanın büyüklüğüne göre veriliyor erken büyüyen varsa çatlamasın diyedir, telaş yapma cnm

sezenorhan Allah yardımcımız olsun benimde 3 kaybim var. Şimdi transfer günümü bekliyorum hayirlisiyla. Yumoslari verdim.Bugün 3. Gün 12 tane dondurulmuşum oldu. Kalanlar 5.güne gidiyor hayirlisiyla .

sezenorhan Allah yardımcımız olsun benimde 3 kaybim var. Şimdi transfer günümü bekliyorum hayirlisiyla. Yumoslari verdim.Bugün 3. Gün 12 tane dondurulmuşum oldu. Kalanlar 5.güne gidiyor hayirlisiyla .
Canim gecmisolsun senin kayiplarinin sebebi var miydi? Senin pgt mi normal tup bebek mi?

Reactions: 555
Kızlar bu Orgalutran ve puregon iğnelerini gün içinde aynı saattemi yapıyosunuz yoksa farklı saatlerdemi

Canim gecmisolsun senin kayiplarinin sebebi var miydi? Senin pgt mi normal tup bebek mi?
Benim 3unun de farklı sebebi vardı . O nedenle net bir tanı yok. Genetik test yaptırdık eşimle bi sorun çıkmadı. Normal tüp bebek şuanki. Sanada gecmis olsun.Senikilerin varmı bi sebebi ?

Benim 3unun de farklı sebebi vardı . O nedenle net bir tanı yok. Genetik test yaptırdık eşimle bi sorun çıkmadı. Normal tüp bebek şuanki. Sanada gecmis olsun.Senikilerin varmı bi sebebi ?
4.kayiptan sonra esim SPERM DNA HASAR TESTI yaptirdi. Hasar yuksek cikti. Ilac tedavisiyle hasar dustu cok sukur. Uroloji dr.u sebebi bu diyor ama kadin dogum dr.lari cekimser. Tedaviden sonra dogal 4.denememiz ama olmadi. 27 ocak adetimle Ank Baskent Unv tedaviye baslicaz insallah.

İnş sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi

Kızlar benimde bugün iğnelerin 7. Günü 3 gündür orgulatron vuruyorum çok fazla akıntım var normalmi
CANım şuan brnimde öyle habire ıslanıyor, ped koydum ben. Dedim yumurtamı çatlıyor.
Kızlar bu Orgalutran ve puregon iğnelerini gün içinde aynı saattemi yapıyosunuz yoksa farklı saatlerdemi
Yok canım ben orgalutanı sabah yapıyorum, puregon 7de

Slmlar. Drum bugun tedavime basladi.ama tdv oncesi 3 cm lik kistime aspirasyon yapti anestezi altinda. Yumurta gelistirmeden once alan acalim yumyumlara dedi. Gonalf menioral ve klomen verdi.ucunude kullanacagim.opu sonrasi dondurma. Sonra ki ayada sanirim transfer. 3 ilac ayni anda kullanan oldumu aranizda arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…