2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

embriyoya genetik testi devlet hastanesi yapıyormu arkadaslar. özel merkezlerde ücret ne kadar acaba ankara için
Pgt ya da cgh ı devlet karşılamıyor canım ben tedavideyim 2000 dolar + kdv ödülce lesmikrogende volkan baltacı

Canım benimde kalitesiz yumurtalarım embriyolarim da öyle 7 donmuş var pgtye gidecek. Bir arkadaş vardı pgt hastasıydı genetik ayrıştırma yapıldı embriyolara 1 kalitesiz embriyo sağlıklı çıkmış dr transfer ederken bile umut yok demiş inanmış . Embriyo tutunuyor ve tek yumurta ikizlerine hamile kalıyor kadın kısaca bir drnin dediğini takma canım hangi hastane sesi bunu söyledi sanaa

Ayrıca dr bir sebeb tutturmaya çalışmış gibi oysaki tutmama ihtimali her zaman var yumurtalar hemen büyümüş demiş protokol kısa ise uzun protokol ile de denenebilir tedavi bir dr seni yıkmasın hepimiz birer mucizeyiz.bizimde mucizelerimiz gelecek

Merhabalar Rabbim yardimciniz olsun, 'bende hollandadan katiliyorum ama bizim burdaki toplum genellikle almayaya geliyor orda daha bilgili ve daha iyilermis sennmemnunmusun ve ilk denemenmi?
İyi akşamlar canım inanki Almanya'da ki tedavi sistemi Türkiye'ye göre çok farklı yerleştirdikten sonra sadece progestan fitil kullanılıyo ama Türkiye'de iğnelere devam yalnız ben oğluma hamile kaldığım zaman yerleştirdikten sonra iki defa brevactid 5000 iğne vuruldum ve bu iğne bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomuş ve bencede oluyo oğluma hamile kalmadan önce 7 defa tüp bebek tedavisi yaptım bu iğneyi kullanmadım hep negatifti Hollanda'da ne tür ilaç kullanılıyo anlatırsan kendimkiyle karşılaştırırım anlarız ozaman Almanya Hollanda arasındaki farkı

Canim ben glonal F ile tedavi goruyorum bende daha yeniyim ikinci tedaviye baslicam ilkinde cok aci cektim embryolar donduralamadi birtane yerlestirdiler bana oda pek iyi degildi ama burdaki doktorlara artik guvenmiorum resmen

Hoşgeldin cnm, 8. Tedavinde farklı olan neydi olumlu oldu biraz tedavi süreçlerinden bahsedermisin?
Hoşbulduk canım benim ilk denemem 23 yaşımda oldu 4 yumurtadan 2 si kaliteliydi ama yaşım küçük olduğu için tek tek yerleştirildi ikiside negatif daha sonra 25 yaşımda tekrardan tedavi bu kez 4 kaliteli yumurta ama bu defa ikişer ikişer yerleştirildi malesef yine negatif ama hep aynı ilaçlar yeniden karar verdim tedaviye bu defa doktorlar bile şok oldu aynı ilaç dozu ama 13 a kalite yumurtalarım oluştu iki tane yerleştik yine negatif ve bunun gibi iki defa daha ikişer ikişer dondurulmuşlardan yerleştirdik bu arada bende umut bayağı azalmıştı artık olmaz diye düşünüyodum 9 tane dondurulmuşlarım vardı yine denedim bu defa hamileydim ama ne yazıkki dış gebe olmuştum rabbim kimseye göstermesin çok zor günlerdi daha sonra Doktorum karar verdi kürtaj yapalım dedi rahmini bi temizleyelim tamam dedik ve kürtajdan iki ay sonra bir daha tedaviye başladım ama bu defa yerleştirdikten sonra brevactid 5000 iğne iki defa vuruldum ve iğne internetten araştırmalarıma bakılırsa hamilelik hormonuymuş vücut kendini hamile hissetsin ve bebeği bırakmasın diyeymiş sonunda allahım dualarımı kabul etti canım oğluma hamileydim oğlumdan sonra dondurulmuşlarımı denedim geçen sene tutmadı ve şimdi yeniden tedaviye baştan başladım bu akşam ilk iğnemi vurdum rabbim cümlemizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah buradan tek tek hamile haberleri veririz

Canim ben glonal F ile tedavi goruyorum bende daha yeniyim ikinci tedaviye baslicam ilkinde cok aci cektim embryolar donduralamadi birtane yerlestirdiler bana oda pek iyi degildi ama burdaki doktorlara artik guvenmiorum resmen
Canım ben bugün puregon 900 başladım 200 vuracam her akşam daha sonrada 5 tane Orgalutran iğne vermiş ama onu nezaman vurulacam bilmiyorum. Şuan puregonla başladık bakalım

Pgt ya da cgh ı devlet karşılamıyor canım ben tedavideyim 2000 dolar + kdv ödülce lesmikrogende volkan baltacı
oyy maşallah ya ne kadar fazla alıyolar.. bide bu para tedavi haricinde.. Allah yardımcımız olsun.. sonuclar ıcın bende aradım genetık bölümünü ama eşiminki çıkmış benımkı çıkmamış daha :/

kesinlikle doktorunu degistirmeni tavsiye ederim cnm, bos yere kendini uzme cunku seninle alakali olduguna inanmiyorum, hayatimda duymadim 5 gunluk igne sureci, cok sacma geldi, daha uzun olmali, iyice arastirip basari oranlari iyi olan bir merkeze gitmeni tavsiye ederim cnm..moral bozacak bisey yok ortada , belli ki seninle ilgili deil..

evet canım tedavi haricinde bu para ilaçlar 2000 tl civarı tutuyor diyelim 4000 tl hastane diyelim .. inşallah sorunsuz çıkarda 1 hafta 2 hafta geç olsun

bilgi için teşekkür ederim iğnenin adını aldım muayneye gittiğimde dr ye sorcam bizim burda böyle bir uygulama var mı başka bir iğne ilaç veriyor mı diye sorcam gerçi jel veriliyor ama bu daha farklı bir ilaç sanki

Aynen canım değiştireceğim araştırma yapacağım bakalım benm 5 gün 187.5 dozunda akşamları kullandırdı sonra 5 gün sonra gittiğimde çabuk büyümüş çabuk tepki vermişsin diğer destekleyici ilaçları kullanma toplama yapalım dediler iki gün sonradantoplama yaptı. Şimdi işlem bitmiş herşey bitmiş çabuk uyarılmış bunu biz istemiyoruz senin vucudun yapıyor bizim dozla alakası yok dedi ve üstelik bidaha aynı tedavi aynısı birdaha olabilir garanti edemeyiz dedi

Yaş 28 sat 21 Aralık 1. Deneme bahceci umut tup bebek merkezi transfer tarihi 7 Ocak istanbul
Bugün yola çıkacağım, akşam eklerim.
Canım ben bugün puregon 900 başladım 200 vuracam her akşam daha sonrada 5 tane Orgalutran iğne vermiş ama onu nezaman vurulacam bilmiyorum. Şuan puregonla başladık bakalım
Benim ilaçların aynısı canım. Orgalutan 5li hala duruyor. Yarın belli olur benimde onada başla diyebilir.
Kızlar bu arada ben bugün çıkacağım yola ama çok kar yağdı, umarım uçak gelir, çok sıkıntıdayım, açıkcası kışın başladığıma pişman olmak üzereyim

hayirlisi cnm hayirli yolculuklar sana bugun, ben de dediin gibi kisin basladigma biraz canim sikiliyor, bizde de surekli yagmur hava kapali gunes yok, bunalim icinde geciyor gunler gunes cikmayinca.. yazda da cok sicakdir bizim burasi, bahar ayina denk getirmek lazimdi galiba, kismet boyleymis, sonu iyi olsun da ne yapalim, herseye raziyiz..dun gittim kontrole, Allah isterse onumuzdeki carsamba yumurta toplayacakmis, sabah ac karni gitmemi istedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…