• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Evet canım msjla:) benim ilk tedavimde böyle olmuştu. Gider gitmez akşam ilaca başlamıştım. Biraz saçma ama napim benimde vaktim yok açıkcası. Bide öncedinde hormon testleri yaptım göndermiştim. Sorun yok demişti
Ay cok ilginç geldi.. keşke benim doktor da oyle yapsaydi.. ama yumurta takibi yapacak doktorun bile gormesini kabul etmiyor.. illaki 2.gun kendisi bakacak.. kist vs olumsuz bisey olabilir, bide hormon seviyesi 2. Veya 3.gun belli oluyor..5 yil onceki ilk denememde uygun bulmamisti ve bir sonraki ay baslamistik mesela..
Beni de listeye ekler misin bu arada?

Ay cok ilginç geldi.. keşke benim doktor da oyle yapsaydi.. ama yumurta takibi yapacak doktorun bile gormesini kabul etmiyor.. illaki 2.gun kendisi bakacak.. kist vs olumsuz bisey olabilir, bide hormon seviyesi 2. Veya 3.gun belli oluyor..5 yil onceki ilk denememde uygun bulmamisti ve bir sonraki ay baslamistik mesela..
Tamam eklerim canım yarın, şimdi pc yok yanımda, telefondan giriyorum. Yani ne bileyim çok büyük bi sorunum yoktur heralde :) kızımda ilk denemede oldu. İl dışından gittim, o gün doktorla tanışıp ilaçları alıp akşam başlamıştık. Nasipte varsa olur ne diyelim. Bir deneme daha yapıp artık bu işi bitirmek istiyorum açıkcası. Rabbim neyi verirse, olursa ne güzel, olmasada bir evladım var Rabbim onun canını sağ etsin deyip hayatımıza devam etmek istiyorum inşAllah.
Birde il dışı, izin çok sınırlı. Mecbur böyle oluyor. Sen bilgilerini yaz, tabloda istediklerimizi. Yada yazdıysam geçmişe bakarım

İyi akşamlar kızlar bende çarşamba dr gidiyorum bakalım nasıl geçecek bu süreç herkesin umutları 2017'de yeşerir inşllh:dua:

Tamam eklerim canım yarın, şimdi pc yok yanımda, telefondan giriyorum. Yani ne bileyim çok büyük bi sorunum yoktur heralde :) kızımda ilk denemede oldu. İl dışından gittim, o gün doktorla tanışıp ilaçları alıp akşam başlamıştık. Nasipte varsa olur ne diyelim. Bir deneme daha yapıp artık bu işi bitirmek istiyorum açıkcası. Rabbim neyi verirse, olursa ne güzel, olmasada bir evladım var Rabbim onun canını sağ etsin deyip hayatımıza devam etmek istiyorum inşAllah.
Birde il dışı, izin çok sınırlı. Mecbur böyle oluyor. Sen bilgilerini yaz, tabloda istediklerimizi. Yada yazdıysam geçmişe bakarım
Bikac sayfa once yazmistim..
Ayni durumdayiz.. ilk denemeden cok şükür bi cocugum var.. onun kardes istegi ile yazin 2.denemeyi yaptik ama ikiz korkusuyla tek transfer istedim.. malesef dusukle sonuclandi.. yas farki cok olmadan bir kez daha deneyeyim diyorum..bu defa 2 embriyoya tamam diyecegim çünkü cocugum olsa bile negatifi gormek insani uzuyor..maddi manevi cok kotu yiprandim.. olmazsa da Vardir Allahin bir bildigi deyip burda noktalarim sanirim..

açıkçası bende nasılsa 3 hafta önce kontrole gittim doğum kontrol hapı yazdı sorun da yok dedi söylesin iğneyi dozunu alıp başlıyım cumartesi dedim pazartesi raporumu alır sonra giderim dedim çünkü cumartesi gidip tedaviye başlayıp pazar gelip p.tesi sabah raporu yazdırıp döncektim angarya olmasın diye ama gideyim yine de dedim ve nitekim gittim ve miyom gördü oysa 3 hafta kadar önce hiçbişey yok demişti demek ki olabiliyor o yüzden gitmek lazım bence. şimdi tedaviye başladık bakalım rahim kalınlaşınca miyomun konumuna göre karar verilecek belki yumurta toplanıp dondurulacak transfer sonraya kalacak miyom ameliyatı olucam

Bikac sayfa once yazmistim..
Ayni durumdayiz.. ilk denemeden cok şükür bi cocugum var.. onun kardes istegi ile yazin 2.denemeyi yaptik ama ikiz korkusuyla tek transfer istedim.. malesef dusukle sonuclandi.. yas farki cok olmadan bir kez daha deneyeyim diyorum..bu defa 2 embriyoya tamam diyecegim çünkü cocugum olsa bile negatifi gormek insani uzuyor..maddi manevi cok kotu yiprandim.. olmazsa da Vardir Allahin bir bildigi deyip burda noktalarim sanirim..
Aaa öylemi görmedim canım, tam okumadım demekki yarın bakarım msjlara :) bizde sırf o kardeş çok istiyor diye başladık bu işe. Ben 2 koydurcam nasip olursa. İkiz olursada razıyım Rabbim versinde. Bir şekilde büyütürüz ne yapalım :)

dejavu_one dejavu_one hayirlisi olsun inşallah.. ben bu yaz 2.deneme icin gittigimde küçük bir kist gördü ve hemen tahlil yaptilar.. il disinda oldugum icin ben donerken telefonla ignelere baslayabilirsiniz hormon seviyesi normal dediler.. bence de bakilmasi lazim çünkü igne oluyoruz ve icerde zararli baska bir seyin de buyumesine neden olabilir..

Bu arada ben 2.deneme de depresyonun zirvesine çıkmıştım..insallah bu defa oyle olmaz..

Aaa öylemi görmedim canım, tam okumadım demekki yarın bakarım msjlara :) bizde sırf o kardeş çok istiyor diye başladık bu işe. Ben 2 koydurcam nasip olursa. İkiz olursada razıyım Rabbim versinde. Bir şekilde büyütürüz ne yapalım :)

Yani olursa istemiyorum diyecek degilim.. ama benim cocuk konusunda destek olan kimsem yok esim de dahil.. bu nedenle 2. De doktorun israrlarina ragmen kesinlikle tek embryo dedim.. sonra noldu? Olmamasi beni daha cok üzdü..simdi en azindan sansim yukselir diye düşünüyorum..

Keske esim biraz daha sabırlı bir insan olsaydi.. daha kolay olurdu hersey...

merhaba kızlar benim transferimin 8.günü 5ocak test günüm dua edin bana çok heycanlıyım:KK43: umarım pozitifi görürürüm.ama hiç bir tutunma ağrısı bile yok:KK43:
Ben ilk denemede hamile kaldigim zaman hicbir belirti yoktu..hatta 11.gun evde yaptigim idrar testinde bile cikmamisti.. tahlil gunu oylesine kan verdim umut falan yokken ve hamileydim..
Kendinde belirti arama, hersey olacagina variyor nasilsa.. insallah guzel sonuclar alirsin..

Ben ilk denemede hamile kaldigim zaman hicbir belirti yoktu..hatta 11.gun evde yaptigim idrar testinde bile cikmamisti.. tahlil gunu oylesine kan verdim umut falan yokken ve hamileydim..
Kendinde belirti arama, hersey olacagina variyor nasilsa.. insallah guzel sonuclar alirsin..
Çok teşekkür ederim valla umut oldu içime ne geçmeyen zamanmış bu böyle :) allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 30 yaşındayım iki seneyi geçti olmayalı çok istiyor insan umarım pozitifi görürüm . 3 4 günler karnım geriliyordu fakat şimdi bişey hissetmeyince korkmaya başlamıştım

Önceki 2 denemeyi de orda yaptirdim... 1.sinden bir çocuğum var... 2.sinde pozitifi gördüm ama 1 hafta icinde kanamam başladı.. memnunum sahin beyden..
Senin tedavi başlamış sanırım...
Yok canim henuz baslayamadik bu ay baslariz demistim ama rahimde kalinlik var dedi rahime sivi vererek kalinligini tekrar olcelim dedi.bu hafta tekrar gidicem bakalim ne dicek sanirim benim tedavim subat mart gibi ancak baslar hayirlisi olsun

merhaba kızlar benim transferimin 8.günü 5ocak test günüm dua edin bana çok heycanlıyım:KK43: umarım pozitifi görürürüm.ama hiç bir tutunma ağrısı bile yok:KK43:
Canım benimde hiç bir belirtim olmamıştı. Hatta 9 ay boyunca gögsümün rengi bile değişmedi:) hamile olduğuma inanmıyordum taki 7. Haftada bulantılar başlayana kadar. O nedenle fazla düşünüp stres olma. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin, inş hamilesindir tatlım.

Yani olursa istemiyorum diyecek degilim.. ama benim cocuk konusunda destek olan kimsem yok esim de dahil.. bu nedenle 2. De doktorun israrlarina ragmen kesinlikle tek embryo dedim.. sonra noldu? Olmamasi beni daha cok üzdü..simdi en azindan sansim yukselir diye düşünüyorum..

Keske esim biraz daha sabırlı bir insan olsaydi.. daha kolay olurdu hersey...
Canım inan benimde yok, kızımda eşim bir kere bile gece uyanıp bakmamıştır. Benim kızım çok huysuzdu, gece 4de uyanıp 7de uyurdu, 9dada ben işe giderdim düşün. Hep derim kızım beni 10 sene yaşlandırdı. Halada mızmız. gece uyanır, birde küçükken sarılık üç ay sürdü, kalbinde üfürüm var, halada kapanmadı. O nedenle ağlatmamaya çalıştık. Morarıp kalıyordu. Çok zordu anlayacağın, şimdi tekrar göze alamıyorum ama sırf o yalnız kalmasın diye istiyorum. Büyüdükçe bide herkesin var benim yok falan diyo, ağlıyor.

Canım inan benimde yok, kızımda eşim bir kere bile gece uyanıp bakmamıştır. Benim kızım çok huysuzdu, gece 4de uyanıp 7de uyurdu, 9dada ben işe giderdim düşün. Hep derim kızım beni 10 sene yaşlandırdı. Halada mızmız. gece uyanır, birde küçükken sarılık üç ay sürdü, kalbinde üfürüm var, halada kapanmadı. O nedenle ağlatmamaya çalıştık. Morarıp kalıyordu. Çok zordu anlayacağın, şimdi tekrar göze alamıyorum ama sırf o yalnız kalmasın diye istiyorum. Büyüdükçe bide herkesin var benim yok falan diyo, ağlıyor.

Tedavim baslarsa büyük ihtimal bir veya 2 gun arayla transfer oluruz.. hadi bakalim Allah yavrularimizin gönlüne gore versin insallah..

Canımmm sana ihtiyacım var, bende adet oldum. Günlük 300 yap demiş banada. Nasıl yapıyosun? Bana anlatırmısın. Şimdilik 900 2 kutu al demiş. Cumartesi kontrole gel demiş
Canım simdi gördüm msjını kusura bakma cnm, cok kolay cnm, puregon pen denilen kalem enjektörü de bulup al, üzerinde doz ayarini 300 e kur, tabi önce kalemin icine 900 lük ampülü yerlestir, aksamlari 6–7 gibi vuruyorum, degisen uclari da var enjektörün, cok kolay oluyor onunla, incecik uclar agritmiyor, hayırlısı cnm :)

Canım simdi gördüm msjını kusura bakma cnm, cok kolay cnm, puregon pen denilen kalem enjektörü de bulup al, üzerinde doz ayarini 300 e kur, tabi önce kalemin icine 900 lük ampülü yerlestir, aksamlari 6–7 gibi vuruyorum, degisen uclari da var enjektörün, cok kolay oluyor onunla, incecik uclar agritmiyor, hayırlısı cnm :)
Ayy canım çok heyecanlıyım. Bide bu tarafta ilaç bulamadık malesef, Ankaradan gelecek, o nedenle 3.gün başlayacam. Sen ne zaman başlamıştın? Göbeğe yapıyorsun demi?

2 veya 3. Gün çok farkeder mi? Ayy yeminle panik atağa bağladım, yerimde duramıyorum, kalbim çarpıyo

İlacı bulamadım ki kalemini bulsam Eczacıya sordum yok dedi, o olmazsa olmuyor mu?

Arkadaşlar bende bu ay içerisinde inşallah dondurulmuş olan yumurtalar koyulacak ilk denemem ve çok heyecanlıyım lütfen banada dua edin Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Arkadaşlar bende bu ay içerisinde inşallah dondurulmuş olan yumurtalar koyulacak ilk denemem ve çok heyecanlıyım lütfen banada dua edin Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Hayirli olsun tedavin canım. Inşallah hepimiz minnaklarimizi alırız kucagimiza sağlıklı bir şekilde.

Back