2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar meraba ya sizlere bişey sorabilirmiyim ben 13+3 günlük hamileyim perşembe günü evime dönüyorum istanbula şuanda adanadayim uçakla 1 buçuk saat sürüyor sizce bir sıkıntı olurmu ALLAH korusun çok şükür gebeliği mde bir risk yok sadece doktorum bebeğin eşi biraz aşağıda dedi ona sordum gidebilir miyim diye uçakla bir sıkıntı olmaz dedi bide size sorayım dedim bilgilendirin beni lütfen

Canım uçakla bir şey olacağını sanmıyorum, çünkü tedavimde ilk öğrendiğimden beri 2 defa bindim uçağa, kızımda da otobüsle ilk 3 ayda 3 saatlik yolculuk yapıyordum 2 haftada bir.

Canım uçakla bir şey olacağını sanmıyorum, çünkü tedavimde ilk öğrendiğimden beri 2 defa bindim uçağa, kızımda da otobüsle ilk 3 ayda 3 saatlik yolculuk yapıyordum 2 haftada bir.
İnşallah canım maşallah sanada bebislerinede birşey olmamış çok şükür ya daha önce çok uçağa bindim uçak öyle sarsmiyor insanı bide korkmuyorumda ama sevgili halam :))annemi arayıp bir güzel korkutmuş bende hiç hamile olarak binmediğim ufak bir korkmadım değil ondan sormak istedim teşekkür ederim canım

valla canım ben biraz Allah'a emanet gidiyorum :) Kızımda da hiç kasmadım kendimi ayy tedaviyle oldu dikkat edeyim vs olmadı, bunda da yapmıyorum. Sadece bu ikiz gebelik olduğu için biraz daha özen göstermeye çalışıyorum :))) Olacağı varsa zaten olur. Transfer de de öyleydim hatırlıyorsan yazıyordum :)) doğru dürüst yatmadım falan :)

Hatırlıyorumcanım ama çok şükür büyüdüler darısı diğer tedavi görenlerin başına insallaaaaah cinsiyetleri bellimi bebişlerin

Evet canım bugün belli oldu, 1 kız 1 erkekmiş. Rabbime şükürler olsun :)
Maşallah maşallah maşallah her iki meyveden de tadacaksin çok şükür Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım ya benimki daha belli olmadı ve biz çok merakliyiz bacaklarını kapamış sımsıkı göstermiyor utanıyor galiba

Kız olabilir o zaman :) kız kendini geç gösterirmiş :) doktor bizim kızdanda pek emin değil gibi oldu sonra yok yok kız dedi :) ben hala güvenemiyom kıza:)))

Kız olabilir o zaman :) kız kendini geç gösterirmiş :) doktor bizim kızdanda pek emin değil gibi oldu sonra yok yok kız dedi :) ben hala güvenemiyom kıza:)))
Kiz erkek gerçekten benim için farketmiyor sağlıkla gelsin kucağıma meleğim inşallah kız halaya benzer diyorlar hadi bakalım sarı saçlı yeşil gözlü dünyalar güzeli bir meleğim olacak desene :))

benimde bacaklarını kapatmış uyuyordu. doktor erkeğe benzetti ama emin değil

benimde bacaklarını kapatmış uyuyordu. doktor erkeğe benzetti ama emin değil
Doktorum bana 11 haftalıkken kız diye düşünüyorum ama emin değilim değişebilir demişti ondan sonra bacaklarını hep kapattı cuma günü Allahın izniyle başka bir özel hastahanede başka bir doktora gorunecem o söyler belki size yazarım öğrenince iyi olsunda meleklerimiz kızıda erkeğine farketmiyor o iyi olsun yeter bana canım ya

evet benim içinde önemli değil. sağlıklı olsun kız erkek farketmez. merakımın sebebi tamamen birşeyler almak istiyorum ama alamıyorum o yüzden. yine ufak tefek şeyler aldım duramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…