- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #5.281
tam olarak test günün yarın mı? yarın kaçıncı günün?ne güzel 6.güne kadar gidebilmisler. yarin bu saatlerde ya ağlıyor olucam ya da gulucem bakalım.
inşallah ben şimdi ablama diyorum ki gidicem bir yığın test alıcam 12 saat arayla test yapıcam o derece oldum yani :)ay hemde ne haykiririm valla ucarim ucar keske ya cok emek veriyoruz hem manevj hem maddi stres hersey. Allah yüzümüze gülsün ins
:) :) birşey daha bu toplama gününü de hesaplıyorlar mı ? aay kafam karışktı bulamac oldu kafam düşün düşün
eeee toplama gününden transfer günü arası 6 gün oluyo benimtoplama gününü unut onu ancak transfer gununu hesaplarken kullanirsin. diyelim ki transferin pazartesi oldu salı 1. gün parmak hesabi yap 12 yi bul.6.gün embriyosu icin farkli gun sayisi verdilerse ona göre tabi hesapla
tam olarak test günün yarın mı? yarın kaçıncı günün?
eeee toplama gününden transfer günü arası 6 gün oluyo benim
tamam ozaman benim ki 5. gün oluyor çarşamba toplandı pazar aradılar pazartesi transfer dediler ve akşam 4.30 gibi transfer ettileronu da şöyle solim benim toplama islemim cuma yapilmisti transferim pazartesi oldu 3.gün embriyosu oldu yani 6.güne nadir gidebilir embriyolar cok iyi durumdalar demek yine de embriyologdan bilgi almak lazim düşüş var mi diye
eğer sağlıklı bebeklerse değerin yükselsin ve sana tutunsun canım ama yükselmezse de hiç üzülme demekki sağlıklı değillermiş öyle düşün. benim bu 3. denemem 6 yumurtamın hepsi döllenmdi hepsi 5. güne geldi ama pgt den sadece 2 tanesi sağlıklı geldi. Yani herşeyde bir hayır vardır. Hakkında hayırlısı olsun .evet yarin test günüm dun klinigi aradim test gunu ilaclari alip mi geleyim diye. cunartesiye geldigi için isterseniz Cuma da (bugün icin yani) gelebilirsiniz bi fikir verir değer dediler ama ben dedim Hayır beklicem :)
eğer sağlıklı bebeklerse değerin yükselsin ve sana tutunsun canım ama yükselmezse de hiç üzülme demekki sağlıklı değillermiş öyle düşün. benim bu 3. denemem 6 yumurtamın hepsi döllenmdi hepsi 5. güne geldi ama pgt den sadece 2 tanesi sağlıklı geldi. Yani herşeyde bir hayır vardır. Hakkında hayırlısı olsun .
tamam ozaman benim ki 5. gün oluyor çarşamba toplandı pazar aradılar pazartesi transfer dediler ve akşam 4.30 gibi transfer ettiler
Kızlar duanıza ihtiyacım var lütfen lütfen bana dua edin lütfen ben bugün 6 hafta 6 günlük hamileyim çok şükür gittim kalp atışı çok güzel dakikada 160 atıyor bin şükür durumu iyi bi sıkıntı yok ama benim lekelenmem var hep kahverengiydi bugün çok az kırmızı doktorum bugün bana düşük önleyici iğne ve serum yapti eve geldim 3 saat sonra yine lekelenmem oldu lütfen bana dua edin Rabbim onu bana bağışlasın
İnşallah ya düşünüyorum nasibi varsa bişey olmaz ALLAHIN izniyle diyorum sonra diyorum ya yoksa yavrumun nasibi bende çok zor çok acı Rabbim kimseyede banada yaşatmasın evlat acısı inşallahkendi adıma bu asamalara gelmedigim için yanlis yonlendirmek istemem ama lekelenmeler belli seviyelere kadar normal kabul ediliyor. bence panik yapma her dk kontrol etme güzel olacak her sey de telkin et kendini. panik en büyük dusmanimiz kızlar
Canım tutunma belirtisi de olabilir niye sıkıyorsun canınıgünaydın kızlar moralim çok bozuk sabah wc ye girdiğimde jel tortusuyla birlikte akıntılı bir şekilde çok az kahve tonunda kan geldi umarım kötü birşey yoktur transferin 5.günündeyim
Yoktur inşallah cnm çoğu kişide geliyormuş sıkma canınıgünaydın kızlar moralim çok bozuk sabah wc ye girdiğimde jel tortusuyla birlikte akıntılı bir şekilde çok az kahve tonunda kan geldi umarım kötü birşey yoktur transferin 5.günündeyim
İnşallah canım gerçi bir daha da gelmediCanım tutunma belirtisi de olabilir niye sıkıyorsun canını
İnşallah canım ama sabah çok korktum icimde birden kocaman bir boşluk oldu anlatamamYoktur inşallah cnm çoğu kişide geliyormuş sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?