• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

selam kızlar,
cumartesi beta hcg için gittim klinige maalesef negatif. tutunma olmus ama gelisememisler. 2 ay ara verip tekrar basliycaz bu sefer embriyoya genetik test yapılacak ve o testi geçen verilecek. bakalim cok üzüldüm ama degerim 7 de kalmis işte. :(

selam kızlar,
cumartesi beta hcg için gittim klinige maalesef negatif. tutunma olmus ama gelisememisler. 2 ay ara verip tekrar basliycaz bu sefer embriyoya genetik test yapılacak ve o testi geçen verilecek. bakalim cok üzüldüm ama degerim 7 de kalmis işte. :KK43:
üzülme canım hakkında hayırlsııs olsun. Bu sefer tüm yapılması gerekenleri yapıp o şekilde ilerlersiniz. Benim bir önceki denememde de pgt ye yollandı embriyolar ve sağlıklı olan transfer edildi ama olmayınca olmuyor işte ama bu sefer de oldu. demem o ki Allah ne zaman nasip ederse ozaman oluyor biz yine de tedbirlerimizi alıp tevekkül edelim tabiki. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah .

perşembeye randevumu aldım kızlar dua edin bana inşallah kist falan yine çıkmazda hayırlı bir şekilde başlarız, Allahım sen hayırlı şekilde tüm isteyenlerin kucağını boş bırakma :dua: :dua:

8.günün canım normalde de adet olucakmisim gibi oluyordu ama kesiliyordu sonra ara ara oluyordu yani ama şimdi 1 saattir resmen ağrılı bir şekilde sancim var normalde böyle olunca adet oluyordum

8.günün canım normalde de adet olucakmisim gibi oluyordu ama kesiliyordu sonra ara ara oluyordu yani ama şimdi 1 saattir resmen ağrılı bir şekilde sancim var normalde böyle olunca adet oluyordum
Benimde bugun hic gecmedi karin agrim bacagima vuruyor hatta kasik agrim yok dayanamayacak gibiyse doktorunu arayip konusabilirsin benimde buguun 10. Gunum beklemek cok yorucu

Benimde bugun hic gecmedi karin agrim bacagima vuruyor hatta kasik agrim yok dayanamayacak gibiyse doktorunu arayip konusabilirsin benimde buguun 10. Gunum beklemek cok yorucu
uludağ üniversitesi ölsende açmaz telefonları zaten bu saatte kapatıyorlar.ama olur kanamam ozaman acile giderim artık

canim adet sancilarimin aynisini yasamistim bende. gebelik belirtileri ile adet sancısı aynı bu dönemde o yuzden kendini dinleme. benim sonucum negatif olmasina ragmen ve adetten 5 gun geçmesine rağmen hala adet olmadim yani adet olmayacaksin merak etme.birazda kendimizi dinledigimizden herseyi benzetiyoruz. 3 veya 4. gun tutunurmus 8 9 10.günlerde de gomulurmus belki gomulme sancisidir iyi düşün

canim adet sancilarimin aynisini yasamistim bende. gebelik belirtileri ile adet sancısı aynı bu dönemde o yuzden kendini dinleme. benim sonucum negatif olmasina ragmen ve adetten 5 gun geçmesine rağmen hala adet olmadim yani adet olmayacaksin merak etme.birazda kendimizi dinledigimizden herseyi benzetiyoruz. 3 veya 4. gun tutunurmus 8 9 10.günlerde de gomulurmus belki gomulme sancisidir iyi düşün
İnşallah canım ama az önce jeli sıkarken çubuk biraz kanlanmisti nasip artık allah herşeyin hayirlisini versin

canım ya, okuyunca çok canım sıkıldı, inşAllah hayırlısı ile birşey olmaz. Rabbimden umut kesilmez, 10 gün sana zor olacak biliyorum ama bol dua edelim. Güzel haberlerini bekliyor olacağım.

Canım ben geldım ama malesef guzel haberle gelemedım
Ben bebegımı kaybettım canım lısteden adımı silebilirsin
Hayırlısı boyleymıs demekkı hakkımızda
Sen nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık
Rabbım sana ve burdakı herkese hayırlısıyla bebeklerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın insallah canım

Canım ben geldım ama malesef guzel haberle gelemedım
Ben bebegımı kaybettım canım lısteden adımı silebilirsin
Hayırlısı boyleymıs demekkı hakkımızda
Sen nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık
Rabbım sana ve burdakı herkese hayırlısıyla bebeklerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın insallah canım
Canımmm hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm, inşAllah bir daha deneme yaparsan olur. Çok şükür ki evlatlarımız var. Rabbim onlara uzun ömürler versin. Bende idare ediyorum, çok halsizim, devamlı kusuyorum. Zayıfladım :( perşembe kontrol var, inşAllah iyilerdir. Ama bu sefer çok zor geçiyor. Karnım da devamlı bi ağrı var.

Şimdi geldim gebelik yok 1.20 çıktı fakat şeker yüksek çıktı kanamam kahve tonunda ama peşine cook az gelmiş peceteyle sildigimde biraz geliyor hiçbirşey yapmadılar yarın tüp bebek bölümüne haber verirsiniz dediler okadar
Hayırlısı olsun canım ya :( Test günün ne zaman peki?

Back