- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #5.261
Canım değer birden artabilir de sitede araştırsan bence çok örnek bulursun. Çıkmadık candan umut kesilmez yani. Bazen kimyasal gebeliklerde böyle düşük değerli olabiliyor. Ama inşAllah artarak devam eder.
hayırlı olsun canımkızlaaaar 8. günüm ve değerim 66 :)Yenidunya3 listede adım var ama sonucum yeni belli oldu :) transferim 23. şubat bugün 8. günüm sonuç pozitif çok şükür böyle devam ederse :)
ne var ki sende :)kan testi yaptın mı?ya benim değerimde böyle fırlar mi yaa ben ne olcam bilmem
ne var ki sende :)kan testi yaptın mı?
5 in üstü canım görmeli :) sık dişini yarına birşey kalmamış inşallah hayallerine kavuşursun benim 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi ama 1'i diğerinden biraz daha yavaş ilerliyormuş bakalım artık 4.günüm say say günler bitmiyor valla heyecan doruktabugun transferimin 11.günü yarın hersey belli olacak ama ben 8.gün betaya baktirdim 2.80 çıktı. 10. gün tekrar yaptırdım 7.50 çıktı. sınırda bir değer mi kesin negatif mi bilmiyorum. 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. yarına kadar kafayi yemezsem iyi bari. Ayrıca dün idrar testi yapmistim saatler sonra silik cizgi cikti kafamda deli sorular yukselir mi bu değer?yani tüp bebek dr u kac görmeli bana hamilesin demek için bilsem?
çok teşekkür ederim canım darısı başına. inşallah benimki de böyle devam eder :)hayırlı olsun canım
Sayılmıyor cnm inşallah pozitif haber alırsıntransfer günü sayılmıyor dimi ?
canım brnim 5. gün embriyosu hatta 6. gün çünkü dondurdular açtılar öyle transfer ettiler sanırım 6. gün embriyosu oluyor. Senin 3. gün olduğu için daha erken test için. inşallah hepimizin artar :)5 in üstü canım görmeli :) sık dişini yarına birşey kalmamış inşallah hayallerine kavuşursun benim 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi ama 1'i diğerinden biraz daha yavaş ilerliyormuş bakalım artık 4.günüm say say günler bitmiyor valla heyecan dorukta
inşallahSayılmıyor cnm inşallah pozitif haber alırsın
yok kız benim 3.gün değil :) 5.gün benim de 27 şubatta transfer edildicanım brnim 5. gün embriyosu hatta 6. gün çünkü dondurdular açtılar öyle transfer ettiler sanırım 6. gün embriyosu oluyor. Senin 3. gün olduğu için daha erken test için. inşallah hepimizin artar :)
5 in üstü canım görmeli :) sık dişini yarına birşey kalmamış inşallah hayallerine kavuşursun benim 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi ama 1'i diğerinden biraz daha yavaş ilerliyormuş bakalım artık 4.günüm say say günler bitmiyor valla heyecan dorukta
senin de yükselicek yarın ve sen burda haykıra haykıra hamileyim diyeceksin inşallah5 ve üzeri normalde gebelik belirtisi gibi belirtiliyor değerlerde ama bi bakiyorum 10.gün test yapanlar 80 lerden bile bahsediyor bende diyorum benimki yerlerde :) transfer günü sayılmiyor evet. benimde ilk hedef 5. gündü ama 2 tanecik kalınca zorlamak istemediler. bekleyebilen beklesin vaktinden önce test yapmasın cidden daha stres oluyor. benim gibi değeri olan ya da benzeri olanlar neyle karsilastilar acaba cidden insan sabredemiyormus
canım brnim 5. gün embriyosu hatta 6. gün çünkü dondurdular açtılar öyle transfer ettiler sanırım 6. gün embriyosu oluyor. Senin 3. gün olduğu için daha erken test için. inşallah hepimizin artar :)
senin de yükselicek yarın ve sen burda haykıra haykıra hamileyim diyeceksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?