2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Evt cnm kesinlikle uzak durmalısın

Benide eklermisiniz. Yaş 32 .izmir irenbe 1.deneme başlangıç 23.12.2016
Canım yarın ekleyeceğim.

Kızlar bu arada hoca merional 75 2 kutu hazır olsun demiş. Hocaya msj atmıştım, sanki adet olacağım diye çünkü gitmeme 1 hafta var daha. Kullanan oldumu?

Hanımlar çok afedersiniz biraz özel olcak ama bu süreçte ağda yapabilirmiyiz bi zararı olur mu ilk denemem olacağı için pek bi bilgim yok

Hanımlar çok afedersiniz biraz özel olcak ama bu süreçte ağda yapabilirmiyiz bi zararı olur mu ilk denemem olacağı için pek bi bilgim yok
Yok canım bişey olmaz bence, bende epilasyona gittim son olarak :)) hamile kalırsam gidemem diye. Sıkıntı olacağını sanmıyorum, yine arkadaşlarda yazar birşeyler

Bencede yemek lazım her yerde geçiyor birde kabak çekirdeği biraz biraz abartmadan yemekte fayda var ne kaybederizki
Haklısın. Kabak Çekirdeği ve Türk kahvesi ile bütün doktorlar tedaviyle bile olmaz çocuğunuz denen arkadaşım 2.cocuga hamile tabiki allahın takdiri ama yediklerimiz çok önemli.

Hayırlı cumalar herkese Rabbim bu mübarek günün hürmetine yardımcımız olsun yüzümüzü güldürsün.
Moralim çok bozuk hastaneden geliyorum yumurtalarım hiç gelişmemiş yeniden tedaviye başlıyoruz menegon+puregonla

daha once tedavin olmus muydu cnm?yoksa bu ilk miydi? daha once nasildi olduysa yumurtalik cevabin? hic uzulme gelisirler sonucta ne olacak muhakkak buyurler cnm..

Canım senin uzun protokol müydü? İğneye zaten yeni başlamamışdın? Bende puregon+orgalutan kullanacağım. Doktor merionali iptal etti. Puregon kaç yapacaksın? Benim 900 ve 600 alınacak. İnşAllah gelişir sen telaş etme, stres de etkiler.

Daha önce bi kere klomen kullandm 5 gün günde bi tane onda da gelismemisti
bazi yumurtalik daha inatci olabiliyor, ilaclarin dozuyla ve markasiyla oynayarak bunu duzeltebiliyorlar, yasin da gencti senin cnm muhakkak gelisir bence kesinlikle saglikli yumurtalarin cikar sonunda, illaki sayisi fazla olmasa da olur..

bana da 900 ve 300 verdi, her gece 300 yapacakmisik, sen kac yapacaksin cnm?

bana da 900 ve 300 verdi, her gece 300 yapacakmisik, sen kac yapacaksin cnm?
Ayy canım bilmiyorum ben iyice strese girdim inan. Doktora yazdım sanki erken adet olacam diye hangi ilacı alayım dedim. Çünkü burada merkez yok, eczaneyi aradım depo malatya'da erken istemek gerekiyor. Cevapta merional 75 al demiş 2 kutu. bende cevap yazdım hocam daha öncekiler iptal mi diye, çünkü önceden puregon 900 2 kutu, puregon 600 1 kutu ve 5li 1 kutu orgalutan al demişti. Bende Ankaradaki eczacımızı aradım tamam hallederim dedi. Ama şimdi daha gitmeme 1 hafta var, adet olursam 2. veya 3. gün burada olacam. Bakalım adet olayım yeniden yazacam.

adetin duzenliyse cok da erken olmaz cnm merak etme, eczaciyi da madem ki aradin niye sikinti yapiyorsun bence rahatca temin ederler sana ilaclari, parayi verince bulunur cnm hic kafaya takma, doktorla kontaga gecebilme sansin da var madem tekrar sorarsin ne olacak..ben de e mail yoluyla haberlesiyorum dr.la surekli..

Yok kısa protokol 7 gündür iğneye başladım yani normal mi doktor bu tedaviye yanıt vermedin yeniden tedaviye baslicaz yumurtalarinda gelişme yok dedi

Puregon 100 yapcam bir ampul de menegon yapcam

Yok kısa protokol 7 gündür iğneye başladım yani normal mi doktor bu tedaviye yanıt vermedin yeniden tedaviye baslicaz yumurtalarinda gelişme yok dedi
anlamadım ki? normalde zaten iğne süreci 10-12 gün sürmüyor mu? 5-10 gün mü kullanacaksın acaba? yeniden derken diğer adeti falan kastetmedi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…