2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Bugününde güzel haberini aldık çok şükürr rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza olsun inşallah bizede çok dua et olurmu çarşamba yumurta toplattım hala aramadılar transfer için içim içim yiyo inşallah bi sıkıntı yoltur

Canim sen ara sor ne durumdalar kaci dollenmis kaci gitmis vs. Ben hemen hemen hep kendim aradim. Hatta transfer icin bile kendim arayio hatirlatt i m unuturlar filan diye :)

emily07 canim hayirli olsun vallahi cok sevindim. Allah kucagina almayi da nasip etsin hepimiz beraber insallah. Degerin cok guzel insallah guzel devam edecek :*

amin canım teşekkür ederim. dualarım hepinizle, rabbim emeklerinizi boşa vermesin hepinize nasip etsin. sizde benim için dua edin yine kaybetmeyeyim sağlıkla kucağıma alayım

Bende bu ay başladım tedaviye Allah'ın izniyle inşallah martta transfer olucak Bir sorum var cetrotide iğne akıntı yaptı mı siz de de bende sanki biraz yaptı ilk vurduğum gün hafif şeffaf bi akıntı geldi yarın kontrol var ama çatlıcam bi terslık mi var diye

teşekkür ederim canım
Hayırlı olsun allah tamamına erdırsın ınsallah canım
amin teşekkür ederim canım

Merak etme bendede yapmıştı ben doktoruma sordum bi sıkıntı değil demişti korkma yani o iğne olgunlaşan yumurtala çatlamasın diye ben kokmuştum etki etmedimi diye doktorumda etkili olmuş bi sıkıntı yok demişti.

Canım telefon elimde 3 e kadar beklicem yine aramazlarsa ben aricam zaten by böyle olmaz yani

Sağol Can'ım ya bnde korkuyorum işte bi yerde okudum iğne olmasına rağmen çatladı diye akıntı olayı olunca tırstım Birand'a yoksa yine baştan başlamak yıpratacak beni Allah yardımcımız olsun inşallah sende transferi bekliyorsun galiba Hakkı'mızda hayırlısını versin Rabbim Cnm yumurta toplama Nasıl oluyo ağrı sızı bişey oluyo mu hemen çıkıyormusun hastaneden

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım bir sonraki adette inşallah ilk gittiğimde tüp bebek merkezine ocak 1 di yumurta rezerv azlığından hemen yarın başlayalım dedi korktuk bizde biraz düşünelim falan dedik gelecek ay aynı durumda olmazsın diye korkuttu ama bizim maddi anlamda durumumuza göz atmamız gerekti daha sonra araştırmalardan incir suyunun, bal+polen+arı sütü ve çörekotu+bal+tarçının kaliteyi yükseltttiğini düşünerekten yedim şubatta bir gittim kist oluşmuş 20 cm büyüklüğünde doktorda şaşırdı önceden yoktu galiba diye söyledim kullandıklarımı bu seferde yumurtan oluşmuş ama çatlayamamış kist oluşmuş bu ayıda pas geçiyoruz dedi. şu an bir sonraki adetimi bekliyorum incir suyunu kestim ama diğerlerine devam etsemmi arkadaşlar tecrübelirinizle yardımcı olabilir misiniz

Pardon arkadaşlar 20mm diyecektim alışkanlık yazmışım :)

ARKADAŞLAR MERHABA ; BİRŞEY SORMAK ISTIYORUM BENIM AMH TESTI 0,39 CIKTI FSH 13 CIKTI ...
SİZCE BU DEĞERLER NORMAL YOLLA HAMILE KALMAK ICIN COKMU KOTU

Rosemoon anastasia emily fatımaaise kızlaaarrr hastaneden aradılar 7 tane embriyom oluşmuş 5. Gün transferi olacak 5. Güne hangisi blast olursa onu koyacaklarmışşşş..çok şükür embriyoloğ şimdilik herşey yolunda dedi geri kalanlar iyi olursa dondurabiliriz belkide dedi çok şükür Allahıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…