- 4 Ağustos 2015
- 304
- 223
- 53
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.421
Hayırlı cumalar cnmHayırlı cumalar olsun güzel Arkadaşlarım dualarımdasınız
Gelmedin mi dahaAaaaGünaydın kızlar ben kan vermeye gidiyorum.
Hayirli olsunnnn darısı basimizaaageldim arkadaşlar kan test sonucum çıktı. sizce nasıl
Eki Görüntüle 1951390
geldim canım 134.43 çıktıMP
Gelmedin mi dahaAaaa
sağol canım rabbim isteyen herkese versinHayirli olsunnnn darısı basimizaaa
Hayırlı olsun cnmbenımsağol canım rabbim isteyen herkese versin
Amin cnm isteyen herkesesağol canım rabbim isteyen herkese versin
teşekkür ederim canımHayırlı olsun cnmbenım
Amin insallahhsağol canım rabbim isteyen herkese versin
Hayirli olsun tatlım ben daha 1 saat sonra falan gideceğim dua et benim içingeldim canım 134.43 çıktı
cok guzel masallah canim.allah tamamina erdirsin.bende embriyologla gorustum 4 huccreli olan da 2.kaliteymiş.2 hucreli olanida transfer edin demiş doktor sansi yukselsin demiş.yani tutarsa mucize olacakgeldim arkadaşlar kan test sonucum çıktı. sizce nasıl
Eki Görüntüle 1951390
Çok şükür canım değerin çok güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallah kaçıncı günündu bugüngeldim arkadaşlar kan test sonucum çıktı. sizce nasıl
Eki Görüntüle 1951390
teşekkür ederim canım. dualarım seninleHayirli olsun tatlım ben daha 1 saat sonra falan gideceğim dua et benim için
hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle inş. tutunacakcok guzel masallah canim.allah tamamina erdirsin.bende embriyologla gorustum 4 huccreli olan da 2.kaliteymiş.2 hucreli olanida transfer edin demiş doktor sansi yukselsin demiş.yani tutarsa mucize olacak
teşekkür ederim amin canım. 9. gün bugün. 1 şubatta transfer oldumÇok şükür canım değerin çok güzel Rabbim tamamına erdirsin inşallah kaçıncı günündu bugün
Maşallah değerin çok güzel sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallahteşekkür ederim amin canım. 9. gün bugün. 1 şubatta transfer oldum
Kaç günlük embriyoydu bide kaç tane transfer edilmisti canm:)teşekkür ederim amin canım. 9. gün bugün. 1 şubatta transfer oldum
amin inşallah canımMaşallah değerin çok güzel sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
5.gün embriyosuydu 2 tane koyuldu. 1. kalitedeydiKaç günlük embriyoydu bide kaç tane transfer edilmisti canm:)
geldim canım 134.43 çıktı
sağol canım. amin isteyen herkesin olsun. bilmiyorum doktor daha aramadı sonucu gönderdim. muhtemelen pazartesi yaptıracaktır. bugün kan iğnesine başlatır,1 tane pruloton iğne vurul der :) 4 hafta haftada 1 kez devam et der kapatır. çok konuşmayı sevmiyorlar.Değerin 9 gün için güzel canım üç gün sonra yine yapacak mısın?hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inş darısı da bizlere olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?