- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.221
sağol canım bir belirtim yok hayırlısı olsunaynen kesin belli oldu ama cumayi bekle mubarek gunde hayirli sonuclar ver insallah.en onemlisi sonrasindada saglikli bir sejilde kucagina al insallah.cok merak ediyorum sonucunu
bana vurulmadıKızlar ACİL Yardımınıza ihtiyacım var transferden sonra sıze catlatma iğnesi vuruldu mu
bana vurulmadı
bana 3 tane gun asiri lucrin vermislerdi ama catlatma ignesimi o fikrim yokKızlar ACİL Yardımınıza ihtiyacım var transferden sonra sıze catlatma iğnesi vuruldu mu
Transferden sonra mıbana 3 tane gun asiri lucrin vermislerdi ama catlatma ignesimi o fikrim yok
aynen canimTransferden sonra mı
Sonuç aldın mı peki canımaynen canim
bu ilk denememde vermisti tuttu canim.sonradan kaybettim.suan o asamaya gelemedim henuz opu olcam.yarinaynen canim
Ya bana da benzer etkide ilaç verdi bugun 8. Günüm acaba ilacın ETKİSİ hala olur mu diye dusunuyorum o yuzden sordum ☺☺bu ilk denememde vermisti tuttu canim.sonradan kaybettim.suan o asamaya gelemedim henuz opu olcam.yarin
sagol canim ben 2.gun embriyosu olmasina ragmen 9.gunde erken gebelik testinde gormustum ikinci cizgiyiYa bana da benzer etkide ilaç verdi bugun 8. Günüm acaba ilacın ETKİSİ hala olur mu diye dusunuyorum o yuzden sordum ☺☺
İnşallah hayırlısı ile güzel gecer işlemin
Hayır Cnm iki transfer geçirdim ikisinde de vurulmadıKızlar ACİL Yardımınıza ihtiyacım var transferden sonra sıze catlatma iğnesi vuruldu mu
Doğruydu yanı ilacın etkisi ile değildi iğnenin yanısagol canim ben 2.gun embriyosu olmasina ragmen 9.gunde erken gebelik testinde gormustum ikinci cizgiyi
aynen canmDoğruydu yanı ilacın etkisi ile değildi iğnenin yanı
Çok şükür o zaman ☺☺aynen canm
Canım ben kullanmıştım 2 defa vuruldum transferden sonra ve oğluma hamile kalmıştım o iğnenin bebeğin tutunmasına yardımcı olduğunu biliyorum hamilelik hormonu salgılıyor vücuda oyüzden canım rahat olsun içinKızlar ACİL Yardımınıza ihtiyacım var transferden sonra sıze catlatma iğnesi vuruldu mu
Ben jel değil de progestanı hem fitil olarak hemde iğne olarak kullanıyorum iğneleri gün aşırı vurduruyorum kalçadan ama ağrısı evet baya etkili bi iğneKızlar benim gibi hem jel hemde progesteron iğnesi kullanan var mı?bu iğne yerleri bayagı agrıyor.iki tedavi geçirdim vermemişti bunda verdi.ve 10 gün kullanacam transferden sonrada 5 gün.yerleri çok agriyor
Kalbinde ismin gibi çok güzel arkadaşım. hiç tanımadığın birine, bana, Allah rızası için bu akşam dua edermisin bana sürekli fetih meryem ibrahim sureleri okunuyor ben arapça bilemiyorum ne yazıkki türkçe okunuşunuda okumak çok istemiyorum yanlış anlamlar çıkar diye.sen bu yollardan geçen ve içinde bi melek taşıyan anne adayısın belkide rabbimin sevdiği kulusun belki yaşadığın o güzel mutluluk bizede nasip olur ne dersin?
yaptinmi test yoksaÇok şükür o zaman ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?