2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

bu ilk denememde vermisti tuttu canim.sonradan kaybettim.suan o asamaya gelemedim henuz opu olcam.yarin
Ya bana da benzer etkide ilaç verdi bugun 8. Günüm acaba ilacın ETKİSİ hala olur mu diye dusunuyorum o yuzden sordum ☺☺
İnşallah hayırlısı ile güzel gecer işlemin

Ya bana da benzer etkide ilaç verdi bugun 8. Günüm acaba ilacın ETKİSİ hala olur mu diye dusunuyorum o yuzden sordum ☺☺
İnşallah hayırlısı ile güzel gecer işlemin
sagol canim ben 2.gun embriyosu olmasina ragmen 9.gunde erken gebelik testinde gormustum ikinci cizgiyi

Kızlar ACİL Yardımınıza ihtiyacım var transferden sonra sıze catlatma iğnesi vuruldu mu
Canım ben kullanmıştım 2 defa vuruldum transferden sonra ve oğluma hamile kalmıştım o iğnenin bebeğin tutunmasına yardımcı olduğunu biliyorum hamilelik hormonu salgılıyor vücuda oyüzden canım rahat olsun için

Kızlar benim gibi hem jel hemde progesteron iğnesi kullanan var mı?bu iğne yerleri bayagı agrıyor.iki tedavi geçirdim vermemişti bunda verdi.ve 10 gün kullanacam transferden sonrada 5 gün.yerleri çok agriyor

Kızlar benim gibi hem jel hemde progesteron iğnesi kullanan var mı?bu iğne yerleri bayagı agrıyor.iki tedavi geçirdim vermemişti bunda verdi.ve 10 gün kullanacam transferden sonrada 5 gün.yerleri çok agriyor
Ben jel değil de progestanı hem fitil olarak hemde iğne olarak kullanıyorum iğneleri gün aşırı vurduruyorum kalçadan ama ağrısı evet baya etkili bi iğne

Tabi ki ederim canim benim yeni gordum ama yatmadan edicem insallah yarin da ederim sonraki gun de. .. insallah aklimdasin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…