• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Merhaba arkadaşlar benimde bu 2. denemem 1. si 6. Haftada kese göründü ama düştü. Şimdi de transferimin 4. günü. 4 yumurtam toplandı biri boş çıktı 3 ü döllendi 2 embriyo transferi yapıldı 1 tanede dondurulmuş var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
amin canim.insallah tutar ve saglikli birsekilde devam eder.ilkinden dondurulmusn yoktu sanirim.benimde ilk denemde 12.haftada sonlandi gebeligim.dondurulmus yok sifirdan basladim yarin opu olcagim nasip olursa

amin canim.insallah tutar ve saglikli birsekilde devam eder.ilkinden dondurulmusn yoktu sanirim.benimde ilk denemde 12.haftada sonlandi gebeligim.dondurulmus yok sifirdan basladim yarin opu olcagim nasip olursa

Maalesef canım 5. Güne bekletselerdi belki kaliteli çıkardı ama 3. Günde geri kalanları imha ettiler. Rabbim herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin. Sağlıklı olsaydı düşmezlerdi zaten.

Canim bi kere muayenede dediginden daha fazlasını topluyolar genelde . Benim rezervim normal sinirlarda elhamdulillah. 11 tane topladik gayet iyi dediler. Zaten cok olmasini istemiyoruz dedi. Cok yumurta olup bos olacagina normal sayilarda olsun. Bence cok okuyup kafani karistirma ben de oyle baya cok stres yapiyorum ama yine de alikoyamiyorum kendimi buralaei okumaktan. Normalde insanlar mesela yuzde 3 oranında dusuk yasar. Onlarin hemen hepsi de b uraya yaziyor ya. Oran dusuk olmasina ragmen bize cok yuksek gibi geliyor. Senin dedigin o. 15 den sonrasi zaten doktorlarin istemedigi bir durum 40 tane yumurtayı napcan genelde pkos hastalarinda o sekilde yuksek cikiyor.
Allah razı olsun arkadaşım biraz olsun içimi rahatlattın bnde çok büyük olmamakla birlikte pkoda var ama az çıktı işte rabbimin takdir ilahisi artık bıraktım napim rabbim ol dedikten sonra ben ne yapabilirm ki??

Allah razı olsun arkadaşım biraz olsun içimi rahatlattın bnde çok büyük olmamakla birlikte pkoda var ama az çıktı işte rabbimin takdir ilahisi artık bıraktım napim rabbim ol dedikten sonra ben ne yapabilirm ki??

Canim benim doktor bile beni bursuru strese soktu. inanki hiccc gerek yok. Senin sayin da az degil . Bana da muayenede 6-7 tane sayiyodu. Kucukle lr var ama nolur bilmiyom filan diyodu. Hamdolsun oldu bitti gitti darisi sana insallah :*

Canim benim doktor bile beni bursuru strese soktu. inanki hiccc gerek yok. Senin sayin da az degil . Bana da muayenede 6-7 tane sayiyodu. Kucukle lr var ama nolur bilmiyom filan diyodu. Hamdolsun oldu bitti gitti darisi sana insallah :*
Kalbinde ismin gibi çok güzel arkadaşım. hiç tanımadığın birine, bana, Allah rızası için bu akşam dua edermisin bana sürekli fetih meryem ibrahim sureleri okunuyor ben arapça bilemiyorum ne yazıkki türkçe okunuşunuda okumak çok istemiyorum yanlış anlamlar çıkar diye.sen bu yollardan geçen ve içinde bi melek taşıyan anne adayısın belkide rabbimin sevdiği kulusun belki yaşadığın o güzel mutluluk bizede nasip olur ne dersin?

hayirlisiolsun canim cuma test gunun heycanlimisin.iyi sabredip yapmadin.5.gun embriyosuya aslinda sonuc bugun bile belli olur.ben cok sabrsizim ya
sağol canım. valla yapmayı düşünmüyorum. pozitif çıksa buruk bir sevinç olacak. korkularım var. o yüzden ne kadar geç duysam bana o kadar iyi

sayiyla ilgili hic problem yok kesinlikle takilma doktor daha iyisini bilir ama 14 17 arasi yumurtalari toplamasi benim kafami karistirdi.dpktorun yanlis yapti demiyorum yanliş anlama.benimloler o boyuttayken 2 gun dah igne kullam gonal f demisti.belko benimki yanlis yapti bilmiyorim
bende senin gibi düşünüyorum benim doktorumda öyle yapmıştı ama vardır bir bildiği heralde..sayıda gayet iyi bence

sizindemi kayıplarınız var
Ben 6 senedir evliyim bir düsuk yaptım birde aşılama yaptım gebelik başladı ama ilerlemedi aşılama dan sonra adet oldum adetten 9 gün sonra beta hcgme bakıldığında 100 çıkmıştı ama oda düştü değerler şimdi tüp bebek yaptım transfer oldu 6. Gün lekelenmem oldu test yaptım 24.3 çıktı ama işte insan korkuyor bugün 8. Günüm inşallah isteyen herkesede sanada bizlerede bana da nasip olmuştur bekliyorum perşembe günü yine test yapacam inşallah

Ben 6 senedir evliyim bir düsuk yaptım birde aşılama yaptım gebelik başladı ama ilerlemedi aşılama dan sonra adet oldum adetten 9 gün sonra beta hcgme bakıldığında 100 çıkmıştı ama oda düştü değerler şimdi tüp bebek yaptım transfer oldu 6. Gün lekelenmem oldu test yaptım 24.3 çıktı ama işte insan korkuyor bugün 8. Günüm inşallah isteyen herkesede sanada bizlerede bana da nasip olmuştur bekliyorum perşembe günü yine test yapacam inşallah
amin , hakkında hayırlısı olsun. zor bir süreç. bende cuma günü yapcam.

kimyasal oluyor ozman senin insallah busefer katlanir canim.6 gun 24 cok dusuk degil insallah katlanmis olsun

ben 1 şubatta oldum. 10 şubat test tarihim. gerçi belli olmuştur geçen sefer 7. gün idrarda silikde olsa çift çizgiyi görmüştüm
aynen kesin belli oldu ama cumayi bekle mubarek gunde hayirli sonuclar ver insallah.en onemlisi sonrasindada saglikli bir sejilde kucagina al insallah.cok merak ediyorum sonucunu

Back