- 2 Kasım 2015
- 175
- 121
- 33
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.181
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir diye umut ediyorum çünkü başka çarem yok sakin ve dirayetli olmam lazımCanım önemli olan sayı değil işlev benim 16 yumurta çıktı 7 tane buyuktu 5 tanesi döllendi ve transfer edildi 2 tane 2 tanede donduruldu bende rezerv azlığı var hep iki tane çıksın yeterli kaliteli olsun diye dua ettim 1 yumurta ile hamile kalıyorsunuz zaten çok şükür hamileyim. Ayrıca 15 yumurta üstünde ohsss sıkıntısı oluyor buda risk ve transfer erteleniyor
insallah canim benimde yarin yumurta toplanacak ins hayirli haberler alirizArkadaşlar yarın yumurtam toplanacak Allah rızası için lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var. Yumoşlarım zaten az onlarda sağlıklı çıkmayacak diye ödüm kopuyor. Lütfen arkadaşlar..
BU ŞEKİLDE OLUMSUZ DÜŞÜNÜPDE NİYA CANINIZI SIKIYORSUNUZ 20 veya 40 olması bence çokda önemli değil zaten en fazla iki tane koymuyorlar mı benden 16 tane toplandı 8i döllendi 2 tanesi konup 6sı donduruldu 4 yaşında bir oğlum var haftaya ikinciyi yaptıracağımKızlar yarın yumurtalarım toplanacak doktorda biraz düşünceliydi ve burda kiminin 20 kiminin 40 yumurtası falan olmuş benimki çok düşük geldi dün geceden beri ağlıyprum dua ediyorum uyuyamadım bile ilk denemem herşeyin acemiliği var çok korkuyorum yumurta sayısı düşük olunca döllenme oranıda düşük gibi geldi bana zaten eşimin sperm sayısı ve hareketi sıkıntılı olduğu için tüp bebeğe karar vermiştik. Çol korkuyorum moralim çok bozuk
rabbim hayırla sonuçlandırsın içinizi ferah tutun inş herşey güzel olacakArkadaşlar yarın yumurtam toplanacak Allah rızası için lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var. Yumoşlarım zaten az onlarda sağlıklı çıkmayacak diye ödüm kopuyor. Lütfen arkadaşlar..
Canım boşuna üzülüyorsun benim tek yumurtam vardıKızlar yarın yumurtalarım toplanacak doktorda biraz düşünceliydi ve burda kiminin 20 kiminin 40 yumurtası falan olmuş benimki çok düşük geldi dün geceden beri ağlıyprum dua ediyorum uyuyamadım bile ilk denemem herşeyin acemiliği var çok korkuyorum yumurta sayısı düşük olunca döllenme oranıda düşük gibi geldi bana zaten eşimin sperm sayısı ve hareketi sıkıntılı olduğu için tüp bebeğe karar vermiştik. Çol korkuyorum moralim çok bozuk
Kızlar yarın yumurtalarım toplanacak doktorda biraz düşünceliydi ve burda kiminin 20 kiminin 40 yumurtası falan olmuş benimki çok düşük geldi dün geceden beri ağlıyprum dua ediyorum uyuyamadım bile ilk denemem herşeyin acemiliği var çok korkuyorum yumurta sayısı düşük olunca döllenme oranıda düşük gibi geldi bana zaten eşimin sperm sayısı ve hareketi sıkıntılı olduğu için tüp bebeğe karar vermiştik. Çol korkuyorum moralim çok bozuk
ilk deneme oldugu icin stres yapiyr bende sayoya cok takilmistim sayi cokti ama ise yarar 1 yumurta vardi sadece.somdi 1 2 tane olsunda kaloteli olsunlar diyorumCanım boşuna üzülüyorsun benim tek yumurtam vardı
Üzülme Rabbim nasip ederse 1 tane yumurtadan bile nasip eder nasip olmazsa istersen 40 yumurta olsun hatta hepsi döllensin yine boş ağlama üzülme dua et sabırla bekle inşallah Rabbim nasip eder inşallah isteyen herkesede sanada bizlerede inşallahKızlar yarın yumurtalarım toplanacak doktorda biraz düşünceliydi ve burda kiminin 20 kiminin 40 yumurtası falan olmuş benimki çok düşük geldi dün geceden beri ağlıyprum dua ediyorum uyuyamadım bile ilk denemem herşeyin acemiliği var çok korkuyorum yumurta sayısı düşük olunca döllenme oranıda düşük gibi geldi bana zaten eşimin sperm sayısı ve hareketi sıkıntılı olduğu için tüp bebeğe karar vermiştik. Çol korkuyorum moralim çok bozuk
öncedende yoktu ama sanki 7. günden sonra olmustuagri sizi oluyormuydu oncekinde.benimde adet sancisi gbi agrilarm olmustu.olumsuz dusunme degisebilir canim bu dondurulmusya ilac kullanmadin farkli olabilir belki
hayirlisiolsun canim cuma test gunun heycanlimisin.iyi sabredip yapmadin.5.gun embriyosuya aslinda sonuc bugun bile belli olur.ben cok sabrsizim yaöncedende yoktu ama sanki 7. günden sonra olmustu
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir diye umut ediyorum çünkü başka çarem yok sakin ve dirayetli olmam lazım
36 saat civarı hesapliyorlar cnm.. opu saatine gore saat veriliyor..gece 12 de vurdun diyelim.. perşembe sabah 11-12 civarı opu yapilirSlm kızlar bu akşam çatlatma iğnemi yapacam perşembe opu var aradaki fark fazla mı sizzce bazı arkadaşların hemen sonraki gün toplanmış??
Tam 35- 36 saat sonra oluyor canim yani bu aksam olursa persembe gunu sabah toplarlar normal yani.Slm kızlar bu akşam çatlatma iğnemi yapacam perşembe opu var aradaki fark fazla mı sizzce bazı arkadaşların hemen sonraki gün toplanmış??
hayir canim zateb 36 saat oluyor.ben dun aksam oldum yarin sabah toplanacakSlm kızlar bu akşam çatlatma iğnemi yapacam perşembe opu var aradaki fark fazla mı sizzce bazı arkadaşların hemen sonraki gün toplanmış??
36 saat civarı hesapliyorlar cnm.. opu saatine gore saat veriliyor..gece 12 de vurdun diyelim.. perşembe sabah 11-12 civarı opu yapilir
Tam 35- 36 saat sonra oluyor canim yani bu aksam olursa persembe gunu sabah toplarlar normal yani.
Sağolun cevaplar için:)hayir canim zateb 36 saat oluyor.ben dun aksam oldum yarin sabah toplanacak
ilk denmemde kullnmistim 3 ay demsti suan o adamya gelemedimSlm kızlar transeferimin 11.günü değerim 751. estrofem kullanıyorum doktor bugün 3 ay kullanicaksin dedi.Siz de kullaniyo musunuz bu ilacı üç ay çok değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?