2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Çok teşekkür ederim inşallah öyledir diye umut ediyorum çünkü başka çarem yok sakin ve dirayetli olmam lazım

Arkadaşlar yarın yumurtam toplanacak Allah rızası için lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var. Yumoşlarım zaten az onlarda sağlıklı çıkmayacak diye ödüm kopuyor. Lütfen arkadaşlar..

insallah canim benimde yarin yumurta toplanacak ins hayirli haberler aliriz

BU ŞEKİLDE OLUMSUZ DÜŞÜNÜPDE NİYA CANINIZI SIKIYORSUNUZ 20 veya 40 olması bence çokda önemli değil zaten en fazla iki tane koymuyorlar mı benden 16 tane toplandı 8i döllendi 2 tanesi konup 6sı donduruldu 4 yaşında bir oğlum var haftaya ikinciyi yaptıracağım

rabbim hayırla sonuçlandırsın içinizi ferah tutun inş herşey güzel olacak

Canım boşuna üzülüyorsun benim tek yumurtam vardı

Üzülme Rabbim nasip ederse 1 tane yumurtadan bile nasip eder nasip olmazsa istersen 40 yumurta olsun hatta hepsi döllensin yine boş ağlama üzülme dua et sabırla bekle inşallah Rabbim nasip eder inşallah isteyen herkesede sanada bizlerede inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah öyledir diye umut ediyorum çünkü başka çarem yok sakin ve dirayetli olmam lazım

Canim bi kere muayenede dediginden daha fazlasını topluyolar genelde . Benim rezervim normal sinirlarda elhamdulillah. 11 tane topladik gayet iyi dediler. Zaten cok olmasini istemiyoruz dedi. Cok yumurta olup bos olacagina normal sayilarda olsun. Bence cok okuyup kafani karistirma ben de oyle baya cok stres yapiyorum ama yine de alikoyamiyorum kendimi buralaei okumaktan. Normalde insanlar mesela yuzde 3 oranında dusuk yasar. Onlarin hemen hepsi de b uraya yaziyor ya. Oran dusuk olmasina ragmen bize cok yuksek gibi geliyor. Senin dedigin o. 15 den sonrasi zaten doktorlarin istemedigi bir durum 40 tane yumurtayı napcan genelde pkos hastalarinda o sekilde yuksek cikiyor.

Merhaba arkadaşlar benimde bu 2. denemem 1. si 6. Haftada kese göründü ama düştü. Şimdi de transferimin 4. günü. 4 yumurtam toplandı biri boş çıktı 3 ü döllendi 2 embriyo transferi yapıldı 1 tanede dondurulmuş var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…