- 18 Temmuz 2007
- 779
- 761
- 628
- 43
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.341
Bu sabah opu islemim yapildi. 4 adet yumurtam toplandi.drlara teslim ettik evimize geldik. Allahtan hayırlısı. Basarili olan arkadaslarimi tebrik ediyorum.allah sihhatli gebelikler nasip etsin herkese.basarisiz olan arkadaşlarada teselli cumleleri kurmayacagim.benimd3 basarisiz olma sansim yuksek. Ben fani oldugumuzu bugun var yarin yok oldugumuzu rabbimin bir bildigi olduğunu dusunuyorum hep. Allah unutturmasin diyorum sadece. Cunku bir aci anca ondan daha buyugu olunca unutulur. Uzulmeyin arkadaslar olmuyorsa olmuyodur.gunes bile vaktinden once dogmuyor.isyanmi edelim neden niye ben mi diyelim.herkeslemi kiyaslayalim. Sabırlı guclu inancli duali olalim.allah sevdiklerimize zeval vermesin eksik etmesin
Inşallah hayirlisi canim.beni yarin arayacaklarmis oyle dediler. Kapali merkez ama calisanlar oluyor demekki pz gunleri. Heyecan desem degil farklilik desem degil garip bi duygu icindeyimAmin canım bende bugün opu oldum pazartesi arayın dediler inş güzel haberler alırız
Aynı durumdayız vallahi bir ton ilaçla geldim yine beklemece hayırlısı olsun artık ne diyim ilk deneme benimInşallah hayirlisi canim.beni yarin arayacaklarmis oyle dediler. Kapali merkez ama calisanlar oluyor demekki pz gunleri. Heyecan desem degil farklilik desem degil garip bi duygu icindeyim
Hergün aynı saatte olman şart,dr'una ya da hemşiresine ulaş istersen.Ulaşamıyorsan da mutlaka en kısa sürede fazla geciktirmeden vurKızlar çok acil bişey sorucaktım. Benim 3. iğnemi olmam gerekiyor bugün dr 18:00 - 20:00 arası bi saat belirle ve her gün aynı saatte ol demişti 2 gün aynı saatte oldum ama bugün ilacım evde kaldı ve ben de trafikte kaldım. Yani bir kaç saat sonra vurulursam birşey olur mu acaba
Çok sevindim,peki ağrıların ne durumda?kızlaaarrr idrar testi yaptimm ikinci çizgi çok azda olsa belli umutlanmalimiyim sizceee
Kacıncı gunun cnm kacıncı gun embriyosu? Cift cizgi varsa genelde kanda da pozitfi goruyorlar hayırlı olsun şimdiden cok sevndm senın adınakızlaaarrr idrar testi yaptimm ikinci çizgi çok azda olsa belli umutlanmalimiyim sizceee
Testi ekleseydin keşke :) hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz. Kaçıncı gündesin?kızlaaarrr idrar testi yaptimm ikinci çizgi çok azda olsa belli umutlanmalimiyim sizceee
kaçıncı gün embriyosu. benim 5.gün embriyosuydu 7. gün idrarda silik de olsa çıkmıştı. sanırım seninde pozitif hakkında hayırlısı olsun.kızlaaarrr idrar testi yaptimm ikinci çizgi çok azda olsa belli umutlanmalimiyim sizceee
cnm 8.gun bugün pazartesi kanda yaptiricam bakalım ben yaa ben foto ekleyemiyorum birde avatar resmini bile değiştiremiyorum olmuyoTesti ekleseydin keşke :) hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz. Kaçıncı gündesin?
Ay çok güzel bi haber rabbim kandada görmeyi hatta kucağına almayıda nasip etsin Bugün kaçıncı günündü
Çok sevindim,peki ağrıların ne durumda?
Kacıncı gunun cnm kacıncı gun embriyosu? Cift cizgi varsa genelde kanda da pozitfi goruyorlar hayırlı olsun şimdiden cok sevndm senın adına
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim inşallah kandada cikar..Bu arada 8.gunum 5.gun blastokist transferi yapıldı..ağrılarım da hala devam ediyor adet ağrısının aynısı oldum olucak gibiyim..kaçıncı gün embriyosu. benim 5.gün embriyosuydu 7. gün idrarda silik de olsa çıkmıştı. sanırım seninde pozitif hakkında hayırlısı olsun.
İnş umudum oldun ,Rabbim nasip etsin.benim de ağrım var.öğlen biraz pembe gibi çıktı jel aklımı kaybettim,hemen başladım zırlamaya.tamam oldum diye bekledim ama yok bir şey .Rabbim daha fazla arattırmasınarkadaşlar hepinize teşekkür ederim inşallah kandada cikar..Bu arada 8.gunum 5.gun blastokist transferi yapıldı..ağrılarım da hala devam ediyor adet ağrısının aynısı oldum olucak gibiyim..
Insallah canim hepimizin yuzu gulsun hepimizin dualari kabul olsun sen hangi asamadasin suan canimİnş faydası olur, bende iki düşük geçirdim bu kez tedavilerimiz hayırlısıyla güzel sonuçlanır inş. :)
Sen kaçıncı gündesin canım?İnş umudum oldun ,Rabbim nasip etsin.benim de ağrım var.öğlen biraz pembe gibi çıktı jel aklımı kaybettim,hemen başladım zırlamaya.tamam oldum diye bekledim ama yok bir şey .Rabbim daha fazla arattırmasın
11.01.2017 toplama 16.01.2017 transferSen kaçıncı gündesin canım?
Canim.surup dimi bir sorun olacağını sanmıyorum ama mutlaka çıkartır bendrde ses yapıyor tuhaf tuhaf sonra çıkmıştım kayısı falan yesenKızlar birşey soracagm bgn duphalac içtim tuvalete cıkamıyorum diye bagırsaklarm gurul gurul sancım vartuvalate de cıkamadm bu durum sıkıntı yaratrmı sizlerde oldumu? Dun transfer olmustm
Benimde 18inde transfer oldu, ama sanki hiç olmamış gibiyim. Ağrım falan olmadı halada yok11.01.2017 toplama 16.01.2017 transfer
Ya değişiyordur mutlaka belirtiler.ama bu ağrıdan dolayı umudum tükeniyor kesin adet olacağım diye .Senin normal olman çok iyi inşallah pozitif sonuçlar alırızBenimde 18inde transfer oldu, ama sanki hiç olmamış gibiyim. Ağrım falan olmadı halada yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?