- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.321
evet sağlıklı olup olmadığına bakılıyor evet son paramı pgtye ve 3.tedaviye verdim şimdi ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum tüm masrafım boş gittiPgt dediğin sağlıklı olup olmadığına mi bakıyorlar cnm para veripte boşa gider diyemi dedin anlmadm
pıhtılaşmaya hiç bakılmadı canım döllenme sorunu yaşıyoruz pıhtılaşma buna neden olabilir mi tutunmyı etkiler diye biliyorumCanim bisey soylicem pihtilasma faktorlerin bakildimi nasil geldi benimde sebepsizdi 20 ay bi kere bile yasamadim gebelik tup bebege baslamak icin gorustugumde doktor hemen corasprini basladi ondan kaynaklimi mi bilmiorum ama baslayacagim ay geve kaldim 3 kes asilama olmustum gecen aylarda pespese onda bile kalamamistim spremler ve yumurtalar fazla olmasina ragmen bilmiorum bende simdi corasprinmi etki etti demio deilim simdide bugunden itibaren hemen clexane baslatti rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah
sperm testlerine bakıldı sorun yok canım dna hasar testine de bakıldıAllah kolaylık versin cnm sperm sorunu mu var neden saglıklı döllenmıyormus?
allah nasib eder insanlah hepimizeYa canım nedense benimde yok hiç ağrım. Benim kızımda tüp bebek onda da oldumu olmadımı tam hatırlamıyorum ama bi belirti olmamıştı yani. Şimdide hiç bişi yok, sanki transfer falan olmamış gibiyim. Zaten bunda doğru dürüst hiç yatmadım. Allaha emanet gidiyorum bakalım.
inşallah güzel sonuçlar alirsinizBenimde 5. Güne kadar olmadı.
Fakat sonuç belli değil
Sebebi belirsiz yani bizdede bnzer bir durum olblr de onun için sordm cnmsperm testlerine bakıldı sorun yok canım dna hasar testine de bakıldı
Daha kesin belli degilki cnm ne zaman haber verceklerevet sağlıklı olup olmadığına bakılıyor evet son paramı pgtye ve 3.tedaviye verdim şimdi ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum tüm masrafım boş gitti
su gibi geçer inşallah sorun yaşamazsınSebebi belirsiz yani bizdede bnzer bir durum olblr de onun için sordm cnm
İnş faydası olur, bende iki düşük geçirdim bu kez tedavilerimiz hayırlısıyla güzel sonuçlanır inş. :)Cok tesekkur ederim arkadasim ben bir gebelik bir kimyasal gecirdim belki faydasi olur allahin izniyle
yarın sabah embriyolog arayacak .. pazartesi doktorum arayacak durum değerlemesi içinDaha kesin belli degilki cnm ne zaman haber vercekler
Anladım cnm inş Hayrlisyla güzel haberler verirleryarın sabah embriyolog arayacak .. pazartesi doktorum arayacak durum değerlemesi için
lütfen üzme kendini, tekrar toparlanınca yine denersin, ilk denemen daha, inş. hayırlısıyla olumlu haberlerini duyacağızKızlar maalesef bende haberler kötü... transferin 12.günü beta-HCG 2.9 yani sonuç negatif... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Amın cnm hepimz kavusurz inşsu gibi geçer inşallah sorun yaşamazsın
İnşallah canım önce siz güzel haberler verin inşallah... sonra nasipse sıra bana hayırlısıyla inşallah...lütfen üzme kendini, tekrar toparlanınca yine denersin, ilk denemen daha, inş. hayırlısıyla olumlu haberlerini duyacağız
Ay çok güzel bi haber rabbim kandada görmeyi hatta kucağına almayıda nasip etsin Bugün kaçıncı günündükızlaaarrr idrar testi yaptimm ikinci çizgi çok azda olsa belli umutlanmalimiyim sizceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?