2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tecrübeli anneler bu biberon sterilizatörleri ve ısıtıcılar hakkında ne düşünüyorsunuz gerekli mi sizce bu sterilizatörler? birde ben bu biberon ısıtıcıların mantığını anlamadım mama yapıldıktan sonra mı bu ısıtıcı kullanılıyor bi aydınlatın beni cahillik zor :skandal:
Ben kullanmadım canım, biberonları kaynatıyordum. Ama kullanıp çok kolaylık olduğunu söyleyenlerde var.

Zeran merhaba nasılsın? Nasıl gidiyor bu hafta şikayetlerin var mı? Bebişin hareketli mi? :KK25::KK36:
Merhaba canım.depresif geçiyor sanki benimki biraz.uykularım yok denecek kadar az toplasan 2 günde 8 saat falan uyuyorum zor uyuyorum sürekli nefes darlığı yaşıyorum artık bebek büyüdüğünden bide burda her taraf kar evden adım atmıyorum haliyle sıkılıyorum.haricinde iyiyim:))hareketli evet idrar torbamın orlarda geziniyor sürekli o yüzden bir ayağım tuvalette.sende durumlar nasıl?

canım yoğurdun üstüne kaymak tutması için bişi enjekte falan ediyolarmış.bu antibiyottık olayını bende duuydum.süt fırmları eğer antibiyotik çıkarsa sütte satan kişiye ceza kesiyolarmış.bizde mahalle sütçüsünü tembihledik hamılelığımın başında.antibiyotık kullanısırsa söyle mutlaka dıye.ama tabı yinede babamın oglu deil.benım kutu sütte ve yoğurtta kı tereddütüm katkı maddesi.onlardan korkuyorum

bu saydığın ıkı markayıda kullanıyorum.ozellikle ıkıncı markanın %100 doğal yoğurdunu sık alıyorum.güvenılır demene sevındım.yoğurt bıraz tatlı gelıyo.ama yınede guzel

canım hemen hemen aynısını 4 yıl once 750 ye aldım ve çok pişman oldum.hantal oluyorlar.

canım önden yada yanadan olsa rahat edersin.pijamasını tamamen yukarı sıyırıp emzırende var.tercıh meselesi.ama yandan olanlar rahat oluyo bence

Allah Allah bende bütün urunlerini çok beğeniyorum o markanın

canım bu ot bebebği olmayanlara faydalı bıde doğum sırasında doğumu kolaylaştırmıyormuydı. o yuzden doğuma yakın kullanılıyordu.diğer adı Meryem otuydu galıba
Aynen canım bi kaç ismi var doğum sancısı gelince suya koyuluyor o açıldıkça rahim de açılıyormuş inşallah her şey normal giderse denemek istiyorum

Tecrübeli anneler bu biberon sterilizatörleri ve ısıtıcılar hakkında ne düşünüyorsunuz gerekli mi sizce bu sterilizatörler? birde ben bu biberon ısıtıcıların mantığını anlamadım mama yapıldıktan sonra mı bu ısıtıcı kullanılıyor bi aydınlatın beni cahillik zor :skandal:
Benim de ilk bebek ama ablamın bebeği bir kere bile biberon kullanmadı. Emzik de kullanamadı. Ağzına zorla soktuk soktuk almadı. Yani bence duruma göre alınır kullanacak olursa. Almanı önermem.

Offf rabbim yardımcın olsun sana güç kuvvet versin ama gördüğüm kadarıyla zaten çok güçlüsün maşallah.tedavisi mümkün bir durum o yüzden hem ruh halini hem bedenini iyice düzeltip tekrar deneyebilirsin.hatta ilerde biz yüne buralardayız seni takibe alıyorum bize güzel haberlerle dönebilirsin.şükür ki oluyor bebeğin insanlar 10-20 sene bekliyorlar gözleri yolda kalıyor o hasretle.o yüzden rabbim verdiyse vardır bir hikmeti.mevlam neylerse güzel eyler
zeran zeran inşallah canım amiiinn. Enfeksiyon dan olmuş kuzum o rahim açılması enfeksiyon erken doğum habercisi bebeğime bile geçmiş. Kendimi bi toparlayım prof falan bulcam bi elimde bende tepeden tırnağa bi kontrolden geçicez benim şu enfeksiyonu kurutmak lazım yoksa acılarım artacak.
im yar

market yoğurdunu yiyemiyorum ki. kebirinkini alıyorum sadece doğru biraz köy yoğurdu tadı var onda.diğerleri dümdüz kaymak gibi kayıyor gerçekçiliği yok gibi hiç tüketemiyorum.. yiyemiyorum. cnm emekliler ikiside yıllar önce bu işe gönül verdiler ama inek bakamam diyor kv. dem. onuda çevresinden komşularından alıyor sütü kendisi yapıyor olsun artık. evet şanslıyım gerçekten bu konuda. :KK200:
Trabzondayken en sevdiğim yoğurttu kebir ev yoğurdu gibi ekşi ekşi mis

Şermin Çarkacı nın Başlarım şimdi anneliğe kitabını doğum yapmadan önce hepinize okumanızı tavsiye ederim. Yaşayacaklarınızın özeti.

Ben doğumdan sonra okuyup, doğumdam önce okumadığıma çok pişman olmuştum.

kızlar e bebek indirimleri başladı. Ben bugün avent elektrikli göğüs pompası emzirme minderi ve baby me göğüs pedi sipariş ettim. Haberiniz olsun toker bebede de şubat boyunca indirimler olacakmış.
Emzirme minderi mycey aldım 2 hafta önce 45 tl ye.şimdi indirimden bakıyorum fiyatın üstüne vurmuşlar zammı olmuş 60 tl falan indirimde 42 yapmışlar.üçkağıda gel.bikaç üründe de aynını yapmışlar

Şermin Çarkacı nın Başlarım şimdi anneliğe kitabını doğum yapmadan önce hepinize okumanızı tavsiye ederim. Yaşayacaklarınızın özeti.

Ben doğumdan sonra okuyup, doğumdam önce okumadığıma çok pişman olmuştum.
Ya çok sağol bende size sorayım da kitap alayım diyodum az bilinçleneyim çok işe yaradı tavsiyen

Merhaba canım.depresif geçiyor sanki benimki biraz.uykularım yok denecek kadar az toplasan 2 günde 8 saat falan uyuyorum zor uyuyorum sürekli nefes darlığı yaşıyorum artık bebek büyüdüğünden bide burda her taraf kar evden adım atmıyorum haliyle sıkılıyorum.haricinde iyiyim:))hareketli evet idrar torbamın orlarda geziniyor sürekli o yüzden bir ayağım tuvalette.sende durumlar nasıl?
İyiyiz canım bizde benimki de normalde çok hareketli sol tarafımda genelde 2 gündür durgun ama :) Bende soğuktan dolayı kat kat giyiniyorum işe gelirken falan kıyafetler daraltıyor biraz havalar bi ısınsaydı şöyle rahat salaş tişört altına tayt çok rahatlıcam :) Bir de tetanoz aşısı oldum 2 gündür kolumun üzerine yatamıyorum hafif ağrı var. Haricinde başka bir şeyimiz yokçok şükür :) Kaç kilo aldın toplam? Benden önde gittiğin için soruyorum bunları alınmıyorsun inşallah :KK22:

Offf rabbim yardımcın olsun sana güç kuvvet versin ama gördüğüm kadarıyla zaten çok güçlüsün maşallah.tedavisi mümkün bir durum o yüzden hem ruh halini hem bedenini iyice düzeltip tekrar deneyebilirsin.hatta ilerde biz yüne buralardayız seni takibe alıyorum bize güzel haberlerle dönebilirsin.şükür ki oluyor bebeğin insanlar 10-20 sene bekliyorlar gözleri yolda kalıyor o hasretle.o yüzden rabbim verdiyse vardır bir hikmeti.mevlam neylerse güzel eyler

im yar
Evet canım eşim ve annem babam sağolsun çok destekçim onlar ayakta tutuyor beni cidden. İnşallah toparlıycamda kendimi sağ bacağım ağrıyo bugünler de dün kalp damar Dr una gittim şükür damarlarm açık bi sıkıntı yk üzüntüyle inmiş bacağıma üzerine basamıyorum. Bende sizi kaybetmek istemiyorum ailemden biri oldunuz inşallah devam edelim birbirimize duacı olalım bende inş en kısa zamanda Rabbim nasip eder müjdemi veririm.

Kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor ben bitek beşik aldım daha hazırlıklar daha başlamadı bende bel ağrısı var bende ayakta durmayı hiç sevmiyor ne yapcam bilmiyorum

Göğüs ucu için bu gerekli mi kızlar ? Yara olmasını vs engelliyormuş hava aldığı için ? Bir kuru bir ıslak yara olabiliyormuş göğüsler ?

Eklentiler

• IMG_6938.webp
    IMG_6938.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 43
Back
X