2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Umut oldun bana canım :) inşallah eşimde öyle söylüyor hcgde bile 15 gün sonra çıkarken idrarda nasıl hemen çıksın diyor. Umarım bu sefer olmuştur
Ne mutlu bana o zaman canım daha car kırmızıyı görmeden umudu yitirmek yok hatta görsek bile yitirmek yok o bebişler illaki gelecekler biraz nazlılar sadece annelerine naz yapıyorlar daha bitatlı gelsinler diye hamilesindir inşallah canım sıkıntı yapma adam doğru demiş bazıları gidip test yaptırıyor yok bi hafta on gün sonra gidiyor hamile

Vayyy iyiymis ya sonuc alanlar var yani peki smdi senn adetine ne kadar var ..birde bunu ilk gunlerde de denemek lazm hani yine cift cizgi cikiyomu diye.yani acaba hepmi cift cizgi cikiyo gerci siz denemistirsinz dimi

Vayyy iyiymis ya sonuc alanlar var yani peki smdi senn adetine ne kadar var ..birde bunu ilk gunlerde de denemek lazm hani yine cift cizgi cikiyomu diye.yani acaba hepmi cift cizgi cikiyo gerci siz denemistirsinz dimi
Canım ben 11 gün önce çatlatma iğnesi oldum ilk hafta test yaptım iğnenin etkisi ne zaman geçecek diye takip eymek için hep silik bi çizgi beş dakika falan sonra çıktı sonra ara verdim üç dört gün yapıp 8.ci 9.cu gün yaptım hiç bişey çıknadı dün ve vbugün bi kaç saat sonra ikinci silik çizgi çıkıyor ama iğneden mi bilemiyorum ama hep çıkmıyor diğer topicte hiç çıkmayan çok var gördüğüm kadarıyla çıkıpta hamile olanlarda var herkeste çıkmıyor yani adetimdde beş gün var canım unutmuşum yazmatı

Oh oh hadi insallah canm benm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…