2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Senin yine çift çizgi süperr :)) bence var gibi sen de ya beklemeyip sağlıkocağına kan testi versen yarın netleşir :))) hayırlısı
Evet belli bi zaman geçinde çift oluyor kız korkma hem iğne acıtmıyor batır çek hemen bitti :) inşallah canım hepimizin olsun sizler içinde istiyorum allahtan sağlıklı sıhhatli hsyırlı bebekler

Eklentiler

• IMG_20170320_202621.JPG
    IMG_20170320_202621.JPG
    27,8 KB · Görüntüleme: 22
Insallah insallah mirzacm cok sicakkanli karsiladin bugun bizleri Rabbm insallah gönlüne gore versn canm

Insallah insallah miyaz cok sicakkanli karsiladn bugun bize insallah Rabbm goblune gore sağlıklı bi bebis versn
Amin sadece bana değil cümlemize versin burdaki herkes benim gibi tatlım sıcak bazı topiclerde cevap bile alamıyorsun ben buna çok kızıyorum ve girdikçe mesajları gördükçe cevaplamaya çalışıyorum canım bizim topictekiler candır caaannnn

Evet belli bi zaman geçinde çift oluyor kız korkma hem iğne acıtmıyor batır çek hemen bitti :) inşallah canım hepimizin olsun sizler içinde istiyorum allahtan sağlıklı sıhhatli hsyırlı bebekler
:)) amin canım ya bana var gibi geliyor sen de beklemeye devam her gün deneye deneye :))) ben de denicem hangi gebelik testi alıyorsun nerden cnm

İnşallah olur rabbim gorsun yüzüne gülsün cnm
İnşallah canım hepimizin oksun bebişi hepimizin hepimizin ne çıkarsa şansımıza artık kız o değilde bu kadın milleti bunları nerden nasıl bulup çıkarıyorlar fena mıyız neyiz ya biz bak bunu bulsnın hayatındaki erkeğe acıdım ha kadın zekasıyla dövüyordur adamı kız ay allahım :)

Ne güzel ya miyaz saolasn amin insallah bekleyen herkese versn Rabbm bu bahsettiğinz testi pek anlamadim ama okuyup anlamaya calisicam
Ben anlatayım kuşum ya uğraşma bi daha şimdi biraz idrar böyle üç dört damla kadar olacak içinede üç dört damla kanını damlatıp karıştırıp onu çekip teste damlatacaksın kız buda yemek tarifi gibi oldu ha :KK70:ama böyle yaptım ben canım

X