-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.881
Al canım valla şaka bi yana bu uygun ysni gerçektenOlsun benim bu ay yok gibi kullanırım önümüzdeki maçlarda da :)))
Ay sen bize takıl kuzum ya ne yanlızı bak ne güzel sohbet açılırsın gitme bi yerlere yanlız kalmak yook
Bende aldim 30luk olandan maçlara bakacağız lazim olacakHerkesi örgütledim laboguick sayemde satış patlaması yaratacak sende al netten 50 tsnesi 37 tl sıkıldıkça yap benim gibi canımeczanelerde pahalı baktım olmuyor istettim
Allah cümlemizden razı olsun canım benimAllah razi olsun hep beraber ortağı olalm bu işin insallah
Benim hikaye karışık cnm geçen sene bu Zamanlar denemeye başladık ağustosta kürtaj oldum gelişim geriliğinden bi 5 ay istemedim 3 aydır tekrar istiyorum nasip bakalım.. Hamile kalsam da 3 aya kadar riskli haşimato olduğum içinSen ne kadardr bekliyosn burcis
Mantıklı ama değil mi canım dışarda alıyoruz 5 tl ne gerek var ki bu uyguna geliyorBende aldim 30luk olandan maçlara bakacağız lazim olacak
Çok iyi yaaa ama biraz bekleyim ben almak için zaten adet olursam aşılama içim gidecem ondan sonrada ne kadar lazım olur bilmemHerkesi örgütledim laboguick sayemde satış patlaması yaratacak sende al netten 50 tsnesi 37 tl sıkıldıkça yap benim gibi canımeczanelerde pahalı baktım olmuyor istettim
Sen bilirsin canım fiyat bu faydam dokunsun ysni çünkü kendimden biliyorum az bi belirti olsa hemen koşup bi yığın para döküyoruz testlere bunuygun geldi işede yarıyor sonuç olarakÇok iyi yaaa ama biraz bekleyim ben almak için zaten adet olursam aşılama içim gidecem ondan sonrada ne kadar lazım olur bilmem
Aslında kafamda karışmadı değil alsam mı acaba ay bide uyanıyorum artık zırt bırt gitmeye
Geçen ay aynı markanın erken gebelik testini almıştım 5 gün kala yaptım negatif çıktı normal gebelikte isteseymişim iyiydi aslında kendimi tutmak için almıyordum :)) ama seninle birlikte gaza geldim heyecanlandım Akçam yarın :))))Al canım valla şaka bi yana bu uygun ysni gerçekten
Benim hikaye karışık cnm geçen sene bu Zamanlar denemeye başladık ağustosta kürtaj oldum gelişim geriliğinden bi 5 ay istemedim 3 aydır tekrar istiyorum nasip bakalım.. Hamile kalsam da 3 aya kadar riskli haşimato olduğum için
Ben testlere para dökmekten sıkıldım böyle olmaz dedim sonra ben niye eczaneye gidip duruyorum isteteyim hem uygun hem ayağıma gelsin diyip istettim iyi oldu iyi :)Geçen ay aynı markanın erken gebelik testini almıştım 5 gün kala yaptım negatif çıktı normal gebelikte isteseymişim iyiydi aslında kendimi tutmak için almıyordum :)) ama seninle birlikte gaza geldim heyecanlandım Akçam yarın :))))
Buldum buldum yapmakdan vazgectim yakalanincayapacamCnm en üstte ismine tıkla hesaba giriyorsun sonra gizlilik var yan tarafta çıkıyo istersen teli yan tut gizliliğin olduğu yerde
Kız hem tutamıyıruz ki bişey öğrensek aha bi kurt başlıyor bizi kemirmeye hayırbevde olmasaydı koşa koşa eczaneye gidip alırdım ki ben gündüz olsa belki de sende giderdin değil mi en iyisimi bulunsun elimizin altında :)Geçen ay aynı markanın erken gebelik testini almıştım 5 gün kala yaptım negatif çıktı normal gebelikte isteseymişim iyiydi aslında kendimi tutmak için almıyordum :)) ama seninle birlikte gaza geldim heyecanlandım Akçam yarın :))))
Aha o niye ay niye uğraşıyorsun hem ya gören görsün :) özgürüz biz alla alla ya :)Buldum buldum yapmakdan vazgectim yakalanincayapacam
Herkes gorsun kocam gormesin kiz abow ben adamda ne erkeklik birakmisim nede ozel dograr adam beni sonra cig cig yer ya biliomusunAha o niye ay niye uğraşıyorsun hem ya gören görsün :) özgürüz biz alla alla ya :)
Ay amin canım ya hepbirlikte inşallahh ?Allahm hikayenin en sonunu tatlis minis bi cennet kokuluyla sonlardrsn insallah canm
Herkes gorsun kocam gormesin kiz abow ben adamda ne erkeklik birakmisim nede ozel dograr adam beni sonra cig cig yer ya biliomusun