- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.446
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.841
Senin yine çift çizgi süperr :)) bence var gibi sen de ya beklemeyip sağlıkocağına kan testi versen yarın netleşir :))) hayırlısıEvet idrar ve kan atıyorum bak iğneyi parmağıma batırdım sıktım aldım
Aynen canım böyle cümbür cemaat bebiş brkliyoruz inşallah bir an evvel olacakCok tsk ederm saolun smdi hepimz hamilelik mi bekliyorz
Evet belli bi zaman geçinde çift oluyor kız korkma hem iğne acıtmıyor batır çek hemen bitti :) inşallah canım hepimizin olsun sizler içinde istiyorum allahtan sağlıklı sıhhatli hsyırlı bebeklerSenin yine çift çizgi süperr :)) bence var gibi sen de ya beklemeyip sağlıkocağına kan testi versen yarın netleşir :))) hayırlısı
Sagol cnm öğrenmiş oldum kaset testiİyi yapmışsın canım benim afiyet bal şeker olsun bizde kocamla yemeğe çıktık yeni geldik eve kocam çay demliyor bende fiskos yapıyorum :)
Aynen canım böyle cümbür cemaat bebiş brkliyoruz inşallah bir an evvel olacak
Çift çizgi çıktı yine canı bakSağol cnm ee peki yaptığın testte sonuç ne
Amin sadece bana değil cümlemize versin burdaki herkes benim gibi tatlım sıcak bazı topiclerde cevap bile alamıyorsun ben buna çok kızıyorum ve girdikçe mesajları gördükçe cevaplamaya çalışıyorum canım bizim topictekiler candır caaannnnInsallah insallah mirzacm cok sicakkanli karsiladin bugun bizleri Rabbm insallah gönlüne gore versn canm
Insallah insallah miyaz cok sicakkanli karsiladn bugun bize insallah Rabbm goblune gore sağlıklı bi bebis versn
İnşallah olur rabbim gorsun yüzüne gülsün cnmÇift çizgi çıktı yine canı bak
Bu yöntem gerçekten işe yarıyomu cnm adetten ne kadar önce yaptın ilk olarak merak ettim şimdi benim hala adet ağrılarım var ama henüz olmadıÇift çizgi çıktı yine canı bak
Ay allah bağışlasın oğluşunuu canımSagol cnm öğrenmiş oldum kaset testi
Afiyetler olsun sizede benim kociş çalışıyo bende ogluşumla mısır yiyom...
:)) amin canım ya bana var gibi geliyor sen de beklemeye devam her gün deneye deneye :))) ben de denicem hangi gebelik testi alıyorsun nerden cnmEvet belli bi zaman geçinde çift oluyor kız korkma hem iğne acıtmıyor batır çek hemen bitti :) inşallah canım hepimizin olsun sizler içinde istiyorum allahtan sağlıklı sıhhatli hsyırlı bebekler
İnşallah canım hepimizin oksun bebişi hepimizin hepimizin ne çıkarsa şansımıza artık kız o değilde bu kadın milleti bunları nerden nasıl bulup çıkarıyorlar fena mıyız neyiz ya biz bak bunu bulsnın hayatındaki erkeğe acıdım ha kadın zekasıyla dövüyordur adamı kız ay allahım :)İnşallah olur rabbim gorsun yüzüne gülsün cnm
Beş gün önce canım valla bu şekilde öğrenenler varmış bakalım ben hamileysem gerçekten garantilemiş olacazBu yöntem gerçekten işe yarıyomu cnm adetten ne kadar önce yaptın ilk olarak merak ettim şimdi benim hala adet ağrılarım var ama henüz olmadı
Konus tabijide cnm hgArkadaşlar meraba iyi aksamlar araniza yeni katldm uzun zamandr buralari uzaktan takip ediyodm ama dedmki artk sende konsmalisin sennle ayni şeyi yaşayanlarla
Ben anlatayım kuşum ya uğraşma bi daha şimdi biraz idrar böyle üç dört damla kadar olacak içinede üç dört damla kanını damlatıp karıştırıp onu çekip teste damlatacaksın kız buda yemek tarifi gibi oldu haNe güzel ya miyaz saolasn amin insallah bekleyen herkese versn Rabbm bu bahsettiğinz testi pek anlamadim ama okuyup anlamaya calisicam
Deniyorum hemenCnm hesap ayarları içinde kullanıcı adı değiştirme var orda değiştirebilirsin
Umut oldun bana canım :) inşallah eşimde öyle söylüyor hcgde bile 15 gün sonra çıkarken idrarda nasıl hemen çıksın diyor. Umarım bu sefer olmuşturHayır canım adetin geçmesini bekle herkesin erken belirmeyebiliyor ikinci çizgi