2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Herkesi örgütledim laboguick sayemde satış patlaması yaratacak sende al netten 50 tsnesi 37 tl sıkıldıkça yap benim gibi canım:KK70: eczanelerde pahalı baktım olmuyor istettim
Çok iyi yaaa ama biraz bekleyim ben almak için zaten adet olursam aşılama içim gidecem ondan sonrada ne kadar lazım olur bilmem
Aslında kafamda karışmadı değil alsam mı acaba ay bide uyanıyorum artık zırt bırt gitmeye

Çok iyi yaaa ama biraz bekleyim ben almak için zaten adet olursam aşılama içim gidecem ondan sonrada ne kadar lazım olur bilmem
Aslında kafamda karışmadı değil alsam mı acaba ay bide uyanıyorum artık zırt bırt gitmeye
Sen bilirsin canım fiyat bu faydam dokunsun ysni çünkü kendimden biliyorum az bi belirti olsa hemen koşup bi yığın para döküyoruz testlere bunuygun geldi işede yarıyor sonuç olarak

Benim hikaye karışık cnm geçen sene bu Zamanlar denemeye başladık ağustosta kürtaj oldum gelişim geriliğinden bi 5 ay istemedim 3 aydır tekrar istiyorum nasip bakalım.. Hamile kalsam da 3 aya kadar riskli haşimato olduğum için :KK43:

Allahm hikayenin en sonunu tatlis minis bi cennet kokuluyla sonlardrsn insallah canm

Geçen ay aynı markanın erken gebelik testini almıştım 5 gün kala yaptım negatif çıktı normal gebelikte isteseymişim iyiydi aslında kendimi tutmak için almıyordum :)) ama seninle birlikte gaza geldim heyecanlandım Akçam yarın :))))
Ben testlere para dökmekten sıkıldım böyle olmaz dedim sonra ben niye eczaneye gidip duruyorum isteteyim hem uygun hem ayağıma gelsin diyip istettim iyi oldu iyi :)

Geçen ay aynı markanın erken gebelik testini almıştım 5 gün kala yaptım negatif çıktı normal gebelikte isteseymişim iyiydi aslında kendimi tutmak için almıyordum :)) ama seninle birlikte gaza geldim heyecanlandım Akçam yarın :))))
Kız hem tutamıyıruz ki bişey öğrensek aha bi kurt başlıyor bizi kemirmeye hayırbevde olmasaydı koşa koşa eczaneye gidip alırdım ki ben gündüz olsa belki de sende giderdin değil mi en iyisimi bulunsun elimizin altında :)

X