-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.821
Tatlım evdebyapılan normal testler varya idrar damlattığın dur bak atayım bak bu kaset test yani adı bide çubuk var onuda idrarına tutuyorsunKaset test nedir ki..ben hiç test yapmamış biri olarak ilk duydum
Anladım tatlım karışık durumlar... Daha gençmişsin de vardır Zaman'ı sen eşinle aranı iyi tut eşine keçiboynuzu pekmezi yedir başkalarından etkilenme psikolojini bozup germesin. O zaman vücutta etkilenip daha zorlaşıyor herşey...Çünkü aynı evde yaşıyoruz kesemiz ortak karışık bi durum yani faha kucukmusuz o yüzden ayırmak istemediler mecburen bi evde yaşayınca babasıyla da aynı işte calsisinca eşim mecbur babasından izin almak zorunda ki o gün hastaneye gidebilsin
İyi yapmışsın canım benim afiyet bal şeker olsun bizde kocamla yemeğe çıktık yeni geldik eve kocam çay demliyor bende fiskos yapıyorum :)Hb naparsınızelimde çay ve tel bi bakem dedim
Hayır canım adetin geçmesini bekle herkesin erken belirmeyebiliyor ikinci çizgiKızlar adete 8 gün var bugn erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce erken mi yapmışım Doğru olabilir mi test sonucu
Evet ben de bi kaç topikte okurken gördüm resimlerini daha net sonuç veriyormuş. Beklememek için alternatif çözümlerKızlaarr kadınlar kulübünde bi topic gördüm dün kanla idrar karıştırıp idrar testi varya kaset testler onlara damlatıyorlarmış erken çıkıyormuş varsa gebelik
Sağol cn. TSK ederimBen aldım canım bi sıkıntısı yok üretim 2017 üstelik
Hoşgeldin tatlım iyi yapmışsın ferahlarsın burda muhabbet güzelArkadaşlar meraba iyi aksamlar araniza yeni katldm uzun zamandr buralari uzaktan takip ediyodm ama dedmki artk sende konsmalisin sennle ayni şeyi yaşayanlarla
Vee been yine dayanamayıp denedim her zamanki gibiEvet ben de bi kaç topikte okurken gördüm resimlerini daha net sonuç veriyormuş. Beklememek için alternatif çözümler
Hoşgeldin ben de bugün katıldım okuyup takip ediyordum bugün yazmaya başladım :) paylaştıkça daha güzelArkadaşlar meraba iyi aksamlar araniza yeni katldm uzun zamandr buralari uzaktan takip ediyodm ama dedmki artk sende konsmalisin sennle ayni şeyi yaşayanlarla
Evet cnm ister istemez her ay adet günü yaklaşınca bi stres basıyorAnladım tatlım karışık durumlar... Daha gençmişsin de vardır Zaman'ı sen eşinle aranı iyi tut eşine keçiboynuzu pekmezi yedir başkalarından etkilenme psikolojini bozup germesin. O zaman vücutta etkilenip daha zorlaşıyor herşey...
Gerçekten mi kan ile mi karıştırıp denedin sonuç ne Nasıl aldın kanı benim Can'ım tatlıdırVee been yine dayanamayıp denedim her zamanki gibigüya adeti bekleyecem pehhh ne duysam bi koşu yapıyorum hemen
Rica ederim güzelim eczanelerde pahalı gerek yok tani ben üç senedir netten slıyorım bişeyler hatta telefonu bile ordan aldım siteden iki sene oldu hala gıcır gıcırSağol cn. TSK ederim
Cnm hesap ayarları içinde kullanıcı adı değiştirme var orda değiştirebilirsinYa ben nickimi degismem lazim nasil degistirebilirim :)
Evet idrar ve kan atıyorum bak iğneyi parmağıma batırdım sıktım aldımGerçekten mi kan ile mi karıştırıp denedin sonuç ne Nasıl aldın kanı benim Can'ım tatlıdır
Hoşgeldin ben de bugün katıldım okuyup takip ediyordum bugün yazmaya başladım :) paylaştıkça daha güzel
Rica ederim güzelim eczanelerde pahalı gerek yok tani ben üç senedir netten slıyorım bişeyler hatta telefonu bile ordan aldım siteden iki sene oldu hala gıcır gıcır
Sizde öylesiniz canııımmcok kafa dengi bi bayansin
Cok tsk ederm saolun smdi hepimz hamilelik mi bekliyorzHoşgeldin tatlım iyi yapmışsın ferahlarsın burda muhabbet güzel