- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.801
Ovilasyon testi kullan yada akintidan takip et cnmKızlar benim adet günlerim bazen 2gun ya ileri ya geri oluyor yumurtlama gününü nasıl ayarlicam
Canim 21 yasindasin bende 23 ckk fark yok mrrak etme ama ben arastirmaciyim biraz :)Sağol cnm daha yaşım küçük olduğu için çokta küçük sayilmam belki ama işte bende nasıl hamile kalirim diye arastiyorum sizin paylastiklariniza bakıyorum
Ben rahatım benimkinin kafasını kaşıyacak zamanı yok :)Hahahah :) ay dusunemiyorum kendimi o zaman :)
Yumurtlama testi al canım nette uygun içinde 50 tane varKızlar benim adet günlerim bazen 2gun ya ileri ya geri oluyor yumurtlama gününü nasıl ayarlicam
Sağol cnm netten alışveriş yPmaya eşim güvenmiyor ki ne bilim bilemedimYumurtlama testi al canım nette uygun içinde 50 tane var
Kayınvalidenin bu durumdan neden haberi varki. Hayır sen o kadar uğraşıyorsun eşinin bakış açısı üzücü yaniİşte bende arastiyorum bakalim yarın hastaneye gidicem kontrole aslinda gittim daha önce bakıldı hormon testlerim yapıldı herşey normal çıktı bi hsg cektirmemi istedi o arada da hastane de cihaz bozuktu öyle kaldı o ay sonrada bi kaç bisiler oldu derken erteledik esiminde sperm testi vermesi gerekiyordu zar zor ikna ettim vermesi için kayinvalidem tek git oğlum kimse ogrenmesin sonucu deyince eşim işyerinden geçmiş bensiz hastaneye veremedi yetersiz geldi o da öyle kaldı şimdide ben kendime güveniyorum diyor
Cnm ne zamandir evlisin ki bu zamana kadar arastirmadan hemen hsg mi cekilmeye kalktin yasin biraz kucuk bitkisel kurler denemeni tavsiye ederim...yane ben deliyimde sende boyle olmaİşte bende arastiyorum bakalim yarın hastaneye gidicem kontrole aslinda gittim daha önce bakıldı hormon testlerim yapıldı herşey normal çıktı bi hsg cektirmemi istedi o arada da hastane de cihaz bozuktu öyle kaldı o ay sonrada bi kaç bisiler oldu derken erteledik esiminde sperm testi vermesi gerekiyordu zar zor ikna ettim vermesi için kayinvalidem tek git oğlum kimse ogrenmesin sonucu deyince eşim işyerinden geçmiş bensiz hastaneye veremedi yetersiz geldi o da öyle kaldı şimdide ben kendime güveniyorum diyor
Çünkü aynı evde yaşıyoruz kesemiz ortak karışık bi durum yani faha kucukmusuz o yüzden ayırmak istemediler mecburen bi evde yaşayınca babasıyla da aynı işte calsisinca eşim mecbur babasından izin almak zorunda ki o gün hastaneye gidebilsinKayınvalidenin bu durumdan neden haberi varki. Hayır sen o kadar uğraşıyorsun eşinin bakış açısı üzücü yanisonuçta sağlıkla ilgili birşey güven olayı değil...
6. Ayda 2yil oluyor tam geçen sene 8ayda gitmiştim ilk ay korunduk sadece sonra 1 seneyi geçti baktık olmadı artık buyukler gorumcem soruyor niye yok niye olmadı biz evlendik bizde böyle bisi olmadı yani resimde sorun yok gibisinden konuşmaya başladılar eltim benden sonra evlendi 2ciye hamile yani eşimin ablasinda bi sorun yok kardesinde bi sorun yok esimde de bi sorun yoktur dediler bende o zmaan sorun bendeyse doktora gidicem dedim ve gittim hersey normal çıktıCnm ne zamandir evlisin ki bu zamana kadar arastirmadan hemen hsg mi cekilmeye kalktin yasin biraz kucuk bitkisel kurler denemeni tavsiye ederim...yane ben deliyimde sende boyle olma
Ay vakti varmis demekki sikintinin kimde ciktiginin onemi var mi ya sendeyse sikinti bosuyacaklarmi yada kocandaysa bosayacan mi canim inanki en onemli sey piskoloji moralini iyi tut Allahin izniylr olur canim6. Ayda 2yil oluyor tam geçen sene 8ayda gitmiştim ilk ay korunduk sadece sonra 1 seneyi geçti baktık olmadı artık buyukler gorumcem soruyor niye yok niye olmadı biz evlendik bizde böyle bisi olmadı yani resimde sorun yok gibisinden konuşmaya başladılar eltim benden sonra evlendi 2ciye hamile yani eşimin ablasinda bi sorun yok kardesinde bi sorun yok esimde de bi sorun yoktur dediler bende o zmaan sorun bendeyse doktora gidicem dedim ve gittim hersey normal çıktı
Yok tabiki de cnm da işte insanin zoruna gidiyor öyle demeleri çok şükür ki eşim bisi demiyor bu konuda Allah razı olsun bakalım işte yarın gidicem zaten ben çok stres yaparım ondan mı anladım kiAy vakti varmis demekki sikintinin kimde ciktiginin onemi var mi ya sendeyse sikinti bosuyacaklarmi yada kocandaysa bosayacan mi canim inanki en onemli sey piskoloji moralini iyi tut Allahin izniylr olur canim
Ben aldım canım bi sıkıntısı yok üretim 2017 üstelikSağol cnm netten alışveriş yPmaya eşim güvenmiyor ki ne bilim bilemedim
Hoşgeldin canımcımHayırlı akşamlar ben geldimm
Kaset test nedir ki..ben hiç test yapmamış biri olarak ilk duydumKızlaarr kadınlar kulübünde bi topic gördüm dün kanla idrar karıştırıp idrar testi varya kaset testler onlara damlatıyorlarmış erken çıkıyormuş varsa gebelik
Hb naparsınızHoşgeldin canımcım
Sakjn ol stres yaoma cnmYok tabiki de cnm da işte insanin zoruna gidiyor öyle demeleri çok şükür ki eşim bisi demiyor bu konuda Allah razı olsun bakalım işte yarın gidicem zaten ben çok stres yaparım ondan mı anladım ki