- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.800
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.861
Konus tabijide cnm hg
Çok tşk ederm arkadaşım hosbuldum hepinizde çok sicaksinz gerçekten artk gitmem buralardan gerçekten tek başına zor yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konus tabijide cnm hg
Cnm hesap ayarlarini bulamadim telde yaCnm hesap ayarları içinde kullanıcı adı değiştirme var orda değiştirebilirsin
Ne mutlu bana o zaman canım daha car kırmızıyı görmeden umudu yitirmek yok hatta görsek bile yitirmek yok o bebişler illaki gelecekler biraz nazlılar sadece annelerine naz yapıyorlar daha bitatlı gelsinler diye hamilesindir inşallah canım sıkıntı yapma adam doğru demiş bazıları gidip test yaptırıyor yok bi hafta on gün sonra gidiyor hamileUmut oldun bana canım :) inşallah eşimde öyle söylüyor hcgde bile 15 gün sonra çıkarken idrarda nasıl hemen çıksın diyor. Umarım bu sefer olmuştur
Ben anlatayım kuşum ya uğraşma bi daha şimdi biraz idrar böyle üç dört damla kadar olacak içinede üç dört damla kanını damlatıp karıştırıp onu çekip teste damlatacaksın kız buda yemek tarifi gibi oldu ha ama böyle yaptım ben canım
Kizim deli manyak harbiden adin gibi olursun bak tek kalinirmi hic hele biz varken canim cok ayip olurÇok tşk ederm arkadaşım hosbuldum hepinizde çok sicaksinz gerçekten artk gitmem buralardan gerçekten tek başına zor yani
Laboguick canım netten istettim ay he ya adeti bekleyecem tamam diyorum bişey görüyorum hoppaaa koş ki koşasın:)) amin canım ya bana var gibi geliyor sen de beklemeye devam her gün deneye deneye :))) ben de denicem hangi gebelikesti alıyorsun nerden cnm
Aynen valla haklisin smdi bunda sizler ne kadardr bekliyosunz bebisinizi aslnda benmki cok fazla olmadi ama iste korkuyo insan ya bide her ay ayni sey olncaKizim deli manyak harbiden adin gibi olursun bak tek kalinirmi hic hele biz varken canim cok ayip olur
Ben geri kalmayayım yarın sipariş vereyim gelince 25 marta kadar yaparım :)) seni çok iyi anlıyorum evde olsa ben de hemen yapardım :dLaboguick canım netten istettim ay he ya adeti bekleyecem tamam diyorum bişey görüyorum hoppaaa koş ki koşasın
Canım ben 11 gün önce çatlatma iğnesi oldum ilk hafta test yaptım iğnenin etkisi ne zaman geçecek diye takip eymek için hep silik bi çizgi beş dakika falan sonra çıktı sonra ara verdim üç dört gün yapıp 8.ci 9.cu gün yaptım hiç bişey çıknadı dün ve vbugün bi kaç saat sonra ikinci silik çizgi çıkıyor ama iğneden mi bilemiyorum ama hep çıkmıyor diğer topicte hiç çıkmayan çok var gördüğüm kadarıyla çıkıpta hamile olanlarda var herkeste çıkmıyor yani adetimdde beş gün var canım unutmuşum yazmatıVayyy iyiymis ya sonuc alanlar var yani peki smdi senn adetine ne kadar var ..birde bunu ilk gunlerde de denemek lazm hani yine cift cizgi cikiyomu diye.yani acaba hepmi cift cizgi cikiyo gerci siz denemistirsinz dimi
Manyadım ben canım yaa :) yanlızım bide gündüz kendime icat çıkarıyorum işte istet tabi 50 tanesi 37 tlBen geri kalmayayım yarın sipariş vereyim gelince 25 marta kadar yaparım :)) seni çok iyi anlıyorum evde olsa ben de hemen yapardım :d
İnş hamişsindir cnm çok merak ettim ben şimdi evde testte yok denerdimBeş gün önce canım valla bu şekilde öğrenenler varmış bakalım ben hamileysem gerçekten garantilemiş olacaz
Ay sen bize takıl kuzum ya ne yanlızı bak ne güzel sohbet açılırsın gitme bi yerlere yanlız kalmak yookÇok tşk ederm arkadaşım hosbuldum hepinizde çok sicaksinz gerçekten artk gitmem buralardan gerçekten tek başına zor yani
5 ay bekleyen 3kisi var 6kasimda evlenmis yane biri ben biri miyaz iste divee arkadaslrimiz degisiyorAynen valla haklisin smdi bunda sizler ne kadardr bekliyosunz bebisinizi aslnda benmki cok fazla olmadi ama iste korkuyo insan ya bide her ay ayni sey olnca
Oh oh hadi insallah canm benm insallahCanım ben 11 gün önce çatlatma iğnesi oldum ilk hafta test yaptım iğnenin etkisi ne zaman geçecek diye takip eymek için hep silik bi çizgi beş dakika falan sonra çıktı sonra ara verdim üç dört gün yapıp 8.ci 9.cu gün yaptım hiç bişey çıknadı dün ve vbugün bi kaç saat sonra ikinci silik çizgi çıkıyor ama iğneden mi bilemiyorum ama hep çıkmıyor diğer topicte hiç çıkmayan çok var gördüğüm kadarıyla çıkıpta hamile olanlarda var herkeste çıkmıyor yani adetimdde beş gün var canım unutmuşum yazmatı
Herkesi örgütledim laboguick sayemde satış patlaması yaratacak sende al netten 50 tsnesi 37 tl sıkıldıkça yap benim gibi canım eczanelerde pahalı baktım olmuyor istettimİnş hamişsindir cnm çok merak ettim ben şimdi evde testte yok denerdim
İnşallah vardır hepimizinde olsun inşalah tez zamandaOh oh hadi insallah canm benm insallah
Olsun benim bu ay yok gibi kullanırım önümüzdeki maçlarda da :)))Manyadım ben canım yaa :) yanlızım bide gündüz kendime icat çıkarıyorum işte istet tabi 50 tanesi 37 tl
Sen ne kadardr bekliyosn burcisBen geri kalmayayım yarın sipariş vereyim gelince 25 marta kadar yaparım :)) seni çok iyi anlıyorum evde olsa ben de hemen yapardım :d
5 ay bekleyen 3kisi var 6kasimda evlenmis yane biri ben biri miyaz iste divee arkadaslrimiz degisiyor
Cnm en üstte ismine tıkla hesaba giriyorsun sonra gizlilik var yan tarafta çıkıyo istersen teli yan tut gizliliğin olduğu yerdeCnm hesap ayarlarini bulamadim telde ya