2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Çok haklısın canım aklıma vaka bi yol geliyo tüp bebek yaptirmasan bile yumurtalarını toplatip dollendirip dondurma işlemi yapsan. Ondan sonra denemeye devam edersin çok maliyetli bir işlem değil

Rahatsızlığını bilmiyordum yağmurcm inşallah en kısa zamanda değerlerin düzelir tüp bebeğe yönlendirme yapmadılarsa umut vardır inşallahh

Bende gurbet gurbet geziyorum benimde gözüm korktu aynen canım bende şimdi olsam hadi bilemedin 3-4 yaşında hamile kalırdım

Kızlar test yaptim çift cizgi bi tane daha yapayim dedim o da cift bu testler de yanilma payi yoktur degil mi inşallah deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler:))
Gayet belirgin testlerin cnm hayırlı olsun Kan testi ile netleştirirsin... Ne zaman yaptın testi cnm adetini kaç gün geçmişti

Teşekkür ederim canim.. aslinda hikaye uzun prolaktin seviyem yüksek oldugunu ögrendim gebe kalmaya calisirken ilac kullandim tedavisi bitti prolaktin seviyem normale düştü 4 martta. Sonra korunmayı bıraktık. Adetimin geçtiği 3. Gün canim bugün yani

Ben kimseyle dalga gecmiyorum testlerin yanilma payi var mi diye sordum... 2 aydir hormonumun da normal seviyeye düşmesi icin bekliyorum bir anlik Korkuydu bu acaba testlerde hata olurmu diye.

Ben kimseyle dalga gecmiyorum testlerin yanilma payi var mi diye sordum... 2 aydir hormonumun da normal seviyeye düşmesi icin bekliyorum bir anlik Korkuydu bu acaba testlerde hata olurmu diye.
Kuzum 2testin bukadar net cikmasi canim tebrikler yane kotu mayette soylemedim canim benim Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah

Kuzum 2testin bukadar net cikmasi canim tebrikler yane kotu mayette soylemedim canim benim Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
Teşekkür ederim anladim:))) uzun süredir bebek istedigim icin birden bire hic beklemedigim bir anda oldu.. o yüzden biraz fazla heyecan var sanirim.. Rabbim isteyen herkesin kucağini doldursun saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…