- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.761
Walla aynende oyle oluovalla bende bıktım artık ben evendıgım gunden berı
cocuk ıstıyorum olmuyorr adamla sadece çocuk için brlkte oluyorum oda bıktı bende daha artık hıcbırsey yapmak ıstemıyorum yaa
Ben artik soylemoyorumHaha şuan resmen kullanıyoruz adamları..
Aşkımm koş koşş yumurtluyomm koşşş
Sorma ya harbiden de öyle oluyorHaha şuan resmen kullanıyoruz adamları..
Aşkımm koş koşş yumurtluyomm koşşş
Bende olmasam nesenizi komden alacaksiniz yaAllah iyiliğini versin senin ya çook güldüm haa
Ay gülmekten yanaklarım acıdı be öyle mi diyor harbidenWalla aynende oyle oluo
Ben artik soylemoyorumadam kacio tohumlarim cok kiymetli benim diyo sanki cok kaliteli tohumu var
Aynende öyle iyiki varsın benimkide canım biz biye bu kadar uğraşıyoruz ki olursa zatwn olur kendiliğinden diyor sanki leylek getirecek çocuğuBende olmasam nesenizi komden alacaksiniz ya
Ben oldum Ya. 3. Gün bugğn hatta
Dr gittim bugün bir de iğneye başlayacak
Kuzum testere dişli aslan pençesi kürü yapsana yükselir değeringittiğim doktor şuan için tüp bebek önermiyor cnm aşılamada yapmadı azda olsa yumurtam var bide yaşım genç diye karalara bağlama diyor bana deger 0.34 zorlasak 0 yani tabiki rabbim önce degeri benden daha düşüklere yardım etsinde insan bunu bilince genede üzülüyor yaa
Senin bebiş te senin gibi neşe dolu olsun İnşaAllah..en kısa zamanda gelsin minikBende olmasam nesenizi komden alacaksiniz ya
Çok hızlı gidiyor dr sinir oldum aslında.aa neyse cnm kısmet inş bi dahaki aya olsun..ne iğnesine başlyacaksın ki..
Wallada oyle diyor :)Ay gülmekten yanaklarım acıdı be öyle mi diyor harbiden
Çok hızlı gidiyor dr sinir oldum aslında.
Fostimon iğne.
Yumurta geliştirici sanırım o da
Ay göbişim çatladı gülmekten kızWallada oyle diyor :)
Ay insallah kocama benzer diye korkuyorum cok cirkin bi cocujlugu varmis kocaminSenin bebiş te senin gibi neşe dolu olsun İnşaAllah..en kısa zamanda gelsin minik
Adamı gömdün gömdün bi okusalar varya bizi boşarlar haaa bereketten bilmiyorlar yaAy insallah kocama benzer diye korkuyorum cok cirkin bi cocujlugu varmis kocamin
Walla oyle dio yakinlasiyorum ben sonrada vermicem vermicem benim degilmi vermicem diyo pislikligine yapio bana :)Ay göbişim çatladı gülmekten kız
Ya ben nickimi degismem lazim nasil degistirebilirim :)Adamı gömdün gömdün bi okusalar varya bizi boşarlar haaa bereketten bilmiyorlar ya
Klomeni zaten 6ay kadar veriyorlarmia canimHer doktorun ilaçları da farklı mı ya anlamadım..bende perşembe gidicem bakalım ne diyecek kesin klomen verir yine..
Biliyorum tatlım sorun degil inan bana.Samimiyetime ver :) sizleri jendime yabancı görmüyorum inanki yüzyüze hiç görüşmemiş olsak bile