- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilk bebegim olucak inşallah 29 yaşındayim canimbenim yaş 31 ilk bebeğimi kaybettim yani inş hamile olursam ilk çocuğum olacak ..1,5 yıllık evliyim..
Çok haklısın canım aklıma vaka bi yol geliyo tüp bebek yaptirmasan bile yumurtalarını toplatip dollendirip dondurma işlemi yapsan. Ondan sonra denemeye devam edersin çok maliyetli bir işlem değilgittiğim doktor şuan için tüp bebek önermiyor cnm aşılamada yapmadı azda olsa yumurtam var bide yaşım genç diye karalara bağlama diyor bana deger 0.34 zorlasak 0 yani tabiki rabbim önce degeri benden daha düşüklere yardım etsinde insan bunu bilince genede üzülüyor yaa
Rahatsızlığını bilmiyordum yağmurcm inşallah en kısa zamanda değerlerin düzelir tüp bebeğe yönlendirme yapmadılarsa umut vardır inşallahhgittiğim doktor şuan için tüp bebek önermiyor cnm aşılamada yapmadı azda olsa yumurtam var bide yaşım genç diye karalara bağlama diyor bana deger 0.34 zorlasak 0 yani tabiki rabbim önce degeri benden daha düşüklere yardım etsinde insan bunu bilince genede üzülüyor yaa
Bende gurbet gurbet geziyorum benimde gözüm korktu aynen canım bende şimdi olsam hadi bilemedin 3-4 yaşında hamile kalırdımO kadar güzel bir konuya degindinki. Benim oğlum da zor büyüdü çalışan anneyim ve gurbetteyim bu nedenle gözümü karartamedim. Oglan 5 yaşını doldurdu başladık istedik ilk iki yıl ha oldu ha olur diye üzerine düşmedim. Sonra Dr gittim. Miyon çıktı. İki kapalı miyon ameliyatı oldum. Bu süreç tamamlandı Dr 6 ay içinde gebe kalırsın dedi ve 3. Ay gebe kaldım gelişmedi düşük sonrası kürtaj oldum
Şimdiki aklım olsa oğlan iki yaşı doldurduğunda alırdım ikinciyi.
Gayet belirgin testlerin cnm hayırlı olsun Kan testi ile netleştirirsin... Ne zaman yaptın testi cnm adetini kaç gün geçmiştiKızlar test yaptim çift cizgi bi tane daha yapayim dedim o da cift bu testler de yanilma payi yoktur degil mi inşallah deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler:))
Net hamilesin dalga gecmioaun demi bizleKızlar test yaptim çift cizgi bi tane daha yapayim dedim o da cift bu testler de yanilma payi yoktur degil mi inşallah deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler:))
Kuzum 2testin bukadar net cikmasi canim tebrikler yane kotu mayette soylemedim canim benim Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahBen kimseyle dalga gecmiyorum testlerin yanilma payi var mi diye sordum... 2 aydir hormonumun da normal seviyeye düşmesi icin bekliyorum bir anlik Korkuydu bu acaba testlerde hata olurmu diye.
Eyvallah canım sağolBiliyorum tatlım sorun degil inan bana.
Hiç bilmiyorum canım:) işin kötü yanı benimki nickimi biliyor :)Ya ben nickimi degismem lazim nasil degistirebilirim :)
Benimkkde ogrenir yakknda bu gidisle :)Hiç bilmiyorum canım:) işin kötü yanı benimki nickimi biliyor :)
Teşekkür ederim anladim:))) uzun süredir bebek istedigim icin birden bire hic beklemedigim bir anda oldu.. o yüzden biraz fazla heyecan var sanirim.. Rabbim isteyen herkesin kucağini doldursun saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim inşallahKuzum 2testin bukadar net cikmasi canim tebrikler yane kotu mayette soylemedim canim benim Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
Canım ikiside koyu hemde hadi hayırlı olsun ikiside ysnlış olamaz bide bu koyuluklaKızlar test yaptim çift cizgi bi tane daha yapayim dedim o da cift bu testler de yanilma payi yoktur degil mi inşallah deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler:))
Aman diyim :)Benimkkde ogrenir yakknda bu gidisle :)
Insaallah canim benim bebisinde sende saglik dolunTeşekkür ederim anladim:))) uzun süredir bebek istedigim icin birden bire hic beklemedigim bir anda oldu.. o yüzden biraz fazla heyecan var sanirim.. Rabbim isteyen herkesin kucağini doldursun saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim inşallah
Hahahah :) ay dusunemiyorum kendimi o zaman :)Aman diyim :)