- 25 Mayıs 2010
- 1.049
- 1.446
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.541
Sana da geçmiş olsun cnm. 8 ağusta kürtaj oldum 12 eylül de tekrar adet görmeye başladım. Kanamam pek olmadı leke şeklindeydi 2 hafta fln. üzerinden baya geçti psikolojik olarak biraz yaraladı beni tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktuğumdan 5-6 ay isteyemedim.Geçmiş olsun canım. Bende aynı nedenle kurtaj oldum. Kaç gün sürdü kanama. İlk adet ne zaman oldun.
Allah hayırlı ve sağlıklı evlad nasip etsin inşallah cumlemize
Amin bende hep öyle dua ediyorum. Rabbim her kadına bu güzel duyguyu tattirsin Sağlıkla ve hayirlisi ileCanim Allah once hic olmayanlara sonrada sana bitane daha saglikli hayirli bi evlat versin insallah
Ay canjm insallah tutar kuzummerhaba arkadaşlar kısaca hikayemi yazayım... ekim ayında hamile kaldım klomen ile ama boş gebelik olduğu için kasımda kürtaj oldum ve şubatta korunmayı bırkatık ve şu an yine klomen kullanıyorum.. bugün çatlatma iğnesinin 6. günü .. iğnenin olduğu akşam ve 36 saat sonra -48 saat sonra ve ertesi gün aşırı ilişki oldu doktorum 10 gün ilişkiye devam dedi.. inş bu ay rabbim dualarımızı kabul eder...
Rabbim nasip etmiştir inşallah. Sizede geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar kısaca hikayemi yazayım... ekim ayında hamile kaldım klomen ile ama boş gebelik olduğu için kasımda kürtaj oldum ve şubatta korunmayı bırkatık ve şu an yine klomen kullanıyorum.. bugün çatlatma iğnesinin 6. günü .. iğnenin olduğu akşam ve 36 saat sonra -48 saat sonra ve ertesi gün aşırı ilişki oldu doktorum 10 gün ilişkiye devam dedi.. inş bu ay rabbim dualarımızı kabul eder...
Hosgldin cnm hamdolsun sen nasilsin bakimGünaydın dün yoktum bugün nasılsınız
Hoşgeldiniz çok şükür bu günümüze. Senin adet ne zamanGünaydın dün yoktum bugün nasılsınız
İnşallah meleğin bu ay gelir canım sağlıkla ve hayırlısı ileBeni de ekleyin kızlar bat 1 Nisa'n
Hoşbuldum canım benim bat 3 nisan inşallah kırmızılar yerine güzel haber alirim bendeHoşgeldiniz çok şükür bu günümüze. Senin adet ne zaman
Çok şükür iyiyim canım sizlerle daha iyi oluyorumHosgldin cnm hamdolsun sen nasilsin bakim
İlk gebelik sanırım. Çok normal benim ikinci tarumar ettiSana da geçmiş olsun cnm. 8 ağusta kürtaj oldum 12 eylül de tekrar adet görmeye başladım. Kanamam pek olmadı leke şeklindeydi 2 hafta fln. üzerinden baya geçti psikolojik olarak biraz yaraladı beni tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktuğumdan 5-6 ay isteyemedim.
Amin camimAmin bende hep öyle dua ediyorum. Rabbim her kadına bu güzel duyguyu tattirsin Sağlıkla ve hayirlisi ile
İnşallah canım inşallah sağlıkla ve hayırlısı ileHoşbuldum canım benim bat 3 nisan inşallah kırmızılar yerine güzel haber alirim bende
allah razı olsun canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin... bu ay adetin 10. gününde 3 adet yumurtam vardı büyüklükleri iyiydi erken gelişmiş dedi doktor ve o gün iğne vurdurdu.. size nacizane tavsiyem eger yumurtanın büyümesi gibi sıkıntı varsa adetin ilk gününden itibaren her gün folik asit,b12,sabah aç karnına arı sütü bal polen karışımı yiyin.. benim yumoşlar onun sayesinde 20 nin üzerine çıktı...Ay canjm insallah tutar kuzum
sağol canım allah razı olsun...Rabbim nasip etmiştir inşallah. Sizede geçmiş olsun canım
Evet ilk gebelikti.şimdi hamile kalmayı beklemek daha zor. İlk sefer 3. deneme de kalmışştım beklemiyordum haşimato olduğum için hatta adet geciktirici kullanmıştım bilmeden. Gelişim geriliğinin nedenini bilmiyorum haşimato mu o an kullandığım geciktirici ilaç mı sonuç nasip değilmiş. Hayırlısı Allah sabır versin hepimize beklemek için...İlk gebelik sanırım. Çok normal benim ikinci tarumar etti
Rabbim bir daha yasatmasin inşallah tek avuntusu gebe kalabildigimizi gördük. Ben 4.5 yıl sonra olmuyor deyip aşılama yapacak iken gebe kaldım nasip olmadı
Canim 20nin uzerine ciktiginda genelde catlatma ignesi yapmiyorlarallah razı olsun canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin... bu ay adetin 10. gününde 3 adet yumurtam vardı büyüklükleri iyiydi erken gelişmiş dedi doktor ve o gün iğne vurdurdu.. size nacizane tavsiyem eger yumurtanın büyümesi gibi sıkıntı varsa adetin ilk gününden itibaren her gün folik asit,b12,sabah aç karnına arı sütü bal polen karışımı yiyin.. benim yumoşlar onun sayesinde 20 nin üzerine çıktı...
Amin canım inşallahİnşallah canım inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile
Gününden önce mi yapmıştın canımBen 9 Şubatta yaptım negatifti. 13 Şubatta yaptım silik çizgi çıkmıştı