- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.561
Orası öyle tabiki ama kötüye yormsAllah herkesi korusun canimm hersey kul icin imtahan iste canim ne olacagi belli olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası öyle tabiki ama kötüye yormsAllah herkesi korusun canimm hersey kul icin imtahan iste canim ne olacagi belli olmaz
Yapıyorlar canım benim 23 tüCanim 20nin uzerine ciktiginda genelde catlatma ignesi yapmiyorlar
Eveet nerdeydin pazar gezmesi miGünaydın dün yoktum bugün nasılsınız
yaaa öyle mi neden ??? benimkiler 22.20.18 idiCanim 20nin uzerine ciktiginda genelde catlatma ignesi yapmiyorlar
Kaynanamlarda toplanmıştık yemek sohbet derken pazar günümü öyle bitirdim bu haftaEveet nerdeydin pazar gezmesi mi
Benimde 23 tü yapıldı canım büyük olunca yapılmazsa kistleşebiliyor diye yapılıyoryaaa öyle mi neden ??? benimkiler 22.20.18 idi
Bende hesap sorar gibi tövbe tövbekusura bakma canımKaynanamlarda toplanmıştık yemek sohbet derken pazar günümü öyle bitirdim bu hafta
yani bende öyle diye biliyordum canım.. umarım 3 de çatlamıştır.. doktor kontrole çağırmadı iğneden sonra ama önümüzdeki ay gidicem çatlama kontrolüne inş..Benimde 23 tü yapıldı canım büyük olunca yapılmazsa kistleşebiliyor diye yapılıyor
iğnenin kaçıncı günü canım??Kızlar bugün sabah yine ilk idrarla test yaptım çok silik bi çizgi belirdi yine bi kaç saat sonra ama bu iğne etkisi mi ki yolluyorum bakın bi görünürse tabiEki Görüntüle 1970471
doktorunu değiştir canım ve en baştan adetin 3. günü hormon testlerini yaptır.. yaşın kaç belki küçükse akışına bırakmıştır.. ondan olabilir.yaaa arkadaslar okuyorum siz nerdeyse yeni bebis dusunuyorsunuz ben 17 aydir dusunuyorum doktor bana ne klomen ne catlatma ignesi ne baska bisi verdi yaaa kafayi yemek uzereyim artik
21.ci gün bakılıyor canım bildiğim kadarıyla ve evet belli oluyor tabiyani bende öyle diye biliyordum canım.. umarım 3 de çatlamıştır.. doktor kontrole çağırmadı iğneden sonra ama önümüzdeki ay gidicem çatlama kontrolüne inş..
adetin 19.günü progestrona baktırsam belli olur değil mi çatlayıp çatlamadığı ??
11 canım ama 8.ci gününde falan yaptırdığımda hiç bişey çıkmıyordu hatta etkisi çabuk geçt heralde diye yazdım burayada dün ve bugün kslınca çizgi beliriyor böyle anlayamadım bak burda daha net görünür belkiiğnenin kaçıncı günü canım??
Tek doktorla kalma canım doktor değiştir ve bu kadar zamandır deniyorum artık ilaç tedavisi olmak istiyorum deyaaa arkadaslar okuyorum siz nerdeyse yeni bebis dusunuyorsunuz ben 17 aydir dusunuyorum doktor bana ne klomen ne catlatma ignesi ne baska bisi verdi yaaa kafayi yemek uzereyim artik
11 canım ama 8.ci gününde falan yaptırdığımda hiç bişey çıkmıyordu hatta etkisi çabuk geçt heralde diye yazdım burayada dün ve bugün kslınca çizgi beliriyor böyle anlayamadım bak burda daha net görünür belki
Yok canım sorun degilBende hesap sorar gibi tövbe tövbekusura bakma canım
Hcg canım gebelik testibu test neyin sonucu acaba
Samimiyetime ver :) sizleri jendime yabancı görmüyorum inanki yüzyüze hiç görüşmemiş olsak bileYok canım sorun degil