2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

25 mart canım ilaçlar çok şişirdi canım ya allahım güzel sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip etsin hiç birimiz üzülmeyelim benim belirti yok canım ne adet ne diğeri ondanda umutsuzum aslında
Canım orası hiç belli olmaz. Gebelik belirtileri ile adet aynı belirttuleri gösteriyor. Ben adet olacağım sanıp kahverengi lekelenme görüp gebe olduğumu öğrendim iki gebeligimde de

ben adet oldum canım ya kısmet inş nisan ayına
Canım Hayırlısı buymuş demek Üzülme desem de üzüleceksin biliyorum ama ben de çok gebe kalmak istedim sahip olduğumu sandım gebeydim mutluydum ama sağlıklı gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım 15 Mart'ta

Yumurtlama testi kullandın mi hic
Beklemek zor biliyorum. Oğlumu 14 ay bekledim. İkinci gebeliği 4.5 yil

hiç kullanmadım cnm ya bu ay alıcam netten kullanıcam işe yarar inşallah en azından yumurtlama günlerini bilir ona göre değerlendiririz..evet çok zormuş ama napalım kısmetten öteye geçemeiyoruz bende gece baya üzüldüma ama Allah büyük..
Allah evlatlarını sana bağışlasın ne güzel ikinci kez anne oluyorsun senin ne sorun vardı..

ben adet oldum canım ya kısmet inş nisan ayına
Hadi ya zülme canım benimde bu ay olmadı sanrım bekleriz yine beraber nasipten öte köy yok illaki olacak bide kendimize sitres etmesek süper olacakta o da işimizi çok zorlaştırıyor durduramıyoruz işte kendimizi sıkma canını gelecek inşallah bebişlerimiz

ay cnm çok üzüldüm bende hamilesin sanmıştım kusura bakma ne olur..
inşallah Rabbim hayırlı zamanda yine verir üzülme..

şimdi iyiyim ama eşim çok olumlu o moral veriyor en azından ..perşembe doktora gidicem tekrar 4.günü gel demişti sanırım yine klomen verecek..senin bat ne zamandı cnm

şimdi iyiyim ama eşim çok olumlu o moral veriyor en azından ..perşembe doktora gidicem tekrar 4.günü gel demişti sanırım yine klomen verecek..senin bat ne zamandı cnm
25 mart canım ama ne adet olacacağıma dair bi belirtim var ne de gebeliğe anlayamadım adetim mi gecikecek acaba ya sinirim bozuluyor gerçekten. Sende belirti var mıydı

25 mart canım ama ne adet olacacağıma dair bi belirtim var ne de gebeliğe anlayamadım adetim mi gecikecek acaba ya sinirim bozuluyor gerçekten. Sende belirti var mıydı

daha erken canım kendini belirtiye şartlandırma..benim göğüs ağrım çoktu bide normalden fazla lekelenme normalde bi iki gün olur adet olurdum..bu sefer 4 gün falan sürdü dün gece baya umutlandım test yaptım negatifti sabah da adet oldum zaten..

Hamilelik belirtisi aramıyorum canım adet olacağına dair devamlı olan belirtilerden bahsediyorum benim şimdiye çoktan başlamıştı adet belirtilerim ilaçlar gecikme mi yapacak acaba bu korkutuyor beni zaten zar zor düzene girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…