- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #1.501
Gün aşırı yap canım. Yumurtlama testi kullanıyorsanız en koyu gordukten sonraki günü degeelendirGunaydın hanımlar.Bende yumurtlama günleri arkasındayım.Hergun ilişkimi yoksa gun aşırımı?
İnşallah gebeliktendir. Ne zaman adet tarihinYa sag gogus ucum felaket aciyo bide o kahverengimsi yer sertlesmis gibi ya acaba bu ne
Bir iki gün daha bekleyeyim. Yarın ya da Pazartesi yaptırırım inşallah
Canım orası hiç belli olmaz. Gebelik belirtileri ile adet aynı belirttuleri gösteriyor. Ben adet olacağım sanıp kahverengi lekelenme görüp gebe olduğumu öğrendim iki gebeligimde de25 mart canım ilaçlar çok şişirdi canım ya allahım güzel sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip etsin hiç birimiz üzülmeyelim benim belirti yok canım ne adet ne diğeri ondanda umutsuzum aslında
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ne kadar süredir istiyorsuncanım ben bu sabah itibariyle adet oldum umut bitti yani..inşallah sen olmazsında hamilesindir..
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ne kadar süredir istiyorsun
Evet canım öyleymişte bende adet belirtisi falanda yok bu ay işte şaşırtıcıCanım orası hiç belli olmaz. Gebelik belirtileri ile adet aynı belirttuleri gösteriyor. Ben adet olacağım sanıp kahverengi lekelenme görüp gebe olduğumu öğrendim iki gebeligimde de
Yumurtlama testi kullandın mi hicamin cnm sağol bir senedir istiyoruz yaklaşık bu ay klomen kullanmıştım olmadı..
Evet canım öyleymişte bende adet belirtisi falanda yok bu ay işte şaşırtıcı
Canım Hayırlısı buymuş demek Üzülme desem de üzüleceksin biliyorum ama ben de çok gebe kalmak istedim sahip olduğumu sandım gebeydim mutluydum ama sağlıklı gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım 15 Mart'taben adet oldum canım ya kısmet inş nisan ayına
Yumurtlama testi kullandın mi hic
Beklemek zor biliyorum. Oğlumu 14 ay bekledim. İkinci gebeliği 4.5 yil
Hadi ya zülme canım benimde bu ay olmadı sanrım bekleriz yine beraber nasipten öte köy yok illaki olacak bide kendimize sitres etmesek süper olacakta o da işimizi çok zorlaştırıyor durduramıyoruz işte kendimizi sıkma canını gelecek inşallah bebişlerimizben adet oldum canım ya kısmet inş nisan ayına
Canım Hayırlısı buymuş demek Üzülme desem de üzüleceksin biliyorum ama ben de çok gebe kalmak istedim sahip olduğumu sandım gebeydim mutluydum ama sağlıklı gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım 15 Mart'ta
Hadi ya zülme canım benimde bu ay olmadı sanrım bekleriz yine beraber nasipten öte köy yok illaki olacak bide kendimize sitres etmesek süper olacakta o da işimizi çok zorlaştırıyor durduramıyoruz işte kendimizi sıkma canını gelecek inşallah bebişlerimiz
25 mart canım ama ne adet olacacağıma dair bi belirtim var ne de gebeliğe anlayamadım adetim mi gecikecek acaba ya sinirim bozuluyor gerçekten. Sende belirti var mıydışimdi iyiyim ama eşim çok olumlu o moral veriyor en azından ..perşembe doktora gidicem tekrar 4.günü gel demişti sanırım yine klomen verecek..senin bat ne zamandı cnm
Ne kusuru canım. Allah'tan gelene boynum kıldan ince. Rabbim güç veriyor. İnşallah.ay cnm çok üzüldüm bende hamilesin sanmıştım kusura bakma ne olur..
inşallah Rabbim hayırlı zamanda yine verir üzülme..
25 mart canım ama ne adet olacacağıma dair bi belirtim var ne de gebeliğe anlayamadım adetim mi gecikecek acaba ya sinirim bozuluyor gerçekten. Sende belirti var mıydı
Ne kusuru canım. Allah'tan gelene boynum kıldan ince. Rabbim güç veriyor. İnşallah.
Hamilelik belirtisi aramıyorum canım adet olacağına dair devamlı olan belirtilerden bahsediyorum benim şimdiye çoktan başlamıştı adet belirtilerim ilaçlar gecikme mi yapacak acaba bu korkutuyor beni zaten zar zor düzene girdidaha erken canım kendini belirtiye şartlandırma..benim göğüs ağrım çoktu bide normalden fazla lekelenme normalde bi iki gün olur adet olurdum..bu sefer 4 gün falan sürdü dün gece baya umutlandım test yaptım negatifti sabah da adet oldum zaten..