2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Benimde 23 tü yapıldı canım büyük olunca yapılmazsa kistleşebiliyor diye yapılıyor
yani bende öyle diye biliyordum canım.. umarım 3 de çatlamıştır.. doktor kontrole çağırmadı iğneden sonra ama önümüzdeki ay gidicem çatlama kontrolüne inş..
adetin 19.günü progestrona baktırsam belli olur değil mi çatlayıp çatlamadığı ??

yaaa arkadaslar okuyorum siz nerdeyse yeni bebis dusunuyorsunuz ben 17 aydir dusunuyorum doktor bana ne klomen ne catlatma ignesi ne baska bisi verdi yaaa kafayi yemek uzereyim artik

yaaa arkadaslar okuyorum siz nerdeyse yeni bebis dusunuyorsunuz ben 17 aydir dusunuyorum doktor bana ne klomen ne catlatma ignesi ne baska bisi verdi yaaa kafayi yemek uzereyim artik
doktorunu değiştir canım ve en baştan adetin 3. günü hormon testlerini yaptır.. yaşın kaç belki küçükse akışına bırakmıştır.. ondan olabilir.

21.ci gün bakılıyor canım bildiğim kadarıyla ve evet belli oluyor tabi

iğnenin kaçıncı günü canım??
11 canım ama 8.ci gününde falan yaptırdığımda hiç bişey çıkmıyordu hatta etkisi çabuk geçt heralde diye yazdım burayada dün ve bugün kslınca çizgi beliriyor böyle anlayamadım bak burda daha net görünür belki

Eklentiler

• IMG_20170320_120502.JPG
    36,1 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…